reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
An najgorsze jest to ze tak na ostatnio chwile odwoluja wizyty :zawstydzona/y:

Monikasiu co sie dzieje ? Cos ze zdrowkiem nie tak ?

A mnie meczy katar ze juz mam go dosc :wściekła/y: niech juz sobie pojdzie...

Dobrze mi sie siedzi na doopce ale zmykam po dzieciaki papa do pozniej

AN to sobie palce poprzecinalas,oby szybko sie zagoilo ;-)

Agapko daj znac co tam u Ciebie ???
Witajcie.
Jestem jeszcze w domu, ale skurcze tak mi dają w kość że nawet nie myślałam że te przepowiadające mogą być tak bolesne. Nie mogę przez nie zasnąć, jak mnie taki złapie to aż mnie w pół zgina. To moja 4 ciąża, a ja chyba nie będę wiedziała kiedy mam jechać do szpitala. Normalnie szok.
Jak urodzę to PATRYCJA napewno da wam znać:-)

Motylku dziekuje:happy:
Edytko od jakichs 4 lat mam potworne bole stawow - wogole od pasa w dol jestem hmmm, nie do zycia:baffled:Pogorszylo mi sie po porodzie...Poza tym glowa mnie bardzo czesto boli i jakbym tracila wech:eek: A poza tym jakies stany depresyjne mnie sie imaja:no:

Milego wieczorku

MONIKASIU a co na te bole mowi lekarz ??Co do bolu glowy to moze byc migrena ...oby nie :zawstydzona/y:
A masz jakies znajome z ktorymi sobie wychodzisz od czasu do czasu bez Emisi ?

Hej!
I co Wam przyniósł Mikołaj? Mi ucieszone dzieci :-)
Agapa, może to dziś? Trzymam kciuki, żeby poszło lekko i czekam na informację :-)
Monikasiu, moja siostra ma migreny od jakiegoś czasu. Zrobiła badania (żadnych zmian fizycznych nie wykazały), notuje jak się ból nasila, a teraz bierze jakieś leki i chyba jest lepiej. Moja teoria jest jednak taka, że jak człowiek ma kłopoty psychiczne, coś z czym się nie może pogodzić, jakiś cierń, który ciągle kłuje, to się jego ciało broni i tworzy jakiś prawdziwy problem, z którym trzeba walczyć, na przykład bóle głowy. I moja siostra mi przyznaje rację, ale cóż może zrobić. Nie mówię, że tak jest u Ciebie, ale tak czy siak, to zadbaj o siebie.
W nocy przysypało wszystko śnieżkiem, a teraz pięknie słonko świeci!
Miłego dnia
An

Hej!
I co Wam przyniósł Mikołaj? Mi ucieszone dzieci :-)
W nocy przysypało wszystko śnieżkiem, a teraz pięknie słonko świeci!
Miłego dnia
An
Ja jeszcze dzisiaj mojej małej nie widziałam (w pracy jestem:baffled:), a gdzie jest śnieg??? bo u mnie wczoraj deszcz, a dzisiaj wieje, że prawie głowę może urwać (nieznoszę takiej pogody:crazy:)

Monikasia ja też dzisiaj idę do lekarza, ledwo dojechałam do pracy, strasznie kłuje mnie w serce i mam jakieś skurcze żołądka. Trzeba o siebie zadbać, bo mamy dla kogo żyć. a ta depresja u ciebie to z jakiegoś konkretnego powodu?

Czesc zagladam na chwile bo dzisiaj maz w domku wiec spedzamy go razem a teraz przyszly dzieci ze szkoly wiec chcemy z nimi posiedziec,no a wieczorkiem bedzie Kevin sam w domu a ja go uwielbiam :-D

Milego dnia

reklama
Witam Kobitki:-)
No wiec stwierdzono u mnie migrene - niby jestem zadowolona ze to nic gorszego ale bol dolujacy bywa:-(
An musze znalezc czas dla siebie a nie tylko dla wszystkich dookola taka juz jestem, ze czasami problemy innych sa wazniejsze od moich i kiedys to sie musialo zemscic...Poza tym termin mojego hmmm "niedoszlego" porodu zbliza sie i niewiem jak to bedzie:-( trzeba przezyc. myslalam, ze czas goi rany ale to nieprawda:no:

Do góry