reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Mnie moja Mama dobiła w poniedziałek - powiedziała że się za mało zmieniłam jak na dziewczynkę więc sądzi że będzie drugi facecik. Z Lolkiem już w 9 tygodniu mi powiedziała że czuje że to chłopak i się sprawdziło.
Zobaczymy - narazie żyję marzeniami o Milence :-p

reklama
Trzymam za Was kciuki żeby były Dziewuszki:tak: bo na razie jest deficyt na luty:-p Wy też za mnie w piątek trzymajcie choć i tak już dawno jest przesądzone ale nadzieję i wiarę możemy mieć do ostatniej chwili niepewności:-)

Mnie moja Mama dobiła w poniedziałek - powiedziała że się za mało zmieniłam jak na dziewczynkę więc sądzi że będzie drugi facecik. Z Lolkiem już w 9 tygodniu mi powiedziała że czuje że to chłopak i się sprawdziło.

Nic się nei martw, mojej mamie do 9 miesiaca wszyscy wmawiali chłopca, tylko moja siostra uparcie twierdziła, że będzie dziewczynka. No i może faktycznie jestem chłopczyca, ale jednak dziewczyna :-)

Dobra dziewczynki ja uciekam teraz do kumpelki, która urodziła sliczą Gabrysię w grudniu zeszłego roku, też należy do BB ale do mam grudniowych 2008;-) uszykowała dla mnie troszkę ciuszków:-D narazie neutralnych buziole wlece jeszcze póżniej;-)

e tam wcale nie musiala bys sie zmienic....
Moja mama dla odmiany ma sny prorocze i tez mi mowila ostatnio ze snilo jej sie ze urodzilam synka wiec sklonna jestem uwierzyc bo nie raz sie juz sprawdzilo...
Mysle jednak ze najwaznijesze to sie nie nakrecac za bardzo na plec bo potem jest przykro a marzenia pryskają jak bańka mydlana....a przeciez i tak bedziemy kochac to malutkie bez względu na plec....chociaz wiadomo ze jak ma sie jedno chce sie drugie (w sensie plci) czasem jednak Pan Bóg decyduje inaczej niz my bysmy chcieli:)

Miłego popołudnia i wieczoru Dziewczynki Wam życzę ja uciekam do domku a w domu nie mam juz siły patrzyć w ten monitor dlatego do jutra Śnieżynki:-D

jeszcze tylko dokończę raporcik jakięś 15-20 dni i zmykam do domciu:-D normalnie padam także tylko jakieś małe jedzonko i lulu może później będe do życia to coś porobię

Muszę się Wam Kochane Mamusie pochwalić, odebrałam dzisiaj wyniki i wszystko jest idealnie. Hemoglobina z miesiąca na miesiąc rośnie (a więc anemia mi narazie nie grozi). Zjadanie mega ogromnej ilości brzoskwiń najprawdopodobniej poskutkowało.:tak:

Rechot1sb trzymaj się Skarbie, pamiętaj że wszystkie jesteśmy z Tobą!!!:rofl:

cześć brzuchatki ja mam dziś nie najlepszy dzień byłam dziś u diabetologa i dostałam insulinę 2 razy dziennie dawki będą się zmieniać jestem załamana i smutna nie ogarniam już tego ani menu mojego ani tych badań ani kłucia się po udach i ramionach..mam dość popłakałam się jak dziecko....jeszcze mam lęk przed igłami masakra....jestem tym zmęczona a to dopiero polowa ciąży....ma serdecznie q...wa dość idę se popłakać.....

Trzymaj się dzielnie i wypłacz się, a potem staraj się nie myśleć o tym...

Hej dziewczynki;-) ale miałam sen:szok: jutro idę do ginka i mam nadzieję, że uda się poznać płeć, tak się tym przejmuję, że mialam sen ...chyba proroczy hehhehe śniło mi sie na poczatku nieładnie, ze uderzyłam się w brzuch i krwawiłam, byłam zobaczyć na USG czy wszystko oki i było ok, a na monitorze zobaczyłam...małego penisa hehehehehehehe hmmm
Buziole dla rechotka, by nie płakał za dużo:******* zauwazyłam nową dziewczynę w naszym gronie;-) witam kochana:****

Może Tobie się uda :-)OBY !
Mi się śniła córcia z takimi ślicznymi czarnymi włoskami i oczkami, a na USG był....sisior heheheh więc oby u Ciebie też było tak na odwrót w śnie jak u mnie:-)

reklama
Dziękuję moje kochane załamałam się naprawdę wyryczałam chyba całą wodą z organizmu, ale dziękuję za cieplutkie słowa naprawdę mi lepiej jakoś to będzie damy radę, najgorsze jest jak się muszę sama kłuć w nogi i ramiona, nic nie boli w ramiona ale w udo nie jest to przyjemne oby was to omineło, ale jak bedziecie miały złe cukry to proszę nie brońcie się przed diabetologiem skutki uboczne wysokiego cukru są znacznie gorsze...

Do góry