reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Anyolki fajnie mieć takich dziadków blisko, mi moi rodzice też pomagają, ale zazwyczaj w weekendy, bo obydwoje jeszcze pracują.
A ja prawie wszystkie prezenty mam już kupione. Zostało mi tylko moje dziecię, no i nie wiem co jej kupić i czy organizować Mikołaja, czy jest jeszcze na to za mała

reklama
TYGRYNKO fajnie ze jestes....o to widze ze twardy zawodnik z Twojego Sebusia,moj to jeszcze lapie jedna drzemke dziennie :tak:mowisz ze ogladalas listy do M, po zapowiedziach wydawal sie fajny,obejrzalabym go z mila checia ... A co fryzjerka Ci takiego zrobila ze jestes na nia zla ?:szok:

w sumie ja bym wolała żeby w ciągu dnia przysnął, ale jak śpi, to wtedy chodzi spać ok 23, a to już mi się nie podoba.. moim dziewczynom film się podobał, mi tak średnio, ale na pewno fajny przed świętami, z atmosferką :) a fryzjerka obcięła mnie tak, że wyglądam jakbym miała o połowę mniej włosów, tak mi dziwnie pocieniowała :/ no nic, odrosną ;) ale Ty ładnie po nocach siedzisz :D

Moja miała już okres, że nie sypiała w dzień, a potem znowu zaczęła, warunek jest jeden: minimum 2 godziny spaceru na własnych nóżkach. Jak tak połązi, to mi pada jak kawka. Dobrze, że dziadkowie są tacy mili i zapewniają to dziecku codziennie. Ale jak mówią: to ich jedyna wnuczka. Dzięki temu mam małą z głowy na 4 godziny dziennie, mam wtedy czas dla chłopców.

ale Ci dobrze z takimi dziadkami! u nas tak jest tylko w wakacje.. kurczę, mi Seba często nawet po takim parogodzinnym "chodzonym" spacerze nie zasypia (chyba że potem jedziemy samochodem, wtedy pada w sekundę :D), tylko szybciej wieczorem.. no nie wiem, może są dzieci które mniej snu potrzebują?

ja zmykam, bo dzisiaj przyjeżdża do nas AniaForever (pamiętacie ją?) z rodzinką na weekend, więc mam kupę roboty, ale cieszę sie bardzo :))) miłego weekendu dziewczynki!!!

Hej

AN fajnie masz z pomoca dziadkow,ja moge jedynie liczyc sama na siebie :dry: Jedno to to ze jestesmy tu sami,a drugie ze tesciowa kolejny raz przeklada swoj przylot ze wzgledu na prace (niestety) i jak miala przyleciec w styczniu tak jeszcze nie wiemy kiedy u nas zawita :-(

TYGRI pozdrow Anie i jej dziewczynki,ale ja wam zazdroszcze tych odwiedzinek :tak: milego weekendowania ...

PATI gdzie sie podziewalas ?:-p

Jaka zimnica u nas tylko 2st za oknem,dodatkowo Kuba zapomnial lunch boxu i Tom musial dostarczyc go do szkoly bo inaczej dziecko do godz 17-tej zostaloby bez jedzenia,no i jeszcze boczne lusterko odpadlo mi w samochodzie i maz pojechal kupic nowe :sorry2:

Witam. Niestety kolano nadal boli zwłaszcza jak chodzę po schodach, maluchy śpią po spacerku a ja mam chwile wytchnienia bo przed spacerkiem to Radek się wydzierał teraz wiem, że chciał na dworek bo jak tylko wyszliśmy to usnął, a W. miał mieć wolne i co dziś rano mi mówi, że jedzie do pracy i pojechał.
Witam po kilkudniowej nieobecności....
ale fajnie watek na nowo ożył....:-D
Motylku fajnie że przespieszyli Ci wizyte :):):):)
Co do świat to ja sie bardzo na nie ciesze... Wszedzie już ozdoby taki nastrój świateczny sie robi. Seba juz sie choinki doczekac nie może :):):):) Uwielbiam ten czas :):):)
a co do prezentów to szczerze pisząc nie mam jeszcze pomysłów na prezenty dla dzieci :eek:
Dzięki teściowej mamy przyśpieszoną:-)

MOTYLKO a nie dzwigasz ciezkiego wozka ? moze posmaruj kolano jakas mascia rozgrzewajaca,nie wiem co doradzic :eek:

Moje dziecko ledwo patrzy na oczy... ale nie chce sie jeszcze polozyc :dry:

A mnie chyba lapie jakies przeziebienie,czuje sie niewyraznie :zawstydzona/y: wzielam juz leki moze nic gorszego z tego nie bedzie...

Edyta01: wózka nie dźwigam mam zostawiony na dole przy drzwiach, za to dźwigam po schodach Radka który w 9 tyg ważył 6kg a teraz to pewnie ze 7 albo i więcej :-D.
Zdrówka podsyłam

No to mozna powiedziec ze dzwigasz slodkiego ciezarka :-D i sie nie dziwie ze kolanka nie wytrzymuja :-p

Moj jeszcze skacze po lozku chce mi pewnie towarzyszyc przez caly wieczor :-D

Witajcie dziewczynki

Maly obudzil sie o 9:30 i dal mi pospac wiec jestem wyspana i szczesliwa jak skowronek :-p

Zrobilam sobie pyszna kawusie,wiec zapraszam do siebie ;-)

reklama
Do góry