Witajcie moje kochane Śnieżynki!
agaB dziękujemy za informacje!
Mamo Sówko czekamy na Ciebie! Wracaj do zdrowia!
hunjord kochana, dobrze, że jest dobrze! Odpoczywaj i stosuj się do zaleceń lekarza, to na pewno będzie dobrze. Grunt, że z bobaskiem wszystko dobrze!! (nie za dużo użyłam słowa "dobrze"? zamienniki same sobie stosujcie:-) hehe)
Losek gratuluje pierwszych kopniaczków! To musi być cudowne uczucie! Mam nadzieję, że ja nie będę ostatnia.... ;-)
luczynka czyli czeka Cię pracowita sobota! Gratuluje menu! Uważaj na siebie i spiesz się powoli :-)
Ja dzisiaj w pracy, do 12,
o 12:15 mam fryzjera i dziś balujemy! Zresztą jutro też! W tym tygodniu mamy wesele mojej serdecznej przyjaciółki, a za tydzień kumpla naszego wspólnego! A to, że to ostatnia okazja, aby się wybawić (bo jak Adaś będzie mały, to na pewno trzeba będzie odmawiać) więc idziemy na wszystkie imprezy. Później, 17 czy 19 września jest dzień działkowca (moi rodzice mają działeczkę) no i idziemy z nimi na balangę! Trzeba używać hehe, a jak jeszcze dobre jedzonko będzie, to i Adaś skorzysta! (nowe ciążowe kryteria-fajna impreza to ta, na której jest dużo dobrego jedzonka!).
Mam nadzieję, że humory na weekend dopisują, chociaż upału nie ma. Ale myślę, że większość lutówek się cieszy (tak jak na przykład JA) hehe, egoistka ze mnie!
Miłego weekendu!