reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

An jestem pelna podziwu:tak: Ja moze gdybym niebyla w ciazy, to rowniez nadal bym karmila:-)

Ja siedze i szukam jakiegos pokoiku na urlop letni w Italii:tak:
Juz tak tesknie bardzo za "tamtym sloncem":-D
Chocby niewiem co to jedziemy:-D

reklama
Monikasina napewno relaks by mi nie zaszkodził, ale ja poprostu nie mam na to czasu. Chociaż się nie nudzę:-D

An dziękuję ci za te stronki. Może rzeczywiście za dużo piję wody. A dodatkowe odciąganie mi nie zaszkodzi bo u mnie naprawdę nie ma go tak wiele.

My jutro śmigamy na koncert kolęd w wykonaniu jakiegoś chóru z W-wy, a potem do teściowej na obiad:crazy:
Zobaczę jaki strój kupili na chrzciny Mikołaja, bo chrzestną będzie m. bratowa, ale oczywiście teściowa musiała wybierać. Wiecie co, jak mi zadzwoniła pytać o rozmiar i pow. że widziała takie fajne ciepłe spodenki z takiego misia to myślałam że padnę. Dałam jej wytyczne co ma kupić, bo brakuje jeszcze korzucha i do chrztu bym niedzwiadka polarnego zaniosła.

hej dziewczyny, dopiero mam chwilę na dłużej przysiąść.. zanim opowiem co u mnie:
Pati jak tam humorek? trzymam kciuki za lutowe badanie!
An wow, super że jeszcze karmisz! mój czas przyszedł jak mały miał półtora roku, ale też uznaję to za sukces ;)
Monikasia ale Wam zazdroszczę Italii.. i gdzie jedziecie, znalazłaś coś? ale bym chciała tam pojechać, na Sycylię, bo to marzenie mojego męża :)
Agapko i jak tam, sytuacja opanowana? jak ja miałam wrażenie że mało mleka to faktycznie cały weekend spędziłam z młodym w łóżku i już więcej nie było problemów, no ale też nie miałam drugiego malucha, który by mnie potrzebował ;) ale korzystaj ile się da z takich okazji :))
Edyta ale fajny relaksik miałaś :) ja się na mikrodermabrazję od dwóch miesięcy wybieram i nie mam kiedy :/

dzisiaj mąż oddał 50 stron pracy, jeszcze tylko jeden rozdział, wstęp i zakończenie i koniec :D żeby go odciążyć i żeby było szybciej pomagałam mu z częścią teoretyczną, opracowałam z książek tematy związane z logistyką :) nawet mi się spodobało :D pisaliśmy cały tydzień we dwójkę, ale podziwiam wszystkich którzy się uczą przy małych dzieciach - masakra z zorganizowaniem wolnego spokojnego czasu!
w dodatku dzisiaj odbieraliśmy z Sebą paczkę ze streetcomu, staliśmy w kolejce w chłodzie, ale było bardzo fajnie, trafiłam na dwie kumpele z bb i czas upłynął nie wiadomo kiedy, młody dzielnie i spokojnie wytrzymał :D ale powrót to była masakra, zasnął mi w autobusie, musiałam nieść go (bo my bez wózka już się poruszamy) i 4 ciężkie siaty :/ oj żałowałam wtedy bardzo że nie miałam wózka :D połowę drogi zrobiłam taksówką :D za to wieczorem padł w 2 minuty, podczas rozbierania do kąpieli :D więc śpi na brudaska, mój dzielny chłopczyk :))

Monia to zapowiada sie fajny wypoczynek ;-)

Ja tam z tesciowa nie mam problemow :-)

Tygrynko to mozna powiedziec ze juz prawie skonczyliscie :-pto Wy juz bez wozka sie przemieszczacie :szok: my jeszcze nie jestesmy na to gotowi bo maly jak dluzej pochodzi to marudzi ze chce na rece, a ze nie mam sily jego nosic wiec wkladam go do wozka :tak: moj nie pojdzie spac bez kapieli :no:

Edyta Ty nocny marku :)) my już od jakiś dwóch miesięcy bez wózka, jakoś tak samo wyszło, że młody coraz częściej wolał iść bez, a mi łatwiej np wejść do tramwaju czy pilnować tylko młodego a nie młodego i wózka.. ale w takich przypadkach jak dzisiaj to jednak by się jeszcze wózek przydał ;) Seba też jest kąpielomaniak, do tego stopnia że rano muszę brać prysznic po cichaczu bo koneicznie chce "fam" (te okreslenie kąpieli, wody to nie wiem skąd ma, zaczęło się nad morzem, pewnie od "fala" chociaż mąż się śmieje że to angielskie "foam" :D)
Monikasia a jaki masz sposób na teściową?
idę spać, bez sensu siedzę, zamiast odespać :D dobranoc!

Dziewczynki, utworzylam grupe "Lutynki ´10 - Wtajemniczenie:D"
W temacie tesciowej niechce sie jednak wypowiadac tutaj
;-) zbyt duzo mam znajomych i wogole:tak: Wiecie o co chodzi.
Wyslalam zaproszenia:-) Jesli kogos ominelam, przepraszam.:tak:
Sugerowalam sie obecnoscia tutaj na glownym.
Jesli znajde chwilke opowiem Wam moja historie;-)
Moze ktoras z Was tez ma cos na sercu i chce to wyrzucic.
Tworzac te grupe niemialam na celu przetransportowania Lutowek - o niee:no:
Tu jest nasze miejsce:tak::-)

Hej Monia mysle ze to dobry pomysl z tym zamknietym ;-)

Ja dzisiaj wpadlam na chwilke bo mam dzisiaj sporo do zrobienia...pozdrawiam Was cieplutko i dziekuje za zaproszonko :tak: buziaki :**

reklama
Do góry