reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
hey dosłownie na chwilkę do sklepu pojechałam a tu już tyle postów, wlaśnie farbuje włoski, całe życie nosiłam albo rude albo blond a teraz w ciąży trzasnę se czarne, a co tam, jutro podjadę do mojej znajomej zapytać jak to jest z solarium w ciąży, czy tylko opalacz na twarzy czy co, ma parę salonów w mieście więc może coś poradzi bo ja mam z natury ziemistą cerę i teraz zbladłam strasznie i kiepsko wyglądam już mnie nawet ludzie znajomi pytają czy chora nie jestem albo czy się za dobrze w ciąży chyba nie czuje, więc zapytam fachowca co z tym sztucznym słonkiem ...
na jutro szykuje właśnie pomidorówkę i ciasto na naleśniki na rano coś mnie napadło...

rechot : Ja sie okropnie wkurzyłam bo mi wszyscy mówili że w ciąży nie mozna na solarium i już . A po fakcie sie dowiedziałam że do końca 1 trymestru można bez obaw korzystać z solarki . Potwierdził mi to i ginko i kosmetyczka ... A teraz jestem już w drugim więc po ptokach ...

Anisen i Patrycja właśnie nadchodzi ten wymarzony dzień , życzę wam aby kolejne dni i lata były tak piękne jak ten jutrzejszy bo że będzie on piękny to rzecz wiadoma. pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki żeby tremy nie było :)

rechot chyba już za późno z tym solarium:no:, w sumie ja od początku słyszałam, że kobiety w ciąży powinny zapomnieć o solarium i mnie nie kusi, lepiej nie ryzykować rybka

Anisen, Patrycja ja także dołączam się do życzeń.

Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne, raz smutek głęboki, ale gdy razem się idzie we dwoje, łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje. Wiec w dniu zaślubin życzę Młodej Parze, by życie im dało wszystko, co w darze dać może szczęścia, pogody, radości, razem z uśmiechem wieczystej miłości.

Załączniki

• Catch-Cards_Kids-Married_NC.jpg
    Catch-Cards_Kids-Married_NC.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 24
Z tego co ja wiem to w ciąży można spokojnie korzystać z solarium natryskowego (chyba tak to się nazywa), tzn nie lampy tylko jakaś substancja rozpylana na skórę i kolorująca ją.

...Patrycja mam okrutnego stracha że cos pójdzie nie tak jakbym chciała, że nie będę wystarczająco ładna, że fryzura mi się rozpadnie albo ze goście nie będą sie dobrze bawić. Masakra , jak sie deneruję. Mój sobie żartuje ale widze po nim ze też ma pietra. A TY jak przed jutrzejszym dniem?...
Masakra Kochana ręce mi się trzęsą na samą myśl że to jutro:szok: Boje się że czegoś zapomnimy albo że coś się schrzani:szok: Dobrze że obiad mam z glowy bo bym oszalała:sorry2:
J...patrycja214, Anisen życzę Wam ślubu jak z bajki! Wszystko będzie dobrze! No i z tej okazji razem z Adasiem życzymy Wam wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia.

patrycja214, Anisen
dziewczyny wszystkiego najlepszego. Żeby ten jutrzejszy dzień był dla Was cudowny i żeby był najwazniejszym Wasznym dniem, a KAŻDY nastepny dzień, zeby był jeszcze ważniejszy i cudownejszy:-)

Patrysiu i Anisen wszystkiego najjjjjjj:-) wam życzę ja za 2 miesiące wychodzę za mąż, szykuje się niezła pompa bo teście świrują, a ja też mam nerwy i sny, że coś pójdzie nie tak, na pewno wam się wszystko uda buzioleee:-D

Anisen i Patrycja ja również życze żeby jutrzejszy dzień był dla Was najszczęśliwszym i najpiękniejszym i żeby wszystko się udało.:tak:

Anisen i Patrycja właśnie nadchodzi ten wymarzony dzień , życzę wam aby kolejne dni i lata były tak piękne jak ten jutrzejszy bo że będzie on piękny to rzecz wiadoma. pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki żeby tremy nie było :)

Anisen, Patrycja ja także dołączam się do życzeń.

Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne, raz smutek głęboki, ale gdy razem się idzie we dwoje, łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje. Wiec w dniu zaślubin życzę Młodej Parze, by życie im dało wszystko, co w darze dać może szczęścia, pogody, radości, razem z uśmiechem wieczystej miłości.
Kochane moje:-) serdecznie Wam dziękuje za te wszystkie miłe ciepłe słowa i życzenia:tak: W poniedziałek nadrobię zaległości bo przez weekend pewnie nie wiele czasu będę miała dla siebie:sorry2: Na pewno się z Wami wszystkim podzielę a tymczasem idę sobie zrobić domowe spa:-D A potem spać choć będzie ciężko:sorry2: Dobranoc Kochane:-) Słodkich i cudownych snów Wam wszystkim życzę:tak:Dobranoc:blink:

no to laski ja się wywiem u specjalisty ja coś słyszałam że opalacz na samą twarz można wziąć i zasłonić brzuch trzeba, są jakieś specjalne opalacze tylko na facjate. co się dowiem to napisze

reklama
hey dosłownie na chwilkę do sklepu pojechałam a tu już tyle postów, wlaśnie farbuje włoski, całe życie nosiłam albo rude albo blond a teraz w ciąży trzasnę se czarne, a co tam, jutro podjadę do mojej znajomej zapytać jak to jest z solarium w ciąży, czy tylko opalacz na twarzy czy co, ma parę salonów w mieście więc może coś poradzi bo ja mam z natury ziemistą cerę i teraz zbladłam strasznie i kiepsko wyglądam już mnie nawet ludzie znajomi pytają czy chora nie jestem albo czy się za dobrze w ciąży chyba nie czuje, więc zapytam fachowca co z tym sztucznym słonkiem ...
na jutro szykuje właśnie pomidorówkę i ciasto na naleśniki na rano coś mnie napadło...
A tak a propo farbowania włosów to czy wiecie może czy mozna juz teraz robić lekką trwała?

Do góry