reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witam!

U nas dzis piekne sloneczko i mam nadzieje, ze pogoda sie nie zmieni tak jak wczoraj.
Zycze milej niedzieli a ja zmykam znow do garow :-p

Mam dzisiaj baaardzo luźny dzień i ... nie mam pojęcia co z nim zrobić :) Jak będzie bardzo ciepło to nad wode a jak nie ? Hmmm ... trza cuś wymyślić ...

Dzień dobry Kochane :-)
u mnie dziś pięknie świeci słonko :) zapowiada się cudowny dzionek, popijam właśnie mleczną kawusie i zabieram się za obiadek, samopoczucie jak narazie SUPER oby tak dalej :-)
miłego dzionka :tak:

u nas też zapowiada się piękny dzień, ja wieczorkiem ruszam na żużel, dziś fajny meczyk się zapowiada, a co po obiedzie to nie wiem jeszcze...

Dzień Dobry Dziewuszki:-) U nas też śliczna pogoda dziś uderzamy popołudniu na festyn wcozraj tak było paskudnie na polu że całe popołudnie przespałam jak suseł:-D Teraz obiadek gotuje i mam ochotę na coś słodkiego ale jeszcze nie wiem na co:-DMiłego dnia Wam życzę:-D
A moja Kruszynka na suwaczku wskoczyła już w piąte okienko czyli 5 miesiąc się zaczyna:-D:-D:-D:-D:-D

Witam kochane śnieżynki, ja też drugi dzień leniu****ę;-) w weekend mogę pobyczyc się z miśkiem, bo ma wolne:-) jutro jadę do USC załatwiać ślub konkordatowy:-) czeka nas wypełnianie papierków hehehe buziole miłego dnia;-)

Bylam na air show, dzis pogoda byla super...

widzialam bardzo dobrze ten wypadek...wiecie, ja jestem bardzo wrazliwa na takie cos i nadal nie moge dojsc do siebie. Bylam chyba za blisko, nie dla mnie takie widoki...nie mam za bardzo sily i humoru cokolwiek wiecej pisac, ale ogolnie atmosfera bardzo nieprzyjemna, ludzie zachowywali sie jak malpy, zupelnie niecywilizowani, dzieci przez kolczaste druty przepychali ( rodzice) byle szybciej do wyjscia. co za obciach. Nie mam sily na ogladanie takich obrazów.specjalnie dla was "dziennikarskie" zdjecia, musialam je zrobic chociaz ja terz mysle dziennikarstwo to chyba nie dla mnie zawod, nie mam na tyle silnych nerwow.

Załączniki

• IMG_0588.jpg
    IMG_0588.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0590.jpg
    IMG_0590.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
WItajcie wieczornie :) dziś cisza na forum, ale wiadomo,wszyscy chcą choć w niedzielę wypocząć :-) ja od jutra jestem bez netu na kilka dni,więc nie wiem kiedy zdołam się odezwać ;-)
Pozdrawiam i przyjemnego całego nadchodzącego tygodnia życzę :tak:

Kataszone to mega przeżycie. widzieć katastrofę na żywo dla każdej osoby, a co dopiero dla przyszłej mamy,,,, :eek: Trzymaj się :-)

Do góry