reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
ja jakoś tak średnio spałam , dziś od rana w robocie nic mi się nie chce, wczoraj na żużlu były super derby , mecz extra, ale jak zaczęli jeździć to mi się zaczęło w brzuszku bomblować i strzelać jakby chyba wnioskuję że się coś fasolce nie podoba? ale czy ona słyszy takie rzeczy ? wiadomo na stadionie jak rykną motory to się obok osoby nie słyszy za chiny.....

rechot1sb- :) my wczoraj siedzielismy przez tv i ogladalismy zuzelek :) ale derby ziemii lubuskiej- swieta wojna:))) kibicowalismy jak szaleni, darlismy sie w nieboglosy, a ze padaly tez niecenzuralne teksty to az mi glupio bylo przed dzidzia :-D

Hej dziewczynki. Ja dziś mam straszno-pracowity dzień. Najpierw jadę zrobić stópki na wyjazd, żeby pieknie w klapeczkach wyglądały (przynajmniej ta jedna rzecz;) ) później na to nieszczęsne wyrwanie zęba - przeokrutnie się boję... nie ma co.... Póżniej musimy jechać po euro - żeby mieć jakąś gotówkę ze sobą, a później pakowanko!

Jutro o 4 musimy być już na lotnisku:eek:. No ale o tej porze będziemy już na miejscu leżeć na plaży czy innym basenie... Jeszcze dziś będę więc Was podczytywać a pożegnam się wieczorkiem. :))

Miłego dnia dziewuszki!;-)

kejt82- alez Ci zazdroszcze...ja juz daaaaawno po urlopku...ale bardzo sie ciesze, ze taki piekny wypoczynek Was czeka :)))) a wyrwania zeba sie nie boj :) dasz rade, zobaczysz...daj znac po....wiem, ze czasu masz juz malo, ale napisz chociaz krociutko jak poszlo u dentysty...

rechot1sb- :) my wczoraj siedzielismy przez tv i ogladalismy zuzelek :) ale derby ziemii lubuskiej- swieta wojna:))) kibicowalismy jak szaleni, darlismy sie w nieboglosy, a ze padaly tez niecenzuralne teksty to az mi glupio bylo przed dzidzia :-D
no u nas na trybunie najlżejsze było sędzia kalosz, i pochodne odmiany zahaczające o męskie prącie....ale darlimy się jak nie wiem co..

Hej dziewczynki. Ja dziś mam straszno-pracowity dzień. Najpierw jadę zrobić stópki na wyjazd, żeby pieknie w klapeczkach wyglądały (przynajmniej ta jedna rzecz;) ) później na to nieszczęsne wyrwanie zęba - przeokrutnie się boję... nie ma co.... Póżniej musimy jechać po euro - żeby mieć jakąś gotówkę ze sobą, a później pakowanko!

Jutro o 4 musimy być już na lotnisku:eek:. No ale o tej porze będziemy już na miejscu leżeć na plaży czy innym basenie... Jeszcze dziś będę więc Was podczytywać a pożegnam się wieczorkiem. :))

Miłego dnia dziewuszki!;-)
Ząbka nie zazdroszczę:-( Ale wytrzymasz jutro Twoje cierpienia zostaną wynagrodzone na cieplutkiej plaży:tak: Wrócisz do nas wypoczęta, opalona z energią na cały rok:rofl2: będziemy czekać na relację:tak:

Rechot1sb nie przejmuj się ;-) Dzieci zaczynają już powoli teraz słyszeć i odczuwają wibrację, ale nie stanie się nic raz na jakiś czas ;-):-) Sama w sobotę byłam na dyskotece, ale mieliśmy loże zarezerwowaną w takim miejscu, że tytoń do mnie nie dochodził, a od nas nikt nie palił :-) ale oszalałabym jakbym cały czas w domu siedziała więc póki brzusia nie widać to wykorzystałam moment :-p:-p

Kejt powodzenia z ząbkiem i miłego wypoczynku :-):-)

reklama
Dziewczyny przeżyłam szok kolega z pracy który wrócił z urlopu przed chwilą mi powiedział że przydałby mi się rowerek bo coś się mnie więcej zrobiło przez te wakacje:szok: :szok::szok: Nie wiem myślałam że nie jest ze mną tak źle bo waga stoi w miejscu a od początku ciąży straciłam 4 kg. Trochę przykro mi się zrobiło ale nawet się nie odzywam za bardzo głowa mnie dzisiaj boli:-(

Do góry