reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Nie nierobiłam.
Dzisiaj miałam wizytę bo w piatek zaczęłam plamić. Dostałam Duphaston i nakaz leżenia. Dziś USG czy ciąża w macicy i czy zarodek jest.

Witajcie nowe mamusie :-)
Fajnie że nas coraz więcej..hihi
Ja dziś już po spacerku....teraz czekam aż koleżanka przywiezie mi 2 swoich dzieci i muszę się nimi zając przez 2 godzinki...wiec będę miała 2 trzylatków i jednego małego miesiecznego chłopca...dobrze że mąż w domu i jeszcze mama jest bo byłoby cieżko hahah

daga....spokojnie...ja w pierwszej ciaży też na pierwszej wizycie miałam sam zarodek...dopiero w 7 tygodniu było widać serduszko...będzie dobrze. Odpoczywaj i myśl pozytywnie...

reklama
:) Witaj :) jak też dziś po wizycie, serduszka nie widziałam ale pęcherzyk jest :D:D:D ma 15mm a ja mam sie nie przejmować. Pozdrowionka dla wszystkich nowych mam :D

Do góry