reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
co proponujesz?:-)może w coś zagramy?
pojęcia nie mam...przez neta w karty się nie da....może na kurniku w kalambury albo literaki....co proponujesz?:-)
patisia16
ja czasami też grywam na interii w gry online tam zakładasz stół i są różne gry;-) dobra to gdzie wchodzimy do kurnika?:-)pojęcia nie mam...przez neta w karty się nie da....może na kurniku w kalambury albo literaki....
Jak się wszystkie nagle obudziły :-)
rechot1sb wiesz....nasze dzidzie od 15 tygodnia zaczynają słyszeć, ale nie przejmuj się, na pewno nie rozumie hehe,:-)
Na pewno maleństwo się cieszy, że mamusia się dobrze bawi! Bo przecież jak się maluszek urodzi, to prędko nie będziesz brała udziału w tego typu rozrywce :-)
Zostanie nam telewizor i chipsy ...i wizytacje rodziny
kejt82 Ząbka Ci współczuje... Sama przed ciążą miałam ósemkę chirurgicznie usuwaną, nie będę Cię straszyć, bo każdy przechodzi to inaczej. 3mam kciuki, aby wszystko było dobrze!
Życzymy Ci udanego wyjazdu, baw się dobrze i dbaj o dzidzię!
Znachorka w tej chwili zazdroszczę Ci wizyty! Hehe, oczywiście czekamy na wieści!
rechot1sb wiesz....nasze dzidzie od 15 tygodnia zaczynają słyszeć, ale nie przejmuj się, na pewno nie rozumie hehe,:-)
Na pewno maleństwo się cieszy, że mamusia się dobrze bawi! Bo przecież jak się maluszek urodzi, to prędko nie będziesz brała udziału w tego typu rozrywce :-)
Zostanie nam telewizor i chipsy ...i wizytacje rodziny
kejt82 Ząbka Ci współczuje... Sama przed ciążą miałam ósemkę chirurgicznie usuwaną, nie będę Cię straszyć, bo każdy przechodzi to inaczej. 3mam kciuki, aby wszystko było dobrze!
Życzymy Ci udanego wyjazdu, baw się dobrze i dbaj o dzidzię!
Znachorka w tej chwili zazdroszczę Ci wizyty! Hehe, oczywiście czekamy na wieści!
może być kurnik ale w co gramy?ja czasami też grywam na interii w gry online tam zakładasz stół i są różne gry;-) dobra to gdzie wchodzimy do kurnika?:-)
dobra to gramy w kalamburyKURNIK i kalambury! TAK TAK TAK !
Mogę? Mogę z Wami?
reklama
patisia16
ok :-)to ja dołącze do Was za pół godzinki bo przerwa się u mnie zaczęła idę do kibelka i coś przekąśićdobra to gramy w kalambury