reklama
Tygrynka gratuluje Synusia! Kolejny lutowy chłopczyk, czyż to nie cudownie?
Niech Mamusia Sówusia zaznacza na niebiesko, a Ty masz już wybrane imię??
Losek co do zmiany lekarza nie bój się decyzji, ja też zmieniłam i nie żałuje!
Zazdroszcze Ci troche tych ruchów, jak ja bym już chciała poczuć tego smyka!
Pomimo dość kiepskiego samopoczucia, humor mam dobry! Dziś wyjeżdża od nas syn mojego męża, i w końcu odpocznę! Córka najprawdopodobniej pojedzie do babci, ze względu na wesele na które idziemy. Cóż... :-)
Niech Mamusia Sówusia zaznacza na niebiesko, a Ty masz już wybrane imię??
Losek co do zmiany lekarza nie bój się decyzji, ja też zmieniłam i nie żałuje!
Zazdroszcze Ci troche tych ruchów, jak ja bym już chciała poczuć tego smyka!
Pomimo dość kiepskiego samopoczucia, humor mam dobry! Dziś wyjeżdża od nas syn mojego męża, i w końcu odpocznę! Córka najprawdopodobniej pojedzie do babci, ze względu na wesele na które idziemy. Cóż... :-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dzień dobry Dziewczynki u mnie taki młyn bo jakaś delegacja w pracy jest Ale mogę się legalnie obijać Choć dziś kiepsko się czuje W nocy mnie dręczyły skurcze łydek mimo że biorę ten magnez już od tygodnia:-( Miłego dnia Śnieżynki
TYGRYNKA gratuluje Synusia
TYGRYNKA gratuluje Synusia
No może... bo w sumie taka godzina... hehe,
Ja kupiłam sobie sałatkę taką gotową ze sklepu, i właśnie ją szamam Popijam kompocikiem ze śliwek, który nalałam sobie dziś do butelki (jak dzieci w podstawówce z herbatą hehe).
Ale też bym już coś konkretnego zjadła... Co macie na obiad?
Ja kupiłam sobie sałatkę taką gotową ze sklepu, i właśnie ją szamam Popijam kompocikiem ze śliwek, który nalałam sobie dziś do butelki (jak dzieci w podstawówce z herbatą hehe).
Ale też bym już coś konkretnego zjadła... Co macie na obiad?
kataszaone
nowa mama
ja bede miala jajo sadzne z mizerią.
reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
hej kochane a to mi się wydawało, że zawsze trafiam jak nikogo nie ma zrobiłyscie mi smaka na coś dobrego, ale nie mam pomysłu co dziś zjeść...