reklama
czesc dziewczynki
mi dzis lepiej...wczoraj po tej ciezkiej nocy mialam calkiem mily dzien za to dzis w pracy ledwo usiedzialam...czulam takie zmeczenie, ze w polowie dnia marzylam tylko o tym, zeby sie polozyc...mdlosci jeszcze nie mam, ale pewnie jeszcze wszystko przede mna...Chociaz moja bratowa wcale nie miala mdlosci
A jak mi sie uda wcisnac w termin, to jutro pierwsza wizyta u doktora...ciekawe c powie...troche sie boje....
Padam z nog....
Czy Wy tez jestescie takie zmeczone?
mi dzis lepiej...wczoraj po tej ciezkiej nocy mialam calkiem mily dzien za to dzis w pracy ledwo usiedzialam...czulam takie zmeczenie, ze w polowie dnia marzylam tylko o tym, zeby sie polozyc...mdlosci jeszcze nie mam, ale pewnie jeszcze wszystko przede mna...Chociaz moja bratowa wcale nie miala mdlosci
A jak mi sie uda wcisnac w termin, to jutro pierwsza wizyta u doktora...ciekawe c powie...troche sie boje....
Padam z nog....
L
Losek
Gość
ja na poczatku, teraz juz mniej.. ale za to mam niesmaowite sny.. i moge spac 12h
Czesc dziewczyny sory ze wczoraj sie nie pozegnalam ale padlam a dzis dopiero teraz moglam otworzyc strone do poludnia byly z tym problamy , ja mdlosci mam od tygodnia pozatym piersi juz usosly i brzuch sie lekko zaokroglil moze dlatego tak wczesnie juz rodilam .
mi tez piersi urosly, brzuszek sie jakby lekko zaokraglil...chyba, ze to efekt ogromnego apetytu jaki mialam ok. 2 tyg przed ujrzeniem 2 kreseczek na tescie...
strasznie boli mnie glowa...slyszalam, ze w ciazy to czesta przypadlosc...myslicie ze to prawda?
strasznie boli mnie glowa...slyszalam, ze w ciazy to czesta przypadlosc...myslicie ze to prawda?
madzia8310
Fanka BB :)
kejt faktycznie idziemy łeb w łeb....fajniutko Ciekawe jak będzie z porodem...??
kalina ja tez jestem meeega zmęczona i nawet jak się uda przy moim głośnym trzylatku to robię krotką drzemkę w ciągu dnia...dziś się udało
A jeśli chodzi o ból głowy- mam tak samo...w sumie codziennie mnie boli..raz dłużej, raz krócej....
A teraz kładę się na kanapie i idę oglądać Pearl Harbor...
Buziaki
kalina ja tez jestem meeega zmęczona i nawet jak się uda przy moim głośnym trzylatku to robię krotką drzemkę w ciągu dnia...dziś się udało
A jeśli chodzi o ból głowy- mam tak samo...w sumie codziennie mnie boli..raz dłużej, raz krócej....
A teraz kładę się na kanapie i idę oglądać Pearl Harbor...
Buziaki
A ja w przeciwienstwie do Was wogole nie mam boli glowy, a jesli nawet to nie trzymaja dlugo. I mnie to bardzo cieszy bo ja normalnie cierpie na migreny i to baaardzo mocne a w ciazy nie moge brac moich lekow, poniewaz sa zbyt silne. I troche sie tego balam. A tu taka neispodzianka :-)
Ja wlasnie kocze siedziec nad notatkami do examinow. Na dzisiaj mi wystarczy bo juz ledwo patrze na oczy
Jutro do gina na pierwsza wizyte i juz nie moge sie doczekac
Spokojnych snow!
Ja wlasnie kocze siedziec nad notatkami do examinow. Na dzisiaj mi wystarczy bo juz ledwo patrze na oczy
Jutro do gina na pierwsza wizyte i juz nie moge sie doczekac
Spokojnych snow!
Czarodziejka
Fanka BB :)
LUCZYNKA- to jutro zobaczysz/usłyszysz bijące serduszko
Daj znać jak tam po wizycie
MADZIA- własnie tego sie obawiam ze w drugiej ciązy juz sie tak nie pobycze i nie poodpoczywam jak w pierwszej. No ale nic my jakoś przezyjemy te 9 miesiecy a wazne jezt aby dzidzi było zdrowe
Daj znać jak tam po wizycie
MADZIA- własnie tego sie obawiam ze w drugiej ciązy juz sie tak nie pobycze i nie poodpoczywam jak w pierwszej. No ale nic my jakoś przezyjemy te 9 miesiecy a wazne jezt aby dzidzi było zdrowe
Ostatnia edycja:
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
witaj na lutowkach:-):-):-) dawaj zaraz wynik bety jak tylko bedziesz miala...Mi druga blada kreseczka pokazala sie w urodziny - 12 czerwca! taki mam prezent i z kalkulatorków również wychodzi 21 luty więc - WITAM DZIEWCZYNKI!
Ja zapisałam się na wizyte dopiero 6 lipca - nie ma chyba sensu isc wczesniej... chce juz wszystko widziec
Jutro pojde jeszcze zrobic betę - żeby mieć 1000 000% pewności (bo mimo 3 testów nie mogę w to uwierzyć!!) :-)
no to czesc krajanka... moze sie kiedys nawet spotkamy?? do ktorego lekarza chodzisz?? i w ktorym szpitalu chcesz rodzic??Dziękuję za ciepłe słowa. Gosieńko - ja też stosuję luteinę 2 razy dziennie i też mi wycieka. Podobno jest lepsza niż doustna. Jakoś sobie radzę, stosuję wkładki. Pozdrawiam - widzę że jesteśmy sąsiadkami - ja jestem z Krakowa.
to naturalny progesteron - podtrzymuje ciaze...ja tez stosuje luteine ale nie jest tak zle, lekarz mowil ze moze mnie cos piec ale ja raczej nic nie czuje.. dziewczyny a luteina na co dokladnie jest? bo ja 1 raz biore...
gratuluje - mnie jeszcze nie mecza i mam nadzieje omina szerokim lukiem jak w pierwszej ciazy...Ja dziś przezyłam moje pierwsze poranne mdłości - złozyło mnie nagle i na chwilę ale baaardzo skutecznie...
duphaston to sztuczny progesteron - ponoc lepszy - jak chcesz dokladne info to poszulaj w necie ulotek...:-):-):-)a pobolewaja was czasem jajniki albo podbrzusze? bo ja czasem jak sie gwaltownie rusze to czuje jakby mnie tak cos pociagnelo...
A duphaston to to samo co luteina? czy ma jakies inne wlasciwosci?
ja stosowalam w pierwszej ciazy Fissan jak tylko zaczal brzuszek rosnac i nie mam ani jednego rozstepu ale na piersiach mam bo tak szybko urosly:-):-):-) nie wiem jednak czy to jest kwestia kremow - na pewno pomagaja ale czy w gre tu nie wchodzi kondycja skory, genetyczne uwarunkowania i wiek?? kto tam wie?? mam nadzieje, ze nie bede miala w tej ciazy tez...A jesli chodzi o rozstepy czy te bardziej doswiadczone mamusie moglyby sie wypowiedziec? bo ja czytalam ze powinno sie zaczac stosowac krem na rozstepy juz od poczatku ciazy. Moja mam z kolei nic nie uzywala i nie zrobil jej sie ani jeden rozstep.
ja tez ciagle tylko bym polegiwala i odpoczywala - nie mam sily zajmowac sie domem....daj znac po wizycie...Padam z nog....
:-):-):-) ja tez...ja na poczatku, teraz juz mniej.. ale za to mam niesmaowite sny.. i moge spac 12h
chyba tak - mnie tez boli - czesciowo moze to byc przez luteine czy duphaston...mi tez piersi urosly, brzuszek sie jakby lekko zaokraglil...chyba, ze to efekt ogromnego apetytu jaki mialam ok. 2 tyg przed ujrzeniem 2 kreseczek na tescie...
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no i co z twoja beta?? i zmien sobie suwaczek albo dodaj taki co liczy tygodnie...latwiej bedzie sie polapac... mozesz miec do 4 suwaczkow wiec szalej:-):-):-)