reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Hej,
Edytko jestem ciekawa;-) ile Wam wyjdzie za lazienke - pochwal sie:tak:
Tygrynko "laskawas o Pani":-D Kurcze wspolczuje o tej godzinie klasc sie spac:baffled:
Pati i wyglada na to, ze cos w tym jest:-) wiec imprezuj:tak:

Dziewczynki, z tego co mowicie, to niezle salatki robicie (ale mi sie rymlo;-))
Moze tak przepisy w kulinarnym???:happy:

Ja sie przeziebilam buuu i mnie gardlo booooli:no:

reklama
Wiadomosc dla Was
Uwaga. Prawdziwa gratka, dla osób z problemami z kręgosłupem. Jeśli masz skierowanie na rehabilitację ruchową kręgosłupa lędźwiowo-krzyżowego. Jesteś w wieku: 30-50 lat. Mieszkasz w Warszawie, jej okolicach lub masz możliwość dojazdu zgłoś się do nas. Dzięki naszej współpracy z jednym z gabinetów fizjoterapeutycznych masz szansę na bezpłatny cykl rehabilitacyjny. Więcej informacji pod adresem kontakt@babyboom.pl

Pati no wlasnie wiem moze dlatego mam problem ze stawami...
:baffled:

Witam. Wizyta zaliczona u chirurga, teraz tylko trzeba czekać na telefon kiedy mamy się zgłosić na zabieg. No i wkońcu wrzuciłam obiecaną fotkę :tak:
Motylko ale ty myslisz o salatce dla doroslych czy o takiej ktora nadaje sie dla dzieci ? ja znam jedna z pieczarkami,porem,jajkiem i majonezem ,do smaku sol i pieprz ale raczej dla dzieci ona nie jest odpowiednia, znam tez krabowa...
I takiej i takiej:tak: ale wiem, że krabowa nie dla mnie bo bym tego kraba nie dotknęła:-p

Monikasia byłaś blisko zabicia!! :p
Motylla a myślałam że ściągniemy od Ciebie :p nasze sałatki to: makaronowa z tuńczykiem ogórkiem kiszonym i oliwkami, krabowa z pomidorem ogórkiem i jajkiem, grecka. dla dzieci będzie owocowa, chociaż nam Seba wyjada makaronową i pomidory z greckiej :D
:-p

Hej,
Moze tak przepisy w kulinarnym???:happy:
Oj, tak:tak:

Monia zdrowka zycze ...co do ceny to napisze jak juz bede wiedziala :tak:

Motylko ale jakbym zrobila taka salatke to bys nawet nie wiedzial ze to krab bo ja kupuje paluszki krabowe a po ich przerobieniu wygladaja jak makaron :-p

Dziewczyny to zapraszam na kulinarny watek - serio:-)
Ja juz bym tez cos nowego gosciom zaserwowala;-)
Dzisiaj robilam Carbonare ale nie taka z prochu:no: Poniewaz my makaroniarze jestesmy:-p(oprocz meza, choc tez zjadl) Zawsze kupowalam saszetke sosu i gotowe:zawstydzona/y: Ale dzisiaj postanowilam sprobowac sama i wyszlo fajnie. Mala sie zajadala:szok: Kurcze cos mi zaczela jesc paluszkami...:confused:

to ja też wrzucę na kulinarny :)
Monikasia ale spróbuj jeszcze raz z tym mag.. to już łaskawa nie będę :p chociaż nie, Ty chora, trzeba Cię oszczędzać.. zdrówka!!
no właśnie Motylla, ja też kupuję te paluszki krabowe, to tak naprawdę jest surimi :D czyli paluszki z białej ryby o smaku kraba :D ale smakuje świetnie w sałatce :)

dzisiaj o dziwo zaglądam do Was wcześniej ;) pół dnia spędziłam na sali zabaw z dziewczynami z poznańskiego bb, fajnie jest mieć takie znajome mamuśki z maluchami :)) potem zamiana - mąż wziął dziecia a ja do pisania.. napisałam 3 strony i więcej mi się nie chce :/ znowu posiedzę w nocy... mąż chciałby chociaż 50 stron oddać w sobotę.. a więc brakuje nam 40 :/

reklama
hej...
Monia wybacz kochana ale za późno wstałam i nie zdąże teraz nic naskrobać.... zaraz jade na szczepienie z Sebą a potem do neurologa z Kubą.....
zreszta i tak bym nie umiała sie nad tym skupić bo stres mną zawładnął :(
Jak wróce napisze co i jak.....

Do góry