reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Dziewczyny , trzymajcie kciuki żebym sie w końcu dzisiaj dowiedziała czy będzie synek czy córcia :) Bo ze sprzetem mojego gina to jedna wielka niewiadoma :p

reklama
Dziewczyny przeżyłam szok kolega z pracy który wrócił z urlopu przed chwilą mi powiedział że przydałby mi się rowerek bo coś się mnie więcej zrobiło przez te wakacje:szok: :szok::szok: Nie wiem myślałam że nie jest ze mną tak źle bo waga stoi w miejscu a od początku ciąży straciłam 4 kg. Trochę przykro mi się zrobiło ale nawet się nie odzywam za bardzo głowa mnie dzisiaj boli:-(
to to jakiś kretyn, dekiel nie przejmować się takim deklem jesteś w ciąży wiec biodra będą rosły a brzuszek tym bardziej może nie wie że w ciąży jesteś albo zapomniał

to to jakiś kretyn, dekiel nie przejmować się takim deklem jesteś w ciąży wiec biodra będą rosły a brzuszek tym bardziej może nie wie że w ciąży jesteś albo zapomniał
Wiem:-( Wie na pewno wszyscy wiedzą u mnie w biurze nie było go 2 tygodnie przyjechał chciał zażartować ale mu nie wyszło...:sorry: Teraz tylko marzę żeby tym wszystkim pier....ąć i iść do domu:sorry:

Czym Ty się przejmujesz? Mi wczoraj tez tesciowa powiedziała, że mnie przybyło, ale +mimo, że za nią średnio przepadam to akurat tego nei odebrałam jako złośliwości, a informacje, że brzucho mi widać. Może kolega chciał w ten sposób dać znać że widzi, ze już sobie rośniesz i wcale nei chciał być niemiły.

Znachorka powodzenia!! Daj nam potem znać :)

Kejt82 o kurczę to już wyjeżdżasz?? A ja jeszcze majtek na zmianę nie zapakowałam!! Chyba musisz pojechać beze mnie :( Ale nie smuć się, następnym razem, no już, nie płacz!! :p

Witam Was dziewczynki!!
Ja miałam mega męczący weekend- w piątek mało spałam, bo śniło mi się, że ganiają mnie upośledzone dzieciaczki :(:(:( potem mega szybkie szykowanie (już wiem dlaczego do fryzjera z tym chodzę-mam masę włosów, a zażyczyłam sobie loki...a więc dwie godz w łazience na stojąco kręciłam,grrr) no i wesele do 5 rano, tańcowaliśmy jedni z ostatnich, potem pobudka o 10 i od 12 poprawiny...tym razem wytrzymałam tylko do 21 i zwialiśmy do domku spać..spałam 14 godzin!!!a nogi to dopiero dzisiaj przestały mnie boleć :D mam nadzieję, że synek wybaczy mamusi balangę :D aaa i w sobotę po raz pierwszy poczułam jak mnie smyrnął!!! i od tamtej pory codziennie coś takiego czuję :):):) dzisiaj też średnio wyspana jestem bo śniło mi się, że cały czas próbuję nakarmić synka, a on chwilę possie i puszcza i nie umie i tak w kółko i jest niedokarmiony i płacze :( też macie dziwne sny w czasie ciąży??

reklama
Do góry