reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ech ... wszedzie ludzie zachowuję sie jak małpy ... my dzisija chcieliśmy na chwilke na małej wioseczce wstapić na dożynki , sudzie stali jak krowy na środku skrzyzowania a jak Kocur sie wkurzył i otrąbił ich to jeden niezbyt chyba trzeźwy gośc zaczął nam tłuc po dachu auta łapami ... i jeszcze sie drzeć że " tu jest zakaz wjazdu" a na prośbe pokazania znaku wskazał na " zakaz parkowania" .... żal ... odechciało nam sie i na poprawe humorku robimy sobie romantyczna kolacje bo mamy wolną chate :)

A wcześniej na pieknym jeziorze nyskim vel. głębinowskim ( POLECAM !!!) popływalismy sobie na rowerkach wodnych :) A Kocur sie napalił na KiteSurfing :p

No to ja lece przygotowywać chińszczyzne ;)

reklama
Witam wszystkie Śnieżynki:-)
Więc wczorajszy grill się udał:-):-):-) U mnie ani kropelka deszczu nie spadła od wczoraj:-D dzisiaj byłam tak zmęczona, że po śniadanku poszłam zpowrotem do wyrka, później pobudka na obiadek i znowu spanko, i teraz jestem tak wyspana, że zastanawiam się co będę robić w nocy:-p:-p:-p

Cześć Dziewczynki:-) My dzisiaj byliśmy na festynie po południu było fajnie i od 21.30 chciałam obejrzeć sobie koncert budki suflera i dupa ludzie się tak nieludzko pchali że bałam się o brzuszek i uciekliśmy stamtąd niedość że wszyscy pijani i podpici to nie patrzą co robią przewracają się, pchają okropność:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wykąpie się i położe lepiej mi to zrobi niż smród cygarów i tłum pijaków;-);-);-) Dobranoc Śnieżynki:-D

Hej wszystkim!
Z tym air show, to już tak drugi rok z rzędu jakaś katastrofa. Klątwa tam jakaś zawisła czy co? A ja o tym dzisiejszym wypadku dowiedziałam się dopiero czytając was, bo... oglądałam dziś tv, no i w przerwie na reklamę poskakałam sobie po kanałach i tam babka gada o katastrofie na air show w Radomiu, no to ja cyk na kolejny kanał i myślę sobie : "no tak pewnie rocznica tej zeszłorocznej tragedii wypada właśnie dzisiaj i sobie wspominki robią".

U nas od kilku dni znów pada. Urlop nam się kończy i po prawie 6 tygodniach wolnego trzeba w środę do pracy wracać buuu... jak mi się nie chce! We wtorek jeszcze idę do mojego GP, żeby mi wystawił świstek, że nie wolno mi na nocki pracować i pracować więcej niż 8 godzinną zmianę (uwzględniając w tym przerwę).

Pozdrawiam Was wszystkie i lecę do łóżeczka
:-D

Cześć Śniezynki nie pisałam dość długo bo miałam awarię komputera:zawstydzona/y:, ale brat wczoraj mi naprawił więc jestem;-). Teraz muszę nadrobić wszystko to co pisałyście. W skrócie to wszystkie Was pozdrawiam nowe śniezynki witam serdecznie i życze spokojnego oczekiwania na dzidzię a za wszystkie dziewczyny mające wizyty trzymam mocno kciuki. Potem się odezwę teraz ide malutką kąpaćbo juz kaczuszki skubana przyniosła.:tak:

DZIEŃ DOBRY!!
PATITKA to dobrze że komp już naprawiony i wróciłaś do nas :)

Ja jem śniadanko i zaraz jadę do mojej gin. Trzymajcie dziewczyny kciuki by było wszystko w porządku, jak wrócę to zdam relacje. Może zrobi USG i dowiem się czy chłopczyk czy dziewczynka :-)

Hej Dziewczynki :-) Ja też musiałam troszkę nadrobić, bo mój Misiek miał weekend wolny więc korzystaliśmy:-p Chociaż wczoraj miałam takiego lenia, że palcami mi się ruszać nie chciało :rofl2: Hmmm czas zacząć poniedziałek, bo jaki poniedziałek taki cały tydzień :-):-)

Witajcie moje Kochane!!
Weekend i po weekendzie!

My balowaliśmy! Wesele było rewelacyjne, pomimo tego, że 2 dniowe cały czas się bawiliśmy. Towarzystwo wypaliło, pomimo tego, że nikogo nie znaliśmy.
Dziś niestety w pracy, ale cóż... Warto się teraz męczyć dla takiego wesela! hehe,
Za tydzień powtórka, wesele naszego kolegi :-) A co! jak się bawić, to się bawić!!

U nas samopoczucie superowe! Brzuszek rośnie, a maleństwo razem z nim! Odliczamy dni do wizyty, choć ciągnie się to nieubłaganie! A ma ktoś dziś wizyty?

Trochę popracuje, co by nie było :-)

P.S. W niedzielę córka mojego pojechała do domu! Gdybym mogła, to bym się z radości upiła! hehe.

reklama
Dzień dobry Dziewuszki:-D Ja już w pracy:sorry: dopiero poniedziałek a już żyję piątkiem i wizytą u mojej gin.:sorry: Kiepsko mi się spało i jestem taka rozbita dzisiaj nie mam głowy do myślenia w ogóle:-( Poprosiłabym o l4 ale pasuje mi jeszcze z pół miesiąca popracować żeby te wredne papierzyska wyprowadzić na zero:sorry: I jak tu wytrzymać:sorry: Miłego przedpołudnia Śnieżynki:-D

Do góry