reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

hej kochane a to mi się wydawało, że zawsze trafiam jak nikogo nie ma:confused: zrobiłyscie mi smaka na coś dobrego, ale nie mam pomysłu co dziś zjeść...
Pooglądaj trochę przepisów w internecie naprawdę są super przepisy i stare się przypominają ja sobie pooglądałam i tak mi przyszedł smak na klopsiki i zrobię dzisiaj na obiad klopsiki bo tak apetycznie wyglądały a dawno nie jadłam:-D

reklama
Cześć Dziewczyny
Ja robię buraczki na gorąco, ziemniaki i jajko sadzone, albo ryba, jeszcze sama nie wiem co. Brak mi kilku składników i za chwile muszę iść do sklepu po śmietankę, i inne rzeczy. A to jak się ugotuje zupa- już dochodzi taka jarzynowa z koperkiem.
Mam niesamowitą ochotę na pierogi ale nie mam czasu je zrobic :-(. Marna ze mnie żona

no co ty, ja ostatnio się rozleniwiłam, jak Maciej idzie na popołudniówki to jadę do mamy, żeby nie siedzieć sama w domku i z reguły nic nie robię:baffled: muszę mu w nagrodę coś dobrego dziś zrobić na kolację, może jakąś zapiekankę z makaronem i serem;-)

Wiecie co to chyba normalne takie rozleniwienie bo ja tez ostatnio na nic siły i ochoty nie mam położę się wieczorem to zasypiam jak suseł:sorry2:

to ze mnie jeszcze gorsza żona, bo kolejny dzień z kolei wysyłam męża po makaron ze Sphinxa, to i on wtedy tamtejsze żarełko wcina... no trudno, naszło mnie, nic innego nie jem, a od kuchni mnie odrzuca ledwo tam wchodzę :-D

Kejt82 a jak dużą masz tę walizkę??Bo ja też chętnie bym się wybrała, zwłaszcza, że w tym roku nigdzie jeszcze nie byłam :-( a za to byłam na Krecie i Rodos, ale coś widzę, że Zakhyntos jakoś bardziej by mi odpowiadało:-D w zamian mogę codziennie plecki masować i zabawiać rozmową!!To co?:-D

Najeli myślimy o imionach: Sebastian i Michał, ale to takie pierwsze rzuty, jeszcze się nie zastanawialiśmy głębiej, na razie podobają mi się dwa imiona, których "nie mogę" wziąć: Tomek (bo mąż) i Marcin (bo brat):-D a u Ciebie szykuje się wolna chatka od dzieci?:-) To odpoczywaj sobie ile możesz!!

Kejt82 a jak dużą masz tę walizkę??Bo ja też chętnie bym się wybrała, zwłaszcza, że w tym roku nigdzie jeszcze nie byłam :-( a za to byłam na Krecie i Rodos, ale coś widzę, że Zakhyntos jakoś bardziej by mi odpowiadało:-D w zamian mogę codziennie plecki masować i zabawiać rozmową!!To co?:-D
Hahaha Tygrynka - namówiłaś mnie :)

Tygrynka jak chcesz iść na Cytadelę na tą Akademię to pamiętaj, że jest ona do 18 i niestety są kolejki,ja wczoraj stałam 40min i od słońca niedobrze mi się zrobiło, pan, który chodził z mikrofonem mnie i jeszcze jedną kobitkę w ciazy wpuścił bez kolejki, podobno mozna bez kolejki....dowiedziaąłm się o tym późno, przeważnie były babki z małymi dziećmi, tam wpuszczają ok 15 osób co 15 min:-) ale jak wejdziesz to na pewno będzie się podobało:-)

to ze mnie jeszcze gorsza żona, bo kolejny dzień z kolei wysyłam męża po makaron ze Sphinxa, to i on wtedy tamtejsze żarełko wcina... no trudno, naszło mnie, nic innego nie jem, a od kuchni mnie odrzuca ledwo tam wchodzę :-D

Najeli myślimy o imionach: Sebastian i Michał, ale to takie pierwsze rzuty, jeszcze się nie zastanawialiśmy głębiej, na razie podobają mi się dwa imiona, których "nie mogę" wziąć: Tomek (bo mąż) i Marcin (bo brat):-D a u Ciebie szykuje się wolna chatka od dzieci?:-) To odpoczywaj sobie ile możesz!!
Nie przejmuj się jeszcze dostaniesz takiego apetytu że będziesz wcinać jak maszyna:-D Ja właśnie rozpoczęłam ten etap i ciężko jest się powstrzymać:-D:-D:-D Sebastian śliczne imię!:tak: My chcieliśmy dosyć rzadkie imię i stanęło na Gabrysiu:blink:

reklama
Do góry