reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

MAMO SÓWKI wracaj do nas szybko:tak:
Witam dziewczyny ;) ostatnio nie piszę , bo muszę leżeć ale wpadłam na chwilkę ,żeby się podzielić jak było na wizycie ( bo miałam wczoraj).
No więc to cholernie stawianie się macicy , które mi doległo
nadal mi dolega ;/ ale z tego co widać Dzidzi to w niczym nie przeszkadza;)
Rośnie sobie zdrowo i wszystko wygląda ładnie;)
Z tym, że ostatnio czułam się jak pijana seduchow zaczęło mi walić i "pływałam"
a kilka dni póżniej serce zaczęło mi kołatać. Co sie okazało ?
Że cała ta "jazda" jest przez no -spę(!) No więc najpierw moja ginka
spanikowała i chciała mnie wysałać na kilka dni do szpitala na EKG
i obserwacje, ale po tym jak mnie osłuchała pomysł wywietrzał jej z głowy
i na szczęscie wysłała mnie tylko do mojego rodzinnego , który zrobił EKG
i przy okazji wysłał mnie na badania na nadczynnośc tarczycy czy jakos tak.
Ale na szczęscie z EkG nic złego nie wyszło i przekonałam moją ginke zeby pozwoliła mi dalej brać no-spę:) bo bez niej musiałam bym leżeć i się nie ruszać,
bo innego zastepczego leku narazie nie mogłaby mi dac .. A tak przynajmniej mogę się troszkę ruszać:) ojj troszkę się rozpisałam, ale dawno mnie tu nie było ..
A! i jesacze jedno strasznie zaczęła mnie dziś swędziec skóra na piersiach i brzuchu .. więc poleciałam do apteki po krem na rozstepy . mam nadzieje ze pomoże .. Miłego wieczora:)
Odpoczywaj Kochana i się nie przemęczaj wszystko będzie ok:tak:
Dzień Dobry Dziewczynki:-D Ja dopiero wstałam i sie wyspałam:-D Ogólnie dobre samopoczucie choć te skurcze nadal nie chcą mnie opuścić:sorry2:
Dziś szybciutkie sprzątanko jakiś obiadek i pójdziemy z mężusiem i znajomymi na festyn bo akurat dziś i jutro są dni Mielca to skorzystamy;-) buziaczki Dziewczynki miłego dnia i jeszcze lepszego samopoczucia Wam życzę:-D

reklama
No i diabli wzieli cala pogode :wściekła/y:Słonce nie dalo rady przebic sie przez chmury i juz jest paskudnie na dworze :-( A to wszystko prewnie przez to, ze pomyslam w tym tygodniu okna w domu :wściekła/y:

Najeli masz racje, baw sie poki nei ma dzieciatka, bo potem to ciezko sie gdzies wyrwac ;-)udanej zabawy :-)

No to mamy już dwie winne tej pogody! Jedna okna, druga samochód! Będzie forumowy lincz!

Ja tam się cieszę, bo upały mnie męczą.... No ale jak wszyscy narzekają na brak słońca, to ja się zgubię gdzieś w tłumie! hehe

No to mamy już dwie winne tej pogody! Jedna okna, druga samochód! Będzie forumowy lincz!

Ja tam się cieszę, bo upały mnie męczą.... No ale jak wszyscy narzekają na brak słońca, to ja się zgubię gdzieś w tłumie! hehe
Dołączam się:-D odkąd jestem w ciąży najgorzej czuje się gdy tak gorąco jest:sorry2:

Mnie cieplo tez teraz baaardzo dokucza i daje popalic, dlatego wole jak jest ciut chlodniej.

Ale dlaczego wlasnie w tej chwili deszcz musi zaciekac po moim czystym oknie w kuchni, buuuuu :-:)-:)-(

Ja zawsze twierdzę, że mój samochód nie jest po to, aby wyglądać, tylko po to, by jeździć.
A jak ostatnio go umyłam (jechaliśmy nim na imprezę i już wypadało!) to moja rodzinka taki tekst: "jaki on ma ładny czysty kolor" hehe.

Dobra, spadam do fryzjera! Miłego weekendu i do poniedziałku!!!!

reklama
Muszę się brać za robienie obiadku:-) a popołudniu mamy wypad do szwagra, także zapowiada się dłuuugi wieczór:-D:-D:-D a jeszcze muszę zrobić paznokietki, fryzurkę itp. Trzeba pożegnać lato. Zapowiada się grill, ale mi na hasło: mięso robi się niedobrze. Dlatego zostanę przy ogóreczku i pomidorku:happy2::happy2::happy2:

Do góry