reklama
ja jakoś tak średnio spałam , dziś od rana w robocie nic mi się nie chce, wczoraj na żużlu były super derby , mecz extra, ale jak zaczęli jeździć to mi się zaczęło w brzuszku bomblować i strzelać jakby chyba wnioskuję że się coś fasolce nie podoba? ale czy ona słyszy takie rzeczy ? wiadomo na stadionie jak rykną motory to się obok osoby nie słyszy za chiny.....
rechot1sb- my wczoraj siedzielismy przez tv i ogladalismy zuzelek ale derby ziemii lubuskiej- swieta wojna)) kibicowalismy jak szaleni, darlismy sie w nieboglosy, a ze padaly tez niecenzuralne teksty to az mi glupio bylo przed dzidzia
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
E tam myślę że dzidzia Ci wybaczyrechot1sb- my wczoraj siedzielismy przez tv i ogladalismy zuzelek ale derby ziemii lubuskiej- swieta wojna)) kibicowalismy jak szaleni, darlismy sie w nieboglosy, a ze padaly tez niecenzuralne teksty to az mi glupio bylo przed dzidzia
Hej dziewczynki. Ja dziś mam straszno-pracowity dzień. Najpierw jadę zrobić stópki na wyjazd, żeby pieknie w klapeczkach wyglądały (przynajmniej ta jedna rzecz ) później na to nieszczęsne wyrwanie zęba - przeokrutnie się boję... nie ma co.... Póżniej musimy jechać po euro - żeby mieć jakąś gotówkę ze sobą, a później pakowanko!
Jutro o 4 musimy być już na lotnisku. No ale o tej porze będziemy już na miejscu leżeć na plaży czy innym basenie... Jeszcze dziś będę więc Was podczytywać a pożegnam się wieczorkiem. )
Miłego dnia dziewuszki!;-)
Jutro o 4 musimy być już na lotnisku. No ale o tej porze będziemy już na miejscu leżeć na plaży czy innym basenie... Jeszcze dziś będę więc Was podczytywać a pożegnam się wieczorkiem. )
kejt82- alez Ci zazdroszcze...ja juz daaaaawno po urlopku...ale bardzo sie ciesze, ze taki piekny wypoczynek Was czeka ))) a wyrwania zeba sie nie boj dasz rade, zobaczysz...daj znac po....wiem, ze czasu masz juz malo, ale napisz chociaz krociutko jak poszlo u dentysty...
no u nas na trybunie najlżejsze było sędzia kalosz, i pochodne odmiany zahaczające o męskie prącie....ale darlimy się jak nie wiem co..rechot1sb- my wczoraj siedzielismy przez tv i ogladalismy zuzelek ale derby ziemii lubuskiej- swieta wojna)) kibicowalismy jak szaleni, darlismy sie w nieboglosy, a ze padaly tez niecenzuralne teksty to az mi glupio bylo przed dzidzia
patisia16
Ząbka nie zazdroszczę:-( Ale wytrzymasz jutro Twoje cierpienia zostaną wynagrodzone na cieplutkiej plaży Wrócisz do nas wypoczęta, opalona z energią na cały rok będziemy czekać na relacjęHej dziewczynki. Ja dziś mam straszno-pracowity dzień. Najpierw jadę zrobić stópki na wyjazd, żeby pieknie w klapeczkach wyglądały (przynajmniej ta jedna rzecz ) później na to nieszczęsne wyrwanie zęba - przeokrutnie się boję... nie ma co.... Póżniej musimy jechać po euro - żeby mieć jakąś gotówkę ze sobą, a później pakowanko!
Ilonaa
Mein Schatz :)
Rechot1sb nie przejmuj się ;-) Dzieci zaczynają już powoli teraz słyszeć i odczuwają wibrację, ale nie stanie się nic raz na jakiś czas ;-):-) Sama w sobotę byłam na dyskotece, ale mieliśmy loże zarezerwowaną w takim miejscu, że tytoń do mnie nie dochodził, a od nas nikt nie palił :-) ale oszalałabym jakbym cały czas w domu siedziała więc póki brzusia nie widać to wykorzystałam moment
Kejt powodzenia z ząbkiem i miłego wypoczynku :-):-)
Kejt powodzenia z ząbkiem i miłego wypoczynku :-):-)
reklama
patisia16
Dziewczyny przeżyłam szok kolega z pracy który wrócił z urlopu przed chwilą mi powiedział że przydałby mi się rowerek bo coś się mnie więcej zrobiło przez te wakacje Nie wiem myślałam że nie jest ze mną tak źle bo waga stoi w miejscu a od początku ciąży straciłam 4 kg. Trochę przykro mi się zrobiło ale nawet się nie odzywam za bardzo głowa mnie dzisiaj boli:-(