w pracy juz jest od 8:00 a ja dopiero wstałam....Rechot1sb weekend jest, kto Ci każe wstawac. Niech facet śniadanko organizuje.
reklama
A tak w ogóle to cześć !
Jak dzisiejsze Wasze samopoczucie ? :-)
Mnie dziś obudził deszcz i tak ten dzionek upływa.. Nie ma nawet promyczka słońca. Zaraz chyba wezmę się za porządki, bo we wtorek wraca mój mąż i chciałabym się ze wszystkim uwinąć. A ostatnio miałam mega lenia.
I muszę jakąś szybką zupkę dla synka zrobić, bo ostatnio jemy byle jak. Może zrobię pomidorówkę.
Jak dzisiejsze Wasze samopoczucie ? :-)
Mnie dziś obudził deszcz i tak ten dzionek upływa.. Nie ma nawet promyczka słońca. Zaraz chyba wezmę się za porządki, bo we wtorek wraca mój mąż i chciałabym się ze wszystkim uwinąć. A ostatnio miałam mega lenia.
I muszę jakąś szybką zupkę dla synka zrobić, bo ostatnio jemy byle jak. Może zrobię pomidorówkę.
Weź no-spę na ten brzuch. Mi ostatnio lekarz powiedział, że nie można doprowadzać do obkurczenia macicy, do twardego brzucha, że trzeba rozluźnić jak najszybciej
Dziś będę miała pracowity dzień, bo... jeden pokój skończony, teraz takie upiększacze i pierdoły poukładać, później pazurki zrobić, kolejnio obiad szybki ugotować, siostra przychodzi mi włosy kręcić, potem zbieram się na imprezę do Cioci Z (moje nastawienie: będę żreć!) hehe, dobrze, że mam internet w telefonie no i bezprzewodowy w laptopie, to będę mogła być z Wami gdzieś do 16.
Miłego dnia !
Powodzenia pracusiu ! :-):-):-)
marga82
Lutóweczka2010
Anisen i Patrycja wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! I żeby każdy nastepny dzien był tak szcześliwy jak dzisiejszy!
kaasiorek84
Fanka BB :)
hej rybki ja dziś rozdaję ostatnie zaproszenia ślubne więc trochę ludzi do obskoczenia mam, potem może jakiś grill z przyjaciółmi:-) ogólnie to widze że wszędzie pogoda się schrzaniła i mnie też głowa boli, ale to zaraz trzeba na świeże powietrze uciekać buzioleeeee
_Pysia_
Fanka BB :)
Cóż no faceci niestety nie nadaja sie do porządkow zawsze robia wszystko nie tak i trzeba poprawiac.
jak sprząta i robi to niedokładnie to ja pokazuję palcem, a on ma poprawiać i nie ma przebacz
w pracy juz jest od 8:00 a ja dopiero wstałam....
No to jak wróci opiernicz, że nie dba o cięzarną żone i nawet sniadanka nie zrobił;-). Żartuję, ja dzisiaj wstawałam, żeby mojemu do pracy śniadanie zrobić...
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dziewczyny przepraszam, że Was nie poczytam i nie odpiszę, ale wczoraj do 21:30 wymiotowałam, a potem poszłam spać...a dziś wymiotowałam dopiero raz, ale nic nie mogę jeść odezwę się jak będę żywsza
Anisen, Patrycja wszystkiego najlepszego na nowych drogach życia:-)
Anisen, Patrycja wszystkiego najlepszego na nowych drogach życia:-)
reklama