hey brzuchatki, ja miałam mieć wizytę kontrolą u gina jutro i wyszedł cyrk jak 150
....byłam rano na krzywej cukrowej wynik wyszedł kiepski niestety nie daję sobie rady z cukrami,
wiec trzeba wynik pokazać jak najszybciej lekarzowi, myślę sobie mam jutro wizytę jest dobrze pokaże mu poradzi co robić, nie zdążyła dojechać do pracy jak zadzwonili do mnie z przychodni
że gin wyjechał muszą mi przełożyć wizytę najszybciej za 8 dni ja no to ze czekać nie mogę bo z cukrem coś nie teges, to mnie na dziś wcisnęły do innej lekarki.
Ta na wizycie kazała mi się jutro zgłosić do szpitala, do diabetologów z takim cukrem nie ma śmiacia.
Powiedziała że jak wizyta miała być jutro to ona zrobi USG to se już mogę odpuścić czekanie na mojego gina będę miała zaliczone kontrolne, sprawdziła wszystko. pokazywała i tłumaczyła nie tak jak mój i się okazało bo sprawdziła łożysko, że mam przodujące i jeszcze zachodzi na wyjście
, masakra jeśli się to nie zmieni to ja nie wiem
, jak narazie szperam po necie na temat cukrzycy ciążowej i łożyska przodującego....martwię się kochane brzuchatki i mam stracha.....