reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny. Mam dzisiaj ambitny dzień. Ciekawe ile się z tego da załatwić.
Pojechać do rodziców, zrobić zakupy, posparzatać całe mieszkanie, zrobić pranie, zrobić obiad, a potem na wieczór koncert Dzemu mnie czeka :-), a potem zapewne padnę
Pojechać do rodziców, zrobić zakupy, posparzatać całe mieszkanie, zrobić pranie, zrobić obiad, a potem na wieczór koncert Dzemu mnie czeka :-), a potem zapewne padnę
ja się dziś fatalnie czuje ledwo zwlekłam się z wyra, pogoda się zmieniła wczoraj upał teraz zimno łeb mnie napier..... masakra, brzuch mnie boli taki jakiś dziś obkurczony co się ruszę to mnie ciągnie jak zastygły zrost....coś dziś nie jest mój dzień, głodna jestem ale nie mam siły robić śniadania.......masakra, może potem będzie lepiej
Odpoczywaj kochana. Ja też dzisiaj przez to cisnienie cierpię głowa mnie boli ehhh mój diabełek spi to chociaż tyle mam czasu dla siebie.ja się dziś fatalnie czuje ledwo zwlekłam się z wyra, pogoda się zmieniła wczoraj upał teraz zimno łeb mnie napier..... masakra, brzuch mnie boli taki jakiś dziś obkurczony co się ruszę to mnie ciągnie jak zastygły zrost....coś dziś nie jest mój dzień, głodna jestem ale nie mam siły robić śniadania.......masakra, może potem będzie lepiej
Ja już rano powalczyłam z porządkami trochę reszte póżniej. Zresztą przy mojej diablicy małej codzienie trzeba sprzątac bo tu bułeczka tam chrupek a gdzie indziej jeszcze coś.ja mam narazie godzinę osuwy. Pół mieszkania posprzątane. Pranie isę robi. Zaraz jadę do rodzinki i na zakupy. Nie jest źle
Rechot1sb weekend jest, kto Ci każe wstawac. Niech facet śniadanko organizuje.
_Pysia_
Fanka BB :)
Ja już rano powalczyłam z porządkami trochę reszte póżniej. Zresztą przy mojej diablicy małej codzienie trzeba sprzątac bo tu bułeczka tam chrupek a gdzie indziej jeszcze coś.
ja przy moim męzu też;-);-)
Cóż no faceci niestety nie nadaja sie do porządkow zawsze robia wszystko nie tak i trzeba poprawiac.ja przy moim męzu też;-);-)
reklama