reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ech a mnie dziś obudził ból zęba...:( właśnie wróciłam od dentystki i ona powiedziała że to chyba od ósemki i trzeba ją usunąć, więc umówiłam się na wizytę do chirurga... ale dopiero w poniedziałek :-(

A za chwilke uciekam do fryzjera... z wciąż bolącym zębem - złości mnie to :(

reklama
Ech a mnie dziś obudził ból zęba...:( właśnie wróciłam od dentystki i ona powiedziała że to chyba od ósemki i trzeba ją usunąć, więc umówiłam się na wizytę do chirurga... ale dopiero w poniedziałek :-(

A za chwilke uciekam do fryzjera... z wciąż bolącym zębem - złości mnie to :(
ja po oastatnim rwaniu 8 leżałam 2 dni jak sznytka a miałam 2 tyg zwolnienia z pracy...nigdy kur.... wiecej...gorące współczucia

ja po oastatnim rwaniu 8 leżałam 2 dni jak sznytka a miałam 2 tyg zwolnienia z pracy...nigdy kur.... wiecej...gorące współczucia[/QUOTE]
nooo to torche lipa - bo mam rwanie w poniedzialek a we wtrorek rano samolot:szok:
spoko dasz rade...możliwe ze najpierw chirurg bedzie chciał to dobrze obejrzeć...panorame szczeki masz...albo rentgen ????

Czesc Dziewczeta:)
Ale u nas dzis szarrro i dyszcz z nieba kapie...
Pogoda iście barowo- łóżkowa..
Wybieram sie dzis na zakupy brzuszkowe bo do pracy we wtorek a w nic tylka wbic nie mogę
Buziaki i milego dnia :)

A moja mamuska znalzła mi 2 pary gaci ciążowych na szmateksie za 17 zł :) jedne autentycznie ciążowe a drugie z big stara z szerokim ściągaczem , pierwsze to granatowy sztruks a drugie to bojówki khaki :)
U mnie też leje a leje ... A mało tego mój śpioch sie znowu rozleniwił i nie łaskotał mnie wczoraj w cale ...:(
Ha , może będę miała za free od znajomej łóżeczko :) a teraz sie rozglądam za pościelą do niego :)

Kejt wspolczuje bolu zeba, paskudztwo :baffled:

Pysia nie martw sie, przynajmniej nic nie stracilas, za to moje okna wygladaja tak, jakby wogole nei byly myte :wściekła/y:

Paulla to udanego grillka, tylko jak Wy bedziecie siedziali przy takiej pogodzie :sorry2:

A ja juz czekam az rolada jabluszkowa wystygnie i pojde robic polewe, mniam :-puwielbiam to ciacho, oby tylko zostalo cos do jutra :-D
No i lece zaraz robic te rolady na obiad, bo kapusta juz gotowa a mieso to chyba bede robila po nocach :baffled: mam dzis zabojczo wolne tempo i mega bol glowy :-(

Witajcie weekendowo Lutóweczki :-)
ja mam weekend dopiero od 13 i zaraz po pracy byłam odwiedzić koleżankę,która ma 1,5miesięcznego synka Grzesia-cud miód malina ten chłopczyk, zasnął mi na rękach dzisiaj :-) fantastycznie!!! no ale musiałam wkońcu wrócić do domu i po małych porządkach zabrałam się za bigosik, bo już cały tydzień za mną "chodził" :)
aaaaaa co do pogody u mnie, to,,,, ja wczoraj umyłam samochód i dziś rano jak wyjeżdżałam do pracy już lało,więc teraz znów jest brudny :wściekła/y:no ale nic taki już mam fart widocznie i podzielam opinię,że lepiej jak chłodniej na dworze, bo czuje się wtedy dobrze, a jak ciepło to od razu słaba jestem, nie mówiąc już o upałach,kiedy to do niczego się nie nadaję :(
ale się rozpisałam hehe
Pozdrawiam, przyjemnego wieczoru życzę :-)

Kejt:) bądź dzielna na wizycie u stomatologa, pomyśle ciepło i może jakieś pozytywne wibracje wyśle :-)

reklama
A ja dzis, jako ze jestem szczesliwa radomianką mialam okazje isc na air show,ale niestety zostalam w domu. padalo okropnie wiec nie bylo sensu isc sie przeziebiac a na dodatek praktycznie nic z tego nie mmiec bo na niebie wielkie i ciezkie chmury, wiec samoloty nie maja mozliwosci manewru. Nie wiem nawet czy latali bo nie slyszalam ich tak jak na wczesniejszych pokazach. Slyszalam tylko troszke myśliwców, ale i tak bardzo malo tego bylo w porownaniu do poprzednich lat. Ja akurat bardzo interesuje sie samolotami, kocham mysliwce i odrzutowe samoloty. taka nietypowa babka jestem :p modle sie zeby jutro bylo juz znosnie.

Dzis mnie mdli i mam przedziwny apetyt i ciagle mi sie pic chce. Najgorsze jest to ze nadal nie mam co pic przez te moje wybrzydzenia ciążowe:(

Do góry