reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
A czujesz się normalnie ? Czy wiesz że masz zapalenie, bo wczoraj lekarz powiedział ?
I nie wiem w końcu czy miałaś USG czy nie:zawstydzona/y:

Czuję pewien dyskonfort. USG miałam, zbadał dzidziolka i moje nerki.. I zbadał mnie ginekologiczne, stąd wie, że mam stan zapalny poczhwy. Dzisiaj mnie wysłał na badnie moczu i morfologię.

Czesc Sniezynki!

nie bylo mnie od piatku, a tu tyle naprodukowalyscie...nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego....
ranyyy....

bylismy na weselu w piatek., a od soboty bylismy u mojego braciszka i jego zoneczki i pomagalismy im w remoncie mieszkanka...tzn chlopaki remontowali, a my co najwyzej smigalysmy co rusz do castoramy po jakies drobiazgi....ona za ok. tydzien rodzi, wiec bardzo spieszyli sie z tym remontem, zeby zdazyc...wrocilismy wczoraj po polnocy i dzis ledwo zyjemy....a glowka mi peka od 2 dni :(((

pozdrawiam was wszystkie bardzo cieplo, witam nowe lutoweczki i swiezo upieczone mezatki :)))

a do tego nie chciał mi dac l-4

Bardzo dziwne... żeby kobieta w ciąży musiała się prosić o L4 to już przechodzi ludzkie pojęcie... na prawdę jakiś aspołeczny ten lekarz...

Ilonaa a kurier nie ma do Ciebie nr komórki ? Mam nadzieję że wcześnie przyjedzie :-D

Dziękuję, ja również mam taką nadzieję hehe:-p:-p Ale kurde nawet nie wiem czy ma, bo to Andrzej zamawiał i ja też głupiutka zapomniałam się go spytać...ale już poczekam grzecznie ;-):-p

Rechot1sb trzymaj się i dawaj znać co i jak
Kejt82 spoko, skoro tyle dałaś to trudno żebyś puściła za bezcen sukienke i to jeszcze jakiejs głupiej lasce. Bez nerwów.

Ja się melduję po wczorjaszej wizycie :-(. Bóle brzucha okazały się niczym waznym, ale (ku..a zawsze jest ale), mam stan zapalny i zapalenei pęcherza i dostałam znowu antybiotyki, a do tego nie chciał mi dac l-4. W ogóle dziwny byłten lekarz. Postraszył mnie, że wcześniej brałam antybiotyki, miałam wrażenie tez że za bardzo mojej Pani doktor nie lubi. Czy wam lekarze jeszcze podają wymiar dzieciaczka, bo mi już pwoiedziłą ze już się go wazy i inne parametry podaje, a nie "wysokośc"
Pysia ja też miałam takie zapalenie zz bólami brzucha i dała mi leki no i zeszlym tygodniu skończyłam brac tabletki ale zwolnienia też nie dostałam choc pytałam:-(

Ja w poniedziałek idę do państwowego gina i chyba zapytam o L4. Tak z ciekawości, żeby się nie okazało że później będzie mi jakieś cyrki robił.
Poza tym mam nadzieję się dogadać z szefową żebym wzięła zwolnienie i będę "po cichu" pracowała :-p Zawsze co dwie pensje to nie jedna :tak:

shingle to racja, 2 pensje to lepsze niż 1. Poza tym, plus dla szefowej, bo Zus'u nie musi Ci płacić :-) Fajnie, jak można się tak dogadać!

reklama
Dziwię się, że istnieją lekarze, którzy robią problem o L4. Mnie lekarka wysłała już w 6 tyg ciąży na L4 i zapytała tylko "ile Pani pracuje?" ja na to, ze rok i ona "ok", bo jak zmierzyła mi ciśnienie i zobaczyła jakie jest niskie po 16 to powiedziała, że nie chce nawet wiedzieć jakie mam rano... Źle się czułam więc jeśli przysługuje nam takie prawo to uważam, że trzeba korzystać. A do tego pracuje w szpitalu więc tym bardziej nie chce mieć kontaktu z taką instytucją na co dzień;-)

Do góry