patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Wiem już się zaopatrzyłam:-) Wczoraj wzięłam jedną ale nad ranem mnie złapałomagneziku brak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem już się zaopatrzyłam:-) Wczoraj wzięłam jedną ale nad ranem mnie złapałomagneziku brak
spoko pojutrze nic nie bedzie, nawet nad ranem nie da sie tak od uzupełnić takiego braku że aż miałaś skurcze łydekWiem już się zaopatrzyłam:-) Wczoraj wzięłam jedną ale nad ranem mnie złapało
Anisen nic się nie martw wszystko na pewno będzie dobrze, panna młoda zawsze wygląda pięknie a fryzura na pewno sie nie rozpadniedzien Dobry Śnieżynkowe mamusie :-)
moja siostra z mezem pojechali do Zakopanego wiec mam wolne. Na razie nie dam rady poczytać co tam u Was bo i czasu brak. wcinam śliwki po obiadku to mam wytłumaczenie zeby przez 20 minut nic nie robić ;-)
Patrycja mam okrutnego stracha że cos pójdzie nie tak jakbym chciała, że nie będę wystarczająco ładna, że fryzura mi się rozpadnie albo ze goście nie będą sie dobrze bawić. Masakra , jak sie deneruję. Mój sobie żartuje ale widze po nim ze też ma pietra. A TY jak przed jutrzejszym dniem?
Ja jeszcze nie wszystko gotowe, jeszcze musimy na zakupy pojechać, sałatki zrobic na kolacje itp ale to mi pomoże siostra wiec luzik damy rade. A co będzie za rok jak będzie koscielny, ani nie chcę mysleć .
U Was tez taki upał? umieram z gorąca