reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Cześć Dziewczyny. Mam dzisiaj ambitny dzień. Ciekawe ile się z tego da załatwić.
Pojechać do rodziców, zrobić zakupy, posparzatać całe mieszkanie, zrobić pranie, zrobić obiad, a potem na wieczór koncert Dzemu mnie czeka :-), a potem zapewne padnę:-D

_Pysia_ to daj znać później co pominęłaś hehe, mam nadzieję, że uda Ci się wszystko! Zresztą.... kobieta jak chce, to ponoć potrafi :-) Więc POWODZENIA w realizacji planów!

ja się dziś fatalnie czuje ledwo zwlekłam się z wyra, pogoda się zmieniła wczoraj upał teraz zimno łeb mnie napier..... masakra, brzuch mnie boli taki jakiś dziś obkurczony co się ruszę to mnie ciągnie jak zastygły zrost....coś dziś nie jest mój dzień, głodna jestem ale nie mam siły robić śniadania.......masakra, może potem będzie lepiej

ja mam narazie godzinę osuwy. Pół mieszkania posprzątane. Pranie isę robi. Zaraz jadę do rodzinki i na zakupy. Nie jest źle :)

Rechot1sb weekend jest, kto Ci każe wstawac. Niech facet śniadanko organizuje.

ja się dziś fatalnie czuje ledwo zwlekłam się z wyra, pogoda się zmieniła wczoraj upał teraz zimno łeb mnie napier..... masakra, brzuch mnie boli taki jakiś dziś obkurczony co się ruszę to mnie ciągnie jak zastygły zrost....coś dziś nie jest mój dzień, głodna jestem ale nie mam siły robić śniadania.......masakra, może potem będzie lepiej
Odpoczywaj kochana. Ja też dzisiaj przez to cisnienie cierpię głowa mnie boli ehhh mój diabełek spi to chociaż tyle mam czasu dla siebie.

ja mam narazie godzinę osuwy. Pół mieszkania posprzątane. Pranie isę robi. Zaraz jadę do rodzinki i na zakupy. Nie jest źle :)

Rechot1sb weekend jest, kto Ci każe wstawac. Niech facet śniadanko organizuje.
Ja już rano powalczyłam z porządkami trochę reszte póżniej. Zresztą przy mojej diablicy małej codzienie trzeba sprzątac bo tu bułeczka tam chrupek a gdzie indziej jeszcze coś.

reklama
Trzeba sie umalowac bo jak mała wstanie to trochę na powietrze wyjdziemu jakieś małe zakupy zrobić co prawda nie za piekna pogoda,ale może jak się przejde będzie lepiej.:tak:

Do góry