reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

czesc Lutowki

ja juz po urlopie, 3 tyg minely vbardzo szybko, dzis 1 dzien w pracy i czuje sie nieprzytomna ...
Mam nadzieje ze u was wszystko gra, raczej nie nadrobie tyluuuuuuuuuuuuuu stronic co zapisalyscie, ale juz wrocilam i bede sledzila wszystko na biazaco!!

fajnio na kurniku w 1000 sie gra, kiedys bylam uzalezniona, heheh

milego dzionka i witajcie spowrotem!!!!

reklama
Hejo !

Nie martw się, bo ja też długo nie pograłam. Robota sama przyszła :-)
A też dziś rano zastanawiałam się, co z naszą Anisen. Tak samo martwię się o Mamę Sówkę.
Kurcze.... kobietki, odezwijcie się!
A jak dzisiejsze wizyty?

Cześć kobietki:-) ja dziś załatwiłam wszystkie sprawy w Urzędzie stanu cywilnego, pozostało jeszcze parę pierduł do załatwienia odnosnie slubu, dziś zabieram psiapsiółę do szpitala położniczego muszę się dowiedzieć paru rzeczy o porodzie rodzinnym i zrobić wywiad:-)w sumie szpital w Poznaniu na Polnej jest najlepszym szpialem położniczym w WLKP, ale sprawdzić i pogadać z lekarzami nie zaszkodzi, wizytę u lekarza mam w czwartek;-) buzioleeeeeee

Ja właśnie wróciłam -już bez ząbka... ech bezboleśnie w sumie - ale jeszcze nie zeszło znieczulenie także okaże się. No i nie mówie o dolnej wardze ciężko zmasakrowanej przez trzonki od szczypiec :( Najważniejsze że po strachu... chociaż troszkę mi słabo...

Ech...

To ja się żegnam dziewuszki. Trzymajcie się cieplutko i dbajcie o maluszki do napisania za dwa tygdonie :cool2::cool2::cool2:

No i jestem po wizycie. Płeć niestety jest mi dalej nie znana, ginka zrobiła tylko szybkie usg, główkę widziałam i słyszałam serduszko jak bije. I wszystko jest ok :) Od początku ciąży przytyłam 3 kg. Teraz czekam do 20-tego na połówkowe - matko ile to czasu jeszcze! :) Uciekam dziewczyny bo 4-tego poprawka a ja jeszcze nic nie umiem! buziaki

Witam Drogie Panie:tak:
Wprawdzie nie będę lutową mamą ale moja sister będzie:tak::tak:
Obecnie jest w 17 tygodniu ciąży czyli na 8 lutego ma termin:tak::tak::tak:
dlatego też postanowiłam do Was zajrzeć:sorry:
kurcze ja tak dawno byłam w ciąży że zapomniałam nawet jak to jest;-)

Dziewczyny przeżyłam szok kolega z pracy który wrócił z urlopu przed chwilą mi powiedział że przydałby mi się rowerek bo coś się mnie więcej zrobiło przez te wakacje:szok: :szok::szok: Nie wiem myślałam że nie jest ze mną tak źle bo waga stoi w miejscu a od początku ciąży straciłam 4 kg. Trochę przykro mi się zrobiło ale nawet się nie odzywam za bardzo głowa mnie dzisiaj boli:-(

Nie przejmuj się i powiedz mu, że jemu to nawet rowerek na wygląd nie pomoże:-p
:*
Dziewczyny , trzymajcie kciuki żebym sie w końcu dzisiaj dowiedziała czy będzie synek czy córcia :) Bo ze sprzetem mojego gina to jedna wielka niewiadoma :p

TRZYMAM :-):-)

Ja właśnie wróciłam -już bez ząbka... ech bezboleśnie w sumie - ale jeszcze nie zeszło znieczulenie także okaże się. No i nie mówie o dolnej wardze ciężko zmasakrowanej przez trzonki od szczypiec :( Najważniejsze że po strachu... chociaż troszkę mi słabo...

Ech...

To ja się żegnam dziewuszki. Trzymajcie się cieplutko i dbajcie o maluszki do napisania za dwa tygdonie :cool2::cool2::cool2:

Kejt kochana ja też miałam kiedyś usuwanego zęba chirurgicznie i moim zdaniem jest o niebo lepiej jak na normalnym... Dentystka miała już dość jak usuwała mi z dołu zęba, bo mam takie wielkie korzenie, że szczęke by mi złamała..a na chirurgicznym raz dwa trzy i zęba nie ma :-p

reklama
A co tu taka cisza?

kejt82
Odpoczywaj dużo i dbaj o dzidzię! A z ząbkiem gratuluję! Wiem co to jest! Miłych wczasów i wracaj do nas!

alexandriaa dobrze, że wszystko jest OK. Ale sama przyznaj, że oczekiwanie na wizytę jest okropne. Niby co miesiąc, ale to tak pomalutku leci.... Cóż. Moja wizyta będzie 11.09 -> Nie wytrzymam!

Do góry