reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Cześć dziewczyny!
Dopiero udało mi się dzisiaj zajrzeć do Was bo cieżki weekend miałam:-( tzn ze mną i moją dzidzią wszystko ok, ale w domu mieliśmy wypadek i cały weekend wielce zatroskany, zalatany ale już jest lepiej:-( moja 2 letnia siostrzenica w piątek schodziła z siostra ze schodów w domu a że jest na etapie "ja sama" to sie jej wyrwała i spadła ze schodów, a upadek był naprawdę straszny przeleciała pomiędzy barierkami i spadła na kolejny poziom schodów:szok: w całym tym nieszczęściu i tak wyszła stosunkowo cała z tego, tzn miała lekkie wstrząśniecie mózgu, obtłuczone biudra i złamanie kości w lewej ręce, na szczęście skończyło się bez operacji a obserwacje też nie wykazały już nic zagrażającego zycie i dzisiaj wyszły ze szpitala:no: mała nie może teraz chodzic i ma rękę w gipsie, do tego cała poobijana a więc strasznie marudna :-(wyobraście sobie że w domu pełno dorosłych ludzi dziecko pod pełna opieką i taki wypadek :-(sorki ze wam takie nieszczęsliwe historie pisze ale cały czas jeszcze to we mnie siedzi i musiałam troche się wygadać
zaraz sie zbieram z pracy i idę małą odwiedzić

reklama
Nie martw się na pewno do wesela się zagoi, ucałuj maleńką mocna od brzuchatek z BB....czasem tak się zdarza nie poradzimy na to nic ja miałam ten etap i se łeb rozwaliłam, cóż samo życie, czasem mimo wszytkich zabezpieczeń stanie się nieszczęście.

No faktycznie, wypadek niesamowity. Szczęście w nieszczęściu, że tylko tyle się jej stało... Ale młody organizm szybko wraca do zdrowia!
Szkoda tylko tych nerwów i strachu o dzieciaczka!
Wypadki się zdarzają i nikt przed nimi nikogo nie jest w stanie chronić, więc główka do góry i życz małej powrotu do zdrowia!
Teraz tylko mieć nadzieję, aby dziewuszka wyciągnęła z tego wypadku jakieś wnioski... :-)
Buziaki!

Ja za piętnaście minut kończę pracę. Jestem wykończona! Choć to i tak mało powiedziane!

ale miałam kochane Śnieżynki stron do nadrobienia:-) z tym wypadkiem to przykra sprawa, ale najważniejsze, że wszystko już jest dobrze i maluda dochodzi do zdrowia, a napewno szybko to pójdzie. :tak: a ja mam teraz tydzień latania po kumpelkach, ponieważ mój M. ma drugą zmianę w pracy i cały dzień jest dla mnie. Dzisiaj byłam u kumpeli, która pracuje w cukierni, słodkiego nie jem bo mnie mdli, ale wypiłam chyba z 10 różnych herbatek i pyszne mleczne kawki. Jutro jak wejdę na wagę to pewnie się przerażę:shocked2: ale kiedy pozwolić sobie na taki luz jak nie teraz:sorry:

Witajcie Śnieżynki :-)
melduje się ale już znikam zaprawiać ogóreczki w zalewie musztardowej, mówię Wam pychotka :) jeśli któraś chciałaby przepis to chętnie wstawię :D
przyjemnego wieczorku życzę :tak:
jak tylko dowiem się co u Sówki to dam znać, chyba,że wcześniej sama zawita na BB :-)

ale miałam kochane Śnieżynki stron do nadrobienia:-) z tym wypadkiem to przykra sprawa, ale najważniejsze, że wszystko już jest dobrze i maluda dochodzi do zdrowia, a napewno szybko to pójdzie. :tak: a ja mam teraz tydzień latania po kumpelkach, ponieważ mój M. ma drugą zmianę w pracy i cały dzień jest dla mnie. Dzisiaj byłam u kumpeli, która pracuje w cukierni, słodkiego nie jem bo mnie mdli, ale wypiłam chyba z 10 różnych herbatek i pyszne mleczne kawki. Jutro jak wejdę na wagę to pewnie się przerażę:shocked2: ale kiedy pozwolić sobie na taki luz jak nie teraz:sorry:
tak tak bo potem możesz być na diecie jak Ja :szok:

Witajcie Śnieżynki :-)
melduje się ale już znikam zaprawiać ogóreczki w zalewie musztardowej, mówię Wam pychotka :) jeśli któraś chciałaby przepis to chętnie wstawię :D
przyjemnego wieczorku życzę :tak:
jak tylko dowiem się co u Sówki to dam znać, chyba,że wcześniej sama zawita na BB :-)
no pewnie dawaj przepisa są pyszne u kumpeli jadłam

reklama
Do góry