reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hi :)

Ja chyba dostalam pierwsze kopniaczki przed chwila... na 90% bo na 100% to chyba bede dopiero pewna jak dostane jakiegos mega kopa!!

reklama
Witajcie Śnieżynki :-)
mam informację od MAMY SÓWKI: jest w szpitalu i najwcześniej wyjdzie w poniedziałek, dostała kolki nerkowej,,, z SÓWECZKĄ wszystko OK :)
mam nadzieję,że w poniedziałek ujrzymy już jakiś wpis od naszej Koleżanki :))):-)

Mamo Sówko wracaj szybko do zdrowia :tak: i do nas :-) no i najwazniejsze ze z Sóweczką wszystko OK ;-)

Losek no to gratulacje :-) teraz beda te kopniaczki juz coraz mocniejsze :tak:

A moj Synus krecil sie dzisiaj popoludniu w moim brzuszku przez prawie godzine :szok::tak:az w szoku bylam, rozbrykal mi sie chlopak :-D i pomyslec ze to jeszcze taka Kruszynka, a juz taka zywiolowa :-D a ja mialam nadzieje, ze chociaz drugie dziecko bede miala spokojne, bo moja Córcia to istny zywiol ;-)ale kochany zywiol :-)

Witajcie Śnieżynki :-)
mam informację od MAMY SÓWKI: jest w szpitalu i najwcześniej wyjdzie w poniedziałek, dostała kolki nerkowej,,, z SÓWECZKĄ wszystko OK :)
mam nadzieję,że w poniedziałek ujrzymy już jakiś wpis od naszej Koleżanki :))):-)

u mnie dzień jak co dzień,,, dużo pracy ale już jestem w domku, więc jest w porządku :-)
POZDRAWIAM

Bidulka... albo się męczy, albo musi leżeć w szpitalu... Wracaj do Zdrowia i do Nas !;-);-)

Ja właśnie oczekuję na kolację do łóżka :-p Tuńczyk już idzie do mnie wielkimi krokami :-D Potem film, przytulanki i do spanka :rofl2::rofl2: Buziaczki Dziewczynki i do jutra !:-) Dobranoc:-)

A ja dzisiaj znowu byłam nad wodą :) Oczywiście wcześniej pofatygowałam sie zarejestowac na wizyte w poniedziałek :) Może sie okaże czy to Kinga czy Kazek :)
A we wtorek mam nowe okularki do odebrania !!! łiii Wreszcie będe widziała , stare zaginęły w dziwnych okolicznościach a potem nie miałam kasy na nowe , pół roku byłam bez brelek ...:(
Aaaaa mój kocur obiecał mi zaraz plecki wymasowac bo mnie okrutnie bolą w okolicach lędźwiowych ... w ogóle taka ociężała jestem strasznie ... ledwo sie podnosze z poycji leżącej ... a dzisiaj na wadze miałam 6 kg więcej niż na początku !!! Masakra ...
Spadam spac kobitki :*
Dobranoc !!!

Dobranoc Śnieżynki!!!! Śpijcie słodko!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzień dobry Wszystkim :-)

Juz prawie 9 a ja jestem pierwsza :szok: az dziwne ;-)
U nas w nocy dosc mocno padal deszcz, ale teraz przebija sie juz zza chmur piekne sloneczko :-) Oby przebilo sie do konca i zostalo, bo tak jest szaro-buro i nieprzyjemnie.
A przede mna dzis mnostwo roboty, bo jutro u nas odpust i zaprosilam mame, rodzenstwo i tesciow na obiad, ciasto i kolacje, wiec mam dzis co szykowac. Kapustka, roladki, ciasto, napeklowac mieso na grilla i sprzatanie, a jutro kluski, salatki itd. Byle do przodu :-p

Milego dnia Lutóweczki :-)

Ostatnia edycja:
o przepraszam ,ja juz walczę o 8 ale męzu spał, także nie mogłam kompa odpalić ;)
Może te słoneczko od strony rybnika na caly Śląsk nadejdzie, bo narazie to u nas się nei zapowiada. Jadę pucowac autko,także taka pogoda nei bedzie zła ;-)
Miłej soboty

Witajcie moje kochane Śnieżynki!

agaB dziękujemy za informacje!

Mamo Sówko czekamy na Ciebie! Wracaj do zdrowia!

hunjord kochana, dobrze, że jest dobrze! Odpoczywaj i stosuj się do zaleceń lekarza, to na pewno będzie dobrze. Grunt, że z bobaskiem wszystko dobrze!! (nie za dużo użyłam słowa "dobrze"? zamienniki same sobie stosujcie:-) hehe)

Losek gratuluje pierwszych kopniaczków! To musi być cudowne uczucie! Mam nadzieję, że ja nie będę ostatnia.... ;-)

luczynka czyli czeka Cię pracowita sobota! Gratuluje menu! Uważaj na siebie i spiesz się powoli :-)

Ja dzisiaj w pracy, do 12,
o 12:15 mam fryzjera i dziś balujemy! Zresztą jutro też! W tym tygodniu mamy wesele mojej serdecznej przyjaciółki, a za tydzień kumpla naszego wspólnego! A to, że to ostatnia okazja, aby się wybawić (bo jak Adaś będzie mały, to na pewno trzeba będzie odmawiać) więc idziemy na wszystkie imprezy. Później, 17 czy 19 września jest dzień działkowca (moi rodzice mają działeczkę) no i idziemy z nimi na balangę! Trzeba używać hehe, a jak jeszcze dobre jedzonko będzie, to i Adaś skorzysta! (nowe ciążowe kryteria-fajna impreza to ta, na której jest dużo dobrego jedzonka!).

Mam nadzieję, że humory na weekend dopisują, chociaż upału nie ma. Ale myślę, że większość lutówek się cieszy (tak jak na przykład JA) hehe, egoistka ze mnie!

Miłego weekendu!

reklama
Do góry