marga82
Lutóweczka2010
ja jeszcze do pracy nie wyszłam a juz czuje ze mi sie nie chce pracowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak ja Strasznie mi się dzisiaj dłuży w pracyA ja się opieprzam i tylko udaję że pracuję Mam MEGALENIA
patrycja jak tam przygotowania do slubu masz troszke stersa? Bo po suwaczku widze ze to juz jutro!To tak jak ja Strasznie mi się dzisiaj dłuży w pracy
ZMIERZCH nie słyszałam a co to za rodzaj ksiazki bo ja ostatnio czytam same romansidła a wczesniej to najchetniej thillery! Moja sasiadka opowiadala ze w ciazy ze swoim starszym synem czytała same kryminały a teraz jej syn ma kłopoty z prawem! pewnie tak sobie to tłumaczy ze to przez te ksiazki
Już wszystko gotowe:-) Ale kupa stresu Boje się że czegoś jutro zapomnę myślę o sukience o kwiatkach o garniturze Grześka tak bym chciała żeby wszystko było po naszej myśli dobrze że chociaż o obiad niemuszę się martwic bo bym oszalała Wczoraj jeszcze spokojnie myślałam o sobocie A dziś ręce mi się trzęsą na samą myśl że to już jutro Jestem w pracy a myślami gdzie indziej Jakbym tak codziennie pracowała to już bym dawno nie pracowała Dobrze że mam fajnych szefów i super atmosfera jest w pracy:-)patrycja jak tam przygotowania do slubu masz troszke stersa? Bo po suwaczku widze ze to juz jutro!
Wiem w poniedziałek idę prywatnie bo się przestraszyłam bo się naczytałam że jakieś skrzepy mogą się porobic Ja czytałam tylko pierwszy tom drugi też mam w domu ale jakoś nie mam ostatnio energii i zapału żeby się zabra za czytanie Ale na pewno przeczytam bo książka superHej dziewczynki - widzę że tu od świtu aktywnie
kalina - super że z dzidzią wszystko ok - rzeczywiście rośnie jak na drożdżach!!
patrycja - biedactwo - magnez, pomidory, i lekarz koniecznie - nie mozesz sie tak męczyć!!
mama sówka - czy Ciebie te mdłości opuszczą wreszcie... trzymam kciuki żeby poszły sobie na dobre
A ja dziś mam dylemat. Kocur z przyjacielem wymyslili wczoraj weekendowy wypad pod Olsztyn, no ale oni beda balowac a ja jak wiadomo nie za bardzo wiec pomyslalam ze moze wyskocze raczej na dzialke z rodzicami... ale dzis przyjaciel zadzwonil i mowi zebym jechala bo on zaprosil kolezanke (co mu sie baaardzo podoba i bardzo ja lubi) i jak ona sie bedzie czula jak bedzie tylko z nimi...
I nie wiem chyba pojade z nimi - bo jak bedzie ta dziewczyna to i balowanie bedzie mniejsze
Poprosiłam okcura żeby mi kupił dwa kolejne tomy książki - i nie bede sie nudzic
Swoja drogą czy ktoraś z Was czytała "Zmierzch"? Ja od niedzieli nie moge sie oderwac właśnie koncze drugi tom
Naleśniki z serkiem i pomidorowa:-)Jaka to dzisiaj cisza...
Kobitki jakiś pomysł na obiadek ?