Kejt a gdzie się wybierasz na urlopik ?:-):-) Albo się nie pochwaliłaś albo jakiś cudem mi to umknęło...
Ech.... rozmarzam się przez sekundkę:
O TU: Zakynthos - wyspa Zante, nasze wczasy na Zakynthos:-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kejt a gdzie się wybierasz na urlopik ?:-):-) Albo się nie pochwaliłaś albo jakiś cudem mi to umknęło...
Ech.... rozmarzam się przez sekundkę:
O TU: Zakynthos - wyspa Zante, nasze wczasy na Zakynthos:-):-):-):-)
cześć śnieżynki!
ja już w pracy ale jestem strasznie padnięta wróciliśmy wczoraj późno od znajomych (byliśmy przywitać sie z taką małą kruszynką co dopiero 2 mies. ma super dzieciaczek) i jeszcze jedzonko, kompanko i po 12 do łóżeczka, zdążyliśmy zgasić światła a tu burza się zaczeła grzmoty i błyski, mi to nie przeszkadza ale przy pierwszym trzasku pioruna pies wskoczył do łóżka i cały trząsł sie ze strachu i tak prawie do 2 musiałam tulić psiaka bo był taki przestraszony że spokoju nie dawał i dzisiaj rano to nie wiedziałam jak się nazywam jak budzik zadzwonił
MATKO BOSKA !!!!!!! WEŹ MNIE ZE SOBĄ !!!!!!!!!!!!! :-):-):-)
Przecież tam jest raj !