reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ja niestety nie mam wyboru. Pozostaje mi tv lub komputer. Może Sopot pooglądam...:szok:

A zapachy nieumytych bab są naprawdę odrażające. A teraz to już w ogóle wyczulony węch mamy i mnie na samą myśl jest niedobrze....:baffled:

Współczuje psom, kotom i innym zwierzakom które mają węch "nie z tej ziemi" hehehehe

A my w końcu nie pojechaliśmy na działkę. Ja dzisiaj cały czas jakoś się słabo czuję. Głowa trochę boli, ciężko mi, nie mam czym oddychać...:nerd: Do dupy...
Na obiad była pizza bo nie miałam siły niczego robić. Nawet nie posprzątałam mieszkania:zawstydzona/y:

A teraz siedzę sobie przed tv i oglądam film. Pewnie niedługo oczy zaczną mi się zamykać i się położę spać.

Ciekawe jak tam nasze panny młode :-D

Buziaczki Śnieżynki

Ja tez powolutku pomykam do wyrka . Jutro do mojej starowinki cioteczki na urodziny , wiec rano trzeba wstac umyć włosy wyszykowac sie itd ...
Mniam , własnie pożarłysmy wraz z mamcią ogromne ilości suszonej żurawiny ^.^

A wy co porabiacie w sobotę wieczorem ?;-)
ja siedzę dziś z dupskiem w domu, byłam w markecie nic nie kupiłam ale to szczegół wszystko mnie boli nic mi się nie chce jutro mam gości z Gdańska w domu sajgon, nie mam nic na obiad nie chce mi się robić jeszcze jak się będę źle czuła to jak pojadę na jakieś zwiedzania???? ale się okaże rano teraz nadal czuje się podle ....

Ojjjj, widzę, że dzisiaj kiepsko z humorkami i samopoczuciem.

U mnie też źle. Mam dość. Nawet nie mam do kogo się przytulić. Jest mi źle. Aż się poryczałam z tego wszystkiego. Nie radzę sobie z własnym dzieckiem, męża brak. Ech....Może jutro będzie lepszy dzień....
:nerd:

reklama
Do góry