reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Trzymamy kciuki bardzo mocno i czekamy na wieściDziewczyny , trzymajcie kciuki żebym sie w końcu dzisiaj dowiedziała czy będzie synek czy córcia Bo ze sprzetem mojego gina to jedna wielka niewiadoma
to to jakiś kretyn, dekiel nie przejmować się takim deklem jesteś w ciąży wiec biodra będą rosły a brzuszek tym bardziej może nie wie że w ciąży jesteś albo zapomniałDziewczyny przeżyłam szok kolega z pracy który wrócił z urlopu przed chwilą mi powiedział że przydałby mi się rowerek bo coś się mnie więcej zrobiło przez te wakacje Nie wiem myślałam że nie jest ze mną tak źle bo waga stoi w miejscu a od początku ciąży straciłam 4 kg. Trochę przykro mi się zrobiło ale nawet się nie odzywam za bardzo głowa mnie dzisiaj boli:-(
patisia16
Wiem:-( Wie na pewno wszyscy wiedzą u mnie w biurze nie było go 2 tygodnie przyjechał chciał zażartować ale mu nie wyszło... Teraz tylko marzę żeby tym wszystkim pier....ąć i iść do domuto to jakiś kretyn, dekiel nie przejmować się takim deklem jesteś w ciąży wiec biodra będą rosły a brzuszek tym bardziej może nie wie że w ciąży jesteś albo zapomniał
_Pysia_
Fanka BB :)
Czym Ty się przejmujesz? Mi wczoraj tez tesciowa powiedziała, że mnie przybyło, ale +mimo, że za nią średnio przepadam to akurat tego nei odebrałam jako złośliwości, a informacje, że brzucho mi widać. Może kolega chciał w ten sposób dać znać że widzi, ze już sobie rośniesz i wcale nei chciał być niemiły.
Znachorka powodzenia!! Daj nam potem znać
Kejt82 o kurczę to już wyjeżdżasz?? A ja jeszcze majtek na zmianę nie zapakowałam!! Chyba musisz pojechać beze mnie Ale nie smuć się, następnym razem, no już, nie płacz!!
Witam Was dziewczynki!!
Ja miałam mega męczący weekend- w piątek mało spałam, bo śniło mi się, że ganiają mnie upośledzone dzieciaczki potem mega szybkie szykowanie (już wiem dlaczego do fryzjera z tym chodzę-mam masę włosów, a zażyczyłam sobie loki...a więc dwie godz w łazience na stojąco kręciłam,grrr) no i wesele do 5 rano, tańcowaliśmy jedni z ostatnich, potem pobudka o 10 i od 12 poprawiny...tym razem wytrzymałam tylko do 21 i zwialiśmy do domku spać..spałam 14 godzin!!!a nogi to dopiero dzisiaj przestały mnie boleć mam nadzieję, że synek wybaczy mamusi balangę aaa i w sobotę po raz pierwszy poczułam jak mnie smyrnął!!! i od tamtej pory codziennie coś takiego czuję dzisiaj też średnio wyspana jestem bo śniło mi się, że cały czas próbuję nakarmić synka, a on chwilę possie i puszcza i nie umie i tak w kółko i jest niedokarmiony i płacze też macie dziwne sny w czasie ciąży??
Kejt82 o kurczę to już wyjeżdżasz?? A ja jeszcze majtek na zmianę nie zapakowałam!! Chyba musisz pojechać beze mnie Ale nie smuć się, następnym razem, no już, nie płacz!!
Witam Was dziewczynki!!
Ja miałam mega męczący weekend- w piątek mało spałam, bo śniło mi się, że ganiają mnie upośledzone dzieciaczki potem mega szybkie szykowanie (już wiem dlaczego do fryzjera z tym chodzę-mam masę włosów, a zażyczyłam sobie loki...a więc dwie godz w łazience na stojąco kręciłam,grrr) no i wesele do 5 rano, tańcowaliśmy jedni z ostatnich, potem pobudka o 10 i od 12 poprawiny...tym razem wytrzymałam tylko do 21 i zwialiśmy do domku spać..spałam 14 godzin!!!a nogi to dopiero dzisiaj przestały mnie boleć mam nadzieję, że synek wybaczy mamusi balangę aaa i w sobotę po raz pierwszy poczułam jak mnie smyrnął!!! i od tamtej pory codziennie coś takiego czuję dzisiaj też średnio wyspana jestem bo śniło mi się, że cały czas próbuję nakarmić synka, a on chwilę possie i puszcza i nie umie i tak w kółko i jest niedokarmiony i płacze też macie dziwne sny w czasie ciąży??
patisia16
reklama