reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry dziewczyny:-)
Chciałam się do Was dołączyć:-) dziś rano zrobiłam test i proszę
Zobacz załącznik 141031Zobacz załącznik 141032Zobacz załącznik 141033
Wyliczyłam sobie termin na 21 lutego 2010r.:-)
Do lekarza może w następnym tygodniu się wybiorę, bo wiem, że teraz jest jeszcze za wcześnie, a do niego nie trzeba się zapisywać, tylko przyjść i odczekać swoje:-p
To będzie już moja druga ciąża, bo za pierwszym razem miałam pusty pęcherzyk:-(
Niektóre dziewczyny kojarzę z innych wątków:-)
Dziś mam jeszcze wynik betki, więc dopiero po nim wstawię suwaczek:-) ale z tego co zauważyłam to Kejt i Madzia będziemy szły tak samo:-D
Poczytałam Was od początku, więc myślę, że już jestem w miarę na bieżąco:-) no i się zastanawiam kiedy będziemy na pod-forum???

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)
Wczoraj zobaczyłam upragnione dwie kreseczki, których wypatrywałam już z pół roku, no i według moich wstępnych obliczeń termin wypadnie mi około połowy lutego. :-)
A zatem, jeśli pozwolicie, dołączę do grona lutóweczek! :-)
Mam na imię Ania, jestem z Łodzi i mam już synka - Piotrusia, który urodził się w październiku 2007r.

Witaj Sówko tutaj - juz ci gratulowalam na watpliwosciach czy staraczkach :-):-):-) ale co tam - jeszcze raz - GRATULACJE KOCHANA:-):-):-)
czekamy na bete

myszunia - tobie tez GRATULACJE!!! robisz sobie bete??

Witam lutóweczki :-)

Czy i ja mogę się przyłączyć ??

Mam w sumie dwa terminy : wg OM na 2 lutego i wg USG na 12 lutego (czyli swoje urodzinki) ale zawsze to LUTY :-D

Witam nowe Mamusie :-) ale nas przybywa, i to w coraz szybszym tempie :tak:
Mnie tez zastanawia kiedys bedziemy w pod-forach ale poki co jakos nic na to nie wskazuje zeby mialo to miejsce kiedys teraz :eek:

My juz obudzilysmy sie ale nadal lezymy w lozku i sie przeciagamy ;-) no i robimy z Oliwka poranny przeglad BB :-p

Co do rozstepow to moim zdaniem jezeli ktoras z nas ma popekac to i tak popeka. W pierwszej ciazy stosowalam mnostwo roznych kosmetykow a wygladam jak jeden wielki rozstep - piersi, ramiona, brzuch, uda :-:)-( no ale coz...czego nei zniesie sie dla Dzieciątka :tak:mam tylko nadzieje ze w tej ciazy nie przyjdzie mi juz wiecej nowych. Tych mi wystarczy nawet na 3 ciaze :-p:-D

Dzień dobry dziewczyny:-)
Chciałam się do Was dołączyć:-) dziś rano zrobiłam test i proszę
Zobacz załącznik 141031Zobacz załącznik 141032Zobacz załącznik 141033
Wyliczyłam sobie termin na 21 lutego 2010r.:-)
Do lekarza może w następnym tygodniu się wybiorę, bo wiem, że teraz jest jeszcze za wcześnie, a do niego nie trzeba się zapisywać, tylko przyjść i odczekać swoje:-p
To będzie już moja druga ciąża, bo za pierwszym razem miałam pusty pęcherzyk:-(
Niektóre dziewczyny kojarzę z innych wątków:-)
Dziś mam jeszcze wynik betki, więc dopiero po nim wstawię suwaczek:-) ale z tego co zauważyłam to Kejt i Madzia będziemy szły tak samo:-D
Poczytałam Was od początku, więc myślę, że już jestem w miarę na bieżąco:-) no i się zastanawiam kiedy będziemy na pod-forum???

Noooo te teraz już łeb w łeb!! Jeszcze raz gratulacje!!

Wstawiaj suwaczek!! :)
:-D

...
myszunia - tobie tez GRATULACJE!!! robisz sobie bete??
Dziękuję! :-)
Z betą na razie poczekam. Pójdę dziś do mojej ginki, żeby się umówić na wizytę i zobaczę, co ona mi powie! :-)
Witam nowe Mamusie :-) ale nas przybywa, i to w coraz szybszym tempie :tak:
Mnie tez zastanawia kiedys bedziemy w pod-forach ale poki co jakos nic na to nie wskazuje zeby mialo to miejsce kiedys teraz :eek:

My juz obudzilysmy sie ale nadal lezymy w lozku i sie przeciagamy ;-) no i robimy z Oliwka poranny przeglad BB :-p

Co do rozstepow to moim zdaniem jezeli ktoras z nas ma popekac to i tak popeka. W pierwszej ciazy stosowalam mnostwo roznych kosmetykow a wygladam jak jeden wielki rozstep - piersi, ramiona, brzuch, uda :-:)-( no ale coz...czego nei zniesie sie dla Dzieciątka :tak:mam tylko nadzieje ze w tej ciazy nie przyjdzie mi juz wiecej nowych. Tych mi wystarczy nawet na 3 ciaze :-p:-D
A może trzeba napisać do administratora, czy moderatora, żeby utworzył pod-fora?
Z rozstępami to rzeczywiście różnie bywa. Ja na szczęście po pierwszej ciąży mam bardzo niewiele. Przez większość ciąży sumiennie wsmarowywałam w siebie różne kremy, ale nie wiem, czy to ich zasługa, czy może genów. :-)

Jezeli chodzi o rostepy to ja sama nie wiem jak to jest po pierwszej ciazy mialam na pupie a po NIcoli natomiast rzadnych wiec sama nie wiem co o tym sadzic

reklama
Hej Dziewczyny
a ja znowu na kilka godzin w pracy, wlasnie sie dowiedzialam ,ze moja kolezanka z pracy tez jest w ciazy :) podobnie jak ja i Wy poczatek... wiec fajowo.
Ja dzisiaj chyba troche lepiej sie czuje , chcoiaz zobaczymy popoludniu bo wtedy jest najgorzej, nadal apetytu zero tylko wmuszanie..
W ogole to nie chce mi sie prawie nic, naczynia w kuchni leza w zlewie, nawet po kapieli nie chce mi sie balsamem posmarowac zeby jakos wygladac, kompletnie nic... tez tak macie?
a kapiecie sie pod prysznicem czy w wannie, bo ja uwielbiam wanne i nie moge sobie odmowic kilku minut polezenia w niej...

Do góry