reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Czesc Dziewczyny
ale mam dziś "globusa" tak mnie glowa boli jakby mi miała pęknąc zaraz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Milenka- gratuluje Syncia...chlopcy są super wiem coś o tym..choc u mnie przydala by sie teraz odmiana :))))

reklama
u mnie w domu gotuja sie gołąbki. Omijam je szerokim łukiem. raz ze sa z miesem dwa ze by nie przeszly. Dzis na obiad....nie mam pojecia :p ostatnio byly krokiety z kapusta i grzybami, szczerze mowiaz niezbyt dobre wyszly. wczoraj nie moglam jesc za bardzo wiec zjadlam tylko gotowanego kalafiora, a na wieczor platki z mlekiem.
A jesli chodzi o gotowanie i przepisy to dziewczynki ja jako ze jestem wege mam suuuuper stronke z przepisami, gdzie tez mozecie poprzegladac moje przepisy :)( puszka.pl) ja wlasnie takie wynalazki jadam na ogol :p natomiast w ciazy...wszytko sie pozmienialo...jem praktycznie tylko produkty mleczne, czasami jakas bułcyna z pomidorem i rzadko robie obiady...jak juz cos to dla mojego mezczyzny. O dziwo bardzo polubial moje wegetarianskie bajery :)

No dziewczyny jeszcze tylko 20 minut i uciekam:-D Wracam do domku obiadek szybko zrobię, zjemy i idziemy na działkę taka śliczna pogoda u nas i tak cieplutko że aż żal w domu siedziec wezmę sałatkę trochę chlebka i innych bajerów i zrobimy sobie działkową ucztę:-D Dlatego Wam wszystkim życzę udanego popołudnia i do jutra pa pa:rofl2::rofl2::rofl2:

Oj to ja w tej ciązy tez bardziej mleczniej i delikatniej jem... w glowie mi nalesniki z syropem klonowym albo wczoraj sernik z jagodami na zimno....
Dzis mi sie snilo ze mąz zjadl ostatni kawalek sernika i az sie z nim poklucilam...oczywiscie jak tylko wstalam dojadlam sernik..coby mnie nikt nie ubiegł:-D:-D:-D:-D:-D

Czesc Dziewczyny

ale mam dziś "globusa" tak mnie glowa boli jakby mi miała pęknąc zaraz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Milenka- gratuluje Syncia...chlopcy są super wiem coś o tym..choc u mnie przydala by sie teraz odmiana :))))

ja przechodzę to samo, od wczoraj tak mnie boli głowa, że już z bólu rady nie daje. Większość dnia przespałam i teraz się zastanawiam co będę robić w nocy:confused:

Współczuję kochana, ja na siłę staram się zasnąć, a jak nie mogę to piję ciepłe kakao mi pomaga:-) ogólnie jak jest upał to też źle się czuję, męczy mnie wszystko i jest mi duszno....uroki ciąży???

reklama
:-)Witajcie Mamusie :-D
pozdrawiam serdecznie wszystkie Lutóweczki, jeju nawet nie macie pojęcia jak mi się tęskni za Wami,,, no ale nie będę przynudzać, powolutku nadrabiam czytanie,,,
ale najważniejsze, musze się podzielić info, wczoraj byłam na wizycie i pan dr powiedział,że wszystko OK, dobrze się czuje i generalnie to nie mam na co narzekać, ale dostałam zastrzyki, jak stwierdził ginko, przy ciąży bliźniaczej-uważanej zawsze za patologiczną lepiej wziąć wzmacniające na podtrzymanie na wszelki wypadek,,, cóż trochę mnie to zdziwiło no ale,,, jak trzeba to trzeba :) a następna wizyta z 3 tygodnie, już będzie połówkowe USG i robimy 3D więc może co nieco,,, podejrzymy :)
:-Daaaaaaaaaaa no i nie wiem, czy poruszałyście już ten temat,,, ale ja "wyczuwam"bicie serduszek jak przyłożę dłoń do brzucha :-) fantastyczne doznanie, a mężuś jaki uradowany HEHE !!! normalnie rewelacja :D
spokojnej nocki życzę :-)papa

Do góry