reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ja dziś też fatalnie się czuje miałam migrene w nocy a później doszła jeszcze burza i efekt jest taki,że jestem niewyspana i chodze jak cień a nie pracuje,,, no ale oby do 16,,,

reklama
Tygrynka gratuluje Synusia! Kolejny lutowy chłopczyk, czyż to nie cudownie?
Niech Mamusia Sówusia zaznacza na niebiesko, a Ty masz już wybrane imię??

Losek co do zmiany lekarza nie bój się decyzji, ja też zmieniłam i nie żałuje!
Zazdroszcze Ci troche tych ruchów, jak ja bym już chciała poczuć tego smyka!

Pomimo dość kiepskiego samopoczucia, humor mam dobry! Dziś wyjeżdża od nas syn mojego męża, i w końcu odpocznę! :happy: Córka najprawdopodobniej pojedzie do babci, ze względu na wesele na które idziemy. Cóż... :-)

Dzień dobry Dziewczynki:-D u mnie taki młyn bo jakaś delegacja w pracy jest:sorry2: Ale mogę się legalnie obijać:-D:-D:-D:-D Choć dziś kiepsko się czuje:sorry2: W nocy mnie dręczyły skurcze łydek mimo że biorę ten magnez już od tygodnia:-( Miłego dnia Śnieżynki:-D
TYGRYNKA gratuluje Synusia:-D

No może... bo w sumie taka godzina... hehe,
Ja kupiłam sobie sałatkę taką gotową ze sklepu, i właśnie ją szamam :) Popijam kompocikiem ze śliwek, który nalałam sobie dziś do butelki (jak dzieci w podstawówce z herbatą hehe).

Ale też bym już coś konkretnego zjadła... Co macie na obiad?

a ja wcinam kanapkę z szyneczką i serkiem żółtym:-D A na obiadek dzisiaj zrobię klopsiki w sosie pomidorowym i zupkę koperkowa:-D

reklama
Do góry