reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Anisen i Patrycja....wszystkiego naj naj najlepszego na Nowej Drodze Życia :tak::tak::tak:

Dawno sie nie odzywałam bo czasu brak. Biegałam tylko do pracy i do miasta...
25 lecimy do Polski- trzeba było kupić prezenty dla dzieci...więc miałam sporo roboty;-)

Ja ogólnie od wczoraj jestem cała w emocjach- po pierwsze wyjazd..pakowanie i kolorowy zawrót głowy:rofl2: PO DRUGIE... znaleźliśmy dom 3 sypialniany i 18 września się przeprowadzamy:-) więc zaraz po powrocie z Polski...trzeba będzie przewieźć wszytskie meble i się jakoś tam urządzić...ale już się doczekać nie mogę bo wreszcie będzie spoooro przestrzeni :tak::tak::tak:
W dodatku 31 mam usg...więc lekki stresik się zaczyna..a 2.09 mój synek ma echo serduszka...dowiemy się w jakim stanie są jego tętnice płucne więc się okropnie martwię...
No i te wszytskie nerwy i emocje skończyły się dla mnie wczoraj nerwobólem serca :zawstydzona/y: Kłuło mnie ponad godzine..a dziś żołądek ze stresu...ehh Ja to nadwrażliwa jestem...:-(
Mam nadzieje tylko że te badania wyjdą ok...wtedy będę spokojniejsza...

A jeśli chodzi o moje samopoczucie to całkiem ok...czasem tylko mnie brzuch pobolewa i się spina..(to napewno od tego tempa ostatnio:no:) i wtedy się kładę i przechodzi...
Dobrze że jadę odpocząć do rodzinki..mama ugotuje dobre obiadki...będziemy miec chrzciny w rodzinie...będzie fajnie :-D:-D:-D
Dobra zmykam bo od 6 jestem na nogach...
Milej nocki :-)

reklama
LOSEK coś się nie odzywa ... hmmm ...

Ech ide sie umyc , bo siedze po turecku i okrutnie śmierdzą mi moje własne giry ;)A potem do wyrka , a mój Kocur sie bawi na Breakout festiwal w Cieszanowie ... i teraz żałuję że z nim nie pojechałam ... tak żałuję że mam ochote sie poryczeć .... Bo dzisija są dwa zespoły które baaaardzo lubie ...

LOSEK coś się nie odzywa ... hmmm ...

Ech ide sie umyc , bo siedze po turecku i okrutnie śmierdzą mi moje własne giry ;)A potem do wyrka , a mój Kocur sie bawi na Breakout festiwal w Cieszanowie ... i teraz żałuję że z nim nie pojechałam ... tak żałuję że mam ochote sie poryczeć .... Bo dzisija są dwa zespoły które baaaardzo lubie ...

he he he to myj śmierdziuchy i spać...nie ma czego żaŁOwać mówi się trudno dobrej nocki ja spitalam spaciować

Jak nie żałować jak to Armia i KSU ??? A Ja nawet nie wiedziałam ze on na ten festiwal przy okazji pobytu u rodzinki pojedzie ...;(

Witajcie...
Jest 00:59 a ja jeszcze nie śpię! Powrót z pracy był ulgą, dziś rano miałam powera, którego straciłam ok 15-16, później czułam się ociężała...
Remont jednego pokoju można uważać za zakończony, jutro drobne popraweczki i będzie ładnie. Teraz czas na pozostałe 2 pokoje...
Jutro mam zakręcony dzień, rano otworzyć chłopcom firmę, później odebrać kwiotki, jakiś obiadek ugotować no i jedziemy na imprezę! Cieszę się, ponieważ sobie pojem dobrych rzeczy (a Ciocia jest bardzo wystawna i na imprezach lubi się pokazywać). Dla mnie lepiej, bo wiadomo alkohol odpada, więc nadrobie żarełkiem! Oczywiście w międzyczasie wszystkich planów zaliczanie BB :-) nie wyobrażam sobie inaczej!!

Misiaki, oczy już mi sie zamykają, więc odezwę się jutro (może powinnam napisać dziś?). Buziakkkii !!!!

Patrycja, Anisen
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia !!
:-):-)

hey dosłownie na chwilkę do sklepu pojechałam a tu już tyle postów, wlaśnie farbuje włoski, całe życie nosiłam albo rude albo blond a teraz w ciąży trzasnę se czarne, a co tam, jutro podjadę do mojej znajomej zapytać jak to jest z solarium w ciąży, czy tylko opalacz na twarzy czy co, ma parę salonów w mieście więc może coś poradzi bo ja mam z natury ziemistą cerę i teraz zbladłam strasznie i kiepsko wyglądam już mnie nawet ludzie znajomi pytają czy chora nie jestem albo czy się za dobrze w ciąży chyba nie czuje, więc zapytam fachowca co z tym sztucznym słonkiem ...
na jutro szykuje właśnie pomidorówkę i ciasto na naleśniki na rano coś mnie napadło...

Moja koleżanka całą ciążę chodziła na solarium, ale to specjalne tylko na twarz ;-)

Cześć Dziewczynki:-) Ale się nie wyspałam zieeeeeeewwwww....... jestem nie do życia:-p

Ja też już na nogach ... mamuśka moja biega z kosiarą po ogródku więc spać ni ma jak . Pierwsze co zrobiłam to wciągnęłam niczym makaron spaghetti kabanosika , no ale tym nie zaspokoje mojego małego głodo-śpiocha więc zaraz biore sie za robienie śniadanka . A mój Kocur chyba wczoraj nieźle pobalował na Breakout festival bo miał zadzwonić koło 23 i słuch po nim zaginął ...:p

reklama
Witajcie w sobotnie przedpołudnie!
_Pysia_ na detox to my się tu wszystkie nadajemy! Ale umówmy się, że jak idziemy, to wszystkie razem! Ja bez lutówek nigdzie się nie ruszam! :-)

Dziś będę miała pracowity dzień, bo... jeden pokój skończony, teraz takie upiększacze i pierdoły poukładać, później pazurki zrobić, kolejnio obiad szybki ugotować, siostra przychodzi mi włosy kręcić, potem zbieram się na imprezę do Cioci Z :) (moje nastawienie: będę żreć!) hehe, dobrze, że mam internet w telefonie no i bezprzewodowy w laptopie, to będę mogła być z Wami gdzieś do 16.

Miłego dnia !

Do góry