reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzień dobry dziewczyny:-)
Chciałam się do Was dołączyć:-) dziś rano zrobiłam test i proszę
Zobacz załącznik 141031Zobacz załącznik 141032Zobacz załącznik 141033
Wyliczyłam sobie termin na 21 lutego 2010r.:-)
Do lekarza może w następnym tygodniu się wybiorę, bo wiem, że teraz jest jeszcze za wcześnie, a do niego nie trzeba się zapisywać, tylko przyjść i odczekać swoje:-p
To będzie już moja druga ciąża, bo za pierwszym razem miałam pusty pęcherzyk:-(
Niektóre dziewczyny kojarzę z innych wątków:-)
Dziś mam jeszcze wynik betki, więc dopiero po nim wstawię suwaczek:-) ale z tego co zauważyłam to Kejt i Madzia będziemy szły tak samo:-D
Poczytałam Was od początku, więc myślę, że już jestem w miarę na bieżąco:-) no i się zastanawiam kiedy będziemy na pod-forum???

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)
Wczoraj zobaczyłam upragnione dwie kreseczki, których wypatrywałam już z pół roku, no i według moich wstępnych obliczeń termin wypadnie mi około połowy lutego. :-)
A zatem, jeśli pozwolicie, dołączę do grona lutóweczek! :-)
Mam na imię Ania, jestem z Łodzi i mam już synka - Piotrusia, który urodził się w październiku 2007r.

Witaj Sówko tutaj - juz ci gratulowalam na watpliwosciach czy staraczkach :-):-):-) ale co tam - jeszcze raz - GRATULACJE KOCHANA:-):-):-)
czekamy na bete

myszunia - tobie tez GRATULACJE!!! robisz sobie bete??

Witam lutóweczki :-)

Czy i ja mogę się przyłączyć ??

Mam w sumie dwa terminy : wg OM na 2 lutego i wg USG na 12 lutego (czyli swoje urodzinki) ale zawsze to LUTY :-D

Witam nowe Mamusie :-) ale nas przybywa, i to w coraz szybszym tempie :tak:
Mnie tez zastanawia kiedys bedziemy w pod-forach ale poki co jakos nic na to nie wskazuje zeby mialo to miejsce kiedys teraz :eek:

My juz obudzilysmy sie ale nadal lezymy w lozku i sie przeciagamy ;-) no i robimy z Oliwka poranny przeglad BB :-p

Co do rozstepow to moim zdaniem jezeli ktoras z nas ma popekac to i tak popeka. W pierwszej ciazy stosowalam mnostwo roznych kosmetykow a wygladam jak jeden wielki rozstep - piersi, ramiona, brzuch, uda :-:)-( no ale coz...czego nei zniesie sie dla Dzieciątka :tak:mam tylko nadzieje ze w tej ciazy nie przyjdzie mi juz wiecej nowych. Tych mi wystarczy nawet na 3 ciaze :-p:-D

Dzień dobry dziewczyny:-)
Chciałam się do Was dołączyć:-) dziś rano zrobiłam test i proszę
Zobacz załącznik 141031Zobacz załącznik 141032Zobacz załącznik 141033
Wyliczyłam sobie termin na 21 lutego 2010r.:-)
Do lekarza może w następnym tygodniu się wybiorę, bo wiem, że teraz jest jeszcze za wcześnie, a do niego nie trzeba się zapisywać, tylko przyjść i odczekać swoje:-p
To będzie już moja druga ciąża, bo za pierwszym razem miałam pusty pęcherzyk:-(
Niektóre dziewczyny kojarzę z innych wątków:-)
Dziś mam jeszcze wynik betki, więc dopiero po nim wstawię suwaczek:-) ale z tego co zauważyłam to Kejt i Madzia będziemy szły tak samo:-D
Poczytałam Was od początku, więc myślę, że już jestem w miarę na bieżąco:-) no i się zastanawiam kiedy będziemy na pod-forum???

Noooo te teraz już łeb w łeb!! Jeszcze raz gratulacje!!

Wstawiaj suwaczek!! :)
:-D

...
myszunia - tobie tez GRATULACJE!!! robisz sobie bete??
Dziękuję! :-)
Z betą na razie poczekam. Pójdę dziś do mojej ginki, żeby się umówić na wizytę i zobaczę, co ona mi powie! :-)
Witam nowe Mamusie :-) ale nas przybywa, i to w coraz szybszym tempie :tak:
Mnie tez zastanawia kiedys bedziemy w pod-forach ale poki co jakos nic na to nie wskazuje zeby mialo to miejsce kiedys teraz :eek:

My juz obudzilysmy sie ale nadal lezymy w lozku i sie przeciagamy ;-) no i robimy z Oliwka poranny przeglad BB :-p

Co do rozstepow to moim zdaniem jezeli ktoras z nas ma popekac to i tak popeka. W pierwszej ciazy stosowalam mnostwo roznych kosmetykow a wygladam jak jeden wielki rozstep - piersi, ramiona, brzuch, uda :-:)-( no ale coz...czego nei zniesie sie dla Dzieciątka :tak:mam tylko nadzieje ze w tej ciazy nie przyjdzie mi juz wiecej nowych. Tych mi wystarczy nawet na 3 ciaze :-p:-D
A może trzeba napisać do administratora, czy moderatora, żeby utworzył pod-fora?
Z rozstępami to rzeczywiście różnie bywa. Ja na szczęście po pierwszej ciąży mam bardzo niewiele. Przez większość ciąży sumiennie wsmarowywałam w siebie różne kremy, ale nie wiem, czy to ich zasługa, czy może genów. :-)

Jezeli chodzi o rostepy to ja sama nie wiem jak to jest po pierwszej ciazy mialam na pupie a po NIcoli natomiast rzadnych wiec sama nie wiem co o tym sadzic

reklama
Hej Dziewczyny
a ja znowu na kilka godzin w pracy, wlasnie sie dowiedzialam ,ze moja kolezanka z pracy tez jest w ciazy :) podobnie jak ja i Wy poczatek... wiec fajowo.
Ja dzisiaj chyba troche lepiej sie czuje , chcoiaz zobaczymy popoludniu bo wtedy jest najgorzej, nadal apetytu zero tylko wmuszanie..
W ogole to nie chce mi sie prawie nic, naczynia w kuchni leza w zlewie, nawet po kapieli nie chce mi sie balsamem posmarowac zeby jakos wygladac, kompletnie nic... tez tak macie?
a kapiecie sie pod prysznicem czy w wannie, bo ja uwielbiam wanne i nie moge sobie odmowic kilku minut polezenia w niej...

Do góry