reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Czesc Dziewczynki :-)

Ja dzisiaj latam jak szalona od rana :-pJuż nadrabiam powolusiu co u Was słychać... :-)

Dzień dobry Dziewczynki:-) Wczoraj przed snem sobie wzięłam magnez z wit. B6 i przespałam całą noc ale... no właśnie jak przyszło wstac do pracy to taki nieludzki ból że wstac nie mogłam chyba muszę sie wybrac do mojej gin żeby mi coś przepisała oprócz tego magnezu:sorry2: Dzięki za Wasze wsparcie jak widac pomogło bo nie bolało w nocy:-)Życzę Wam miłego przedpołudnia:-D A tym Śnieżynkom które już w pracy siedzą przyjemnej pracy:tak:

Idź, idź Kochana do lekarza, nie ma co eksperymentować ;-)

A mnie znowu głowa nawala....:wściekła/y:

A może jakiś kompres zimny na główkę? Mi często pomaga zamiast tabletki...

hello.

Ja siedzie w pracy, ale tylko na chwilę ,bo mnie gardło boli i głowa strasznie. Wczoraj mi temteratura skoczyła. ale rano musiałam być w pracy.

Wczoraj ojciec kupił mi witaminy centrum meterne 90 w super cenie 54 zł. Mało z wrażneia nie padłam ;)

Cały czas myslę czy iść już na to l4 czy nei. W pracy się męcze i stresuje. Przychodze do domu o 6 zjadam coś i zasypiam na stojąco. Mąż ze mnei nei ma żadnego pożytku;-)

Na L4 i to w podskokach !:-) Nie ma co siebie i dzidziusia męczyć;-)

A u mnie śliczna pogoda... zmykam zaraz się coś uczyc, bo parę zaliczeń z przedmiotów przeniosłam sobie na wrzesień jak się bardzo źle czułam... a potem uciekam na miasto, bo Misiek kończy pracę, a z racji, że dzisiaj 21 (a od 21 jesteśmy razem z Misiem:)) to jak każdy 21 chcemy spędzać sobie jeszcze milej niż zwykle hehe:-p:-)

Kurcze zamiast przechodzić to mnie z każdym dniem jeszcze bardziej mdli :baffled::baffled: i ciągnie mnie bez przerwy na wymioty...

reklama
Hej dziewczynki - widzę że tu od świtu aktywnie :)

kalina - super że z dzidzią wszystko ok - rzeczywiście rośnie jak na drożdżach!! :D

patrycja
- biedactwo - magnez, pomidory, i lekarz koniecznie - nie mozesz sie tak męczyć!!

mama sówka - czy Ciebie te mdłości opuszczą wreszcie... trzymam kciuki żeby poszły sobie na dobre

A ja dziś mam dylemat. Kocur z przyjacielem wymyslili wczoraj weekendowy wypad pod Olsztyn, no ale oni beda balowac a ja jak wiadomo nie za bardzo wiec pomyslalam ze moze wyskocze raczej na dzialke z rodzicami... ale dzis przyjaciel zadzwonil i mowi zebym jechala bo on zaprosil kolezanke (co mu sie baaardzo podoba i bardzo ja lubi) i jak ona sie bedzie czula jak bedzie tylko z nimi...

I nie wiem :D chyba pojade z nimi - bo jak bedzie ta dziewczyna to i balowanie bedzie mniejsze :D

Poprosiłam okcura żeby mi kupił dwa kolejne tomy książki - i nie bede sie nudzic :D

Swoja drogą czy ktoraś z Was czytała "Zmierzch"? Ja od niedzieli nie moge sie oderwac właśnie koncze drugi tom :)

Zmierzch- rewelacja :-):-) Jestem właśnie na etapie drugiego tomu, a trzeci już patrzy na mnie z półki hehe ale polecam również książki Paulo Coelho...uwielbiam tego pisarza!;-)

...A u mnie śliczna pogoda... zmykam zaraz się coś uczyc, bo parę zaliczeń z przedmiotów przeniosłam sobie na wrzesień jak się bardzo źle czułam... a potem uciekam na miasto, bo Misiek kończy pracę, a z racji, że dzisiaj 21 (a od 21 jesteśmy razem z Misiem:)) to jak każdy 21 chcemy spędzać sobie jeszcze milej niż zwykle hehe:-p:-)

Kurcze zamiast przechodzić to mnie z każdym dniem jeszcze bardziej mdli :baffled::baffled: i ciągnie mnie bez przerwy na wymioty...

No to bardzo miłego popołudnia z ukochanym Ci życzę:tak: migdałów zjedz troszkę powinno Ci się lepiej zrobic;-) Kurcze jeszcze ponad 2 godziny oszaleje z nudów:baffled:

Dziękuję Bardzo :* :-) Myślałam o tym rano, ale przejdzie mi przez gardło? nie "zmuli" mnie ?
Powiem Ci że też myślałam że mnie zmuli przez te migdały bardziej ale o dziwo smakują mi jak nigdy dotąd i ani na chwilę mi się niedobrze nie robi ale poranne mdłości już mam na szczęście za sobą:-D

Powiem Ci że też myślałam że mnie zmuli przez te migdały bardziej ale o dziwo smakują mi jak nigdy dotąd i ani na chwilę mi się niedobrze nie robi ale poranne mdłości już mam na szczęście za sobą:-D

Chyba też siezaopatrzę, bo ostatnio to mi się dopieor zaczęły mdłosci, zamiast skończyć:wściekła/y:

Chyba też siezaopatrzę, bo ostatnio to mi się dopieor zaczęły mdłosci, zamiast skończyć:wściekła/y:

To super :-) Dzięki wielkie, tak więc dzisiaj zakupie migdałki i będę testowała ehehe
Trzymam kciuki żeby Wam te mdłości minęły:tak: Ja już bez mdłości i wymiotów jestem prawie 2 tygodnie:-D Tylko co z tego jak mam inne dolegliwości:sorry2: To w kibelku mam problemy to w nocy znowu łydki:sorry2:

reklama
Do góry