reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Hej dziewczynki - widzę że tu od świtu aktywnie :)

kalina - super że z dzidzią wszystko ok - rzeczywiście rośnie jak na drożdżach!! :D

patrycja
- biedactwo - magnez, pomidory, i lekarz koniecznie - nie mozesz sie tak męczyć!!

mama sówka - czy Ciebie te mdłości opuszczą wreszcie... trzymam kciuki żeby poszły sobie na dobre

A ja dziś mam dylemat. Kocur z przyjacielem wymyslili wczoraj weekendowy wypad pod Olsztyn, no ale oni beda balowac a ja jak wiadomo nie za bardzo wiec pomyslalam ze moze wyskocze raczej na dzialke z rodzicami... ale dzis przyjaciel zadzwonil i mowi zebym jechala bo on zaprosil kolezanke (co mu sie baaardzo podoba i bardzo ja lubi) i jak ona sie bedzie czula jak bedzie tylko z nimi...

I nie wiem :D chyba pojade z nimi - bo jak bedzie ta dziewczyna to i balowanie bedzie mniejsze :D

Poprosiłam okcura żeby mi kupił dwa kolejne tomy książki - i nie bede sie nudzic :D

Swoja drogą czy ktoraś z Was czytała "Zmierzch"? Ja od niedzieli nie moge sie oderwac właśnie koncze drugi tom :)

ZMIERZCH nie słyszałam a co to za rodzaj ksiazki bo ja ostatnio czytam same romansidła a wczesniej to najchetniej thillery! Moja sasiadka opowiadala ze w ciazy ze swoim starszym synem czytała same kryminały a teraz jej syn ma kłopoty z prawem! pewnie tak sobie to tłumaczy ze to przez te ksiazki

Moja koleżanka wszędzie chodziła ze "zmierzchem" a później tej samej autorki czytała "Intruza". Ja czekam w kolejce do pierwszego tomu :-) Podobno rewelacja. A książka to coś o wampirach...

Ja wczoraj skończyłam "Gringo wśród dzikich plemion" Wojciecha Cejrowskiego. Nie lubię go, ale książkę gorąco polecam.
Ja musiałam odkładać książkę bo dostawałam takich ataków śmiechu, że łzy mi oczy zalewały :-)

Ostatnia edycja:
ZMIERZCH nie słyszałam a co to za rodzaj ksiazki bo ja ostatnio czytam same romansidła a wczesniej to najchetniej thillery! Moja sasiadka opowiadala ze w ciazy ze swoim starszym synem czytała same kryminały a teraz jej syn ma kłopoty z prawem! pewnie tak sobie to tłumaczy ze to przez te ksiazki

Taki thriller z miłością w tle - trochę nastolatkowy ale strasznei wkręcający:

empik.com - Zmierzch - Stephenie Meyer- 27.99zł

Shingle ja od razu po pierwszym (zaczełam w niedziele wieczorem skończyłam we wtorek rano) sięgnęłam po drugi tom i właśnie kończę - dziś jak napisałam kocur dostał zadanie specjalne i ma mi przywieźć dwie pozostałe części :) Naprawde super sie czyta :)

patrycja jak tam przygotowania do slubu masz troszke stersa? Bo po suwaczku widze ze to juz jutro!
Już wszystko gotowe:-) Ale kupa stresu:sorry2: Boje się że czegoś jutro zapomnę myślę o sukience o kwiatkach o garniturze Grześka tak bym chciała żeby wszystko było po naszej myśli:sorry2: dobrze że chociaż o obiad niemuszę się martwic bo bym oszalała:sorry2: Wczoraj jeszcze spokojnie myślałam o sobocie:blink: A dziś ręce mi się trzęsą na samą myśl że to już jutro:szok::szok::szok: Jestem w pracy a myślami gdzie indziej:blink: Jakbym tak codziennie pracowała to już bym dawno nie pracowała:-D Dobrze że mam fajnych szefów i super atmosfera jest w pracy:-)

Hej dziewczynki - widzę że tu od świtu aktywnie :)

kalina - super że z dzidzią wszystko ok - rzeczywiście rośnie jak na drożdżach!! :D

patrycja - biedactwo - magnez, pomidory, i lekarz koniecznie - nie mozesz sie tak męczyć!!

mama sówka - czy Ciebie te mdłości opuszczą wreszcie... trzymam kciuki żeby poszły sobie na dobre

A ja dziś mam dylemat. Kocur z przyjacielem wymyslili wczoraj weekendowy wypad pod Olsztyn, no ale oni beda balowac a ja jak wiadomo nie za bardzo wiec pomyslalam ze moze wyskocze raczej na dzialke z rodzicami... ale dzis przyjaciel zadzwonil i mowi zebym jechala bo on zaprosil kolezanke (co mu sie baaardzo podoba i bardzo ja lubi) i jak ona sie bedzie czula jak bedzie tylko z nimi...

I nie wiem :D chyba pojade z nimi - bo jak bedzie ta dziewczyna to i balowanie bedzie mniejsze :D

Poprosiłam okcura żeby mi kupił dwa kolejne tomy książki - i nie bede sie nudzic :D

Swoja drogą czy ktoraś z Was czytała "Zmierzch"? Ja od niedzieli nie moge sie oderwac właśnie koncze drugi tom :)
Wiem w poniedziałek idę prywatnie bo się przestraszyłam bo się naczytałam że jakieś skrzepy mogą się porobic:szok: Ja czytałam tylko pierwszy tom drugi też mam w domu ale jakoś nie mam ostatnio energii i zapału żeby się zabra za czytanie:sorry2: Ale na pewno przeczytam bo książka super:tak::tak::tak:

reklama
Do góry