reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
dzien Dobry Śnieżynkowe mamusie :-)
moja siostra z mezem pojechali do Zakopanego wiec mam wolne. Na razie nie dam rady poczytać co tam u Was bo i czasu brak. wcinam śliwki po obiadku to mam wytłumaczenie zeby przez 20 minut nic nie robić ;-)
Patrycja mam okrutnego stracha że cos pójdzie nie tak jakbym chciała, że nie będę wystarczająco ładna, że fryzura mi się rozpadnie albo ze goście nie będą sie dobrze bawić. Masakra , jak sie deneruję. Mój sobie żartuje ale widze po nim ze też ma pietra. A TY jak przed jutrzejszym dniem?

Ja jeszcze nie wszystko gotowe, jeszcze musimy na zakupy pojechać, sałatki zrobic na kolacje itp ale to mi pomoże siostra wiec luzik damy rade. A co będzie za rok jak będzie koscielny, ani nie chcę mysleć :szok:.

U Was tez taki upał? umieram z gorąca

Ja dzisiaj pełne 10h w pracy, obowiązki się skumulowały i do 17 tu posiedzę. Mój power skończył się z godziną 16, teraz marzę o książce i łóżku...
Dziś przyjechał do nas syn mojego męża (ma 2 dzieci z poprzedniego związku-na szczęście ja jestem żoną!), trochę nie w porę, bo remont na całego, a jutro jedziemy na imprezę (jupi! uwielbiam jeść!) , a jego matka nie zadbała o to, aby wyprać eleganckie spodnie i koszulę, przecież nie pójdzie w potarganych jeansach! Koszmar!
Cóż, mi zostaje przygotować wszystko...

Zaglądnę do Was wieczorkiem, zgaga mnie dziś pomęczyła, więc udałam się niczym STRUŚ pędziwiatr do apteki, kupiłam z Waszego no i farmaceutki RENNIE o smaku owocowym. Jestem do tego stopnia uczulona, że ulotkę przestudiowałam całą!
Rennie pomogło :-) będę żyć!

Dziś czuję się taka ociężała, na wadze nie przytyłam nawet kilograma, brzuszek jest widoczny... Dziwne uczucie :blink:

patrycja214, Anisen życzę Wam ślubu jak z bajki! Wszystko będzie dobrze! No i z tej okazji razem z Adasiem życzymy Wam wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia.

Zmykam Dziewuszki i do zobaczenia na BB później!!!!! Buziaki !!!!!

patrycja214, Anisen
dziewczyny wszystkiego najlepszego. Żeby ten jutrzejszy dzień był dla Was cudowny i żeby był najwazniejszym Wasznym dniem, a KAŻDY nastepny dzień, zeby był jeszcze ważniejszy i cudownejszy:-)

Czekamy na zdjęcia

PS: Spokojnie zawsze coś idzie nie tak. Ktoś coś zapomni, komus coś się nie podoba, coś nie smakuje. Całość polega na totalnej olewce takich pierdół bo to Wasz dzień!!!

Dizewczyny, miłego wieczoru. Zbieramy się na koncercik, potem jeszcze może do kina się wybierzemy także pewnie przez północą nie dotrę do domku.

dzien Dobry Śnieżynkowe mamusie :-)
moja siostra z mezem pojechali do Zakopanego wiec mam wolne. Na razie nie dam rady poczytać co tam u Was bo i czasu brak. wcinam śliwki po obiadku to mam wytłumaczenie zeby przez 20 minut nic nie robić ;-)
Patrycja mam okrutnego stracha że cos pójdzie nie tak jakbym chciała, że nie będę wystarczająco ładna, że fryzura mi się rozpadnie albo ze goście nie będą sie dobrze bawić. Masakra , jak sie deneruję. Mój sobie żartuje ale widze po nim ze też ma pietra. A TY jak przed jutrzejszym dniem?

Ja jeszcze nie wszystko gotowe, jeszcze musimy na zakupy pojechać, sałatki zrobic na kolacje itp ale to mi pomoże siostra wiec luzik damy rade. A co będzie za rok jak będzie koscielny, ani nie chcę mysleć :szok:.

U Was tez taki upał? umieram z gorąca
Anisen nic się nie martw wszystko na pewno będzie dobrze, panna młoda zawsze wygląda pięknie a fryzura na pewno sie nie rozpadnie:-D

Będę mocno trzymać kciuki:-)

reklama
Patrysiu i Anisen wszystkiego najjjjjjj:-) wam życzę ja za 2 miesiące wychodzę za mąż, szykuje się niezła pompa bo teście świrują, a ja też mam nerwy i sny, że coś pójdzie nie tak, na pewno wam się wszystko uda buzioleee:-D

Do góry