reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witam. Od pon nie miałam neta bo blueconnect się zepsuł, W zmienił na drugi i już działa.:tak: Badanie słuchu mieliśmy mieć 16 grudnia ale teściowa przez swoje kontakty przyśpieszyła nam wizytę na 8 grudnia.:-) Tego posta to z godzinę pisałam bo Krystek się chciał bawić ze mną ale teraz siedzi sobie z wujkiem i ogląda gazetę.
Hej...
An.. mam nadzieje że Sebusiowi to szybko minie bo zaczyna to być irytujace :p:p
Motylku mam nadzieje że na badaniu wszystko pójdzie dobrze, Radek miał może jeszcze w uszkach końcówki wód płodowych może dlatego dali go do kontroli....
Rosi kolejny lekarz "z musu" a nie z powołania.... ja bym lekarza zmieniła....
Agapa trzymam kciuki za dzisiejszą i jutrzejsze wizyty :*:*:*:*
Edzia i jak tam zakład?? Nie oglądam TzG dlatego pytam :):)

No ja po weekendzie tak sobie...
Nie wyspałam sie dziś :(
Egzaminy chyba poszły dobrze , mam nadzieje ale dowiem sie najprędzej za 2 tyg ....
Trzymam kciuki za dobre wyniki z egzaminu:tak:

Hej

PATI w takim razie trzymamy kciuki za egzaminy :tak:

Co do TZG wygralam :-D tak wiec musze teraz pomyslec, co by mi sie przydalo :-p

Zycze milego dnia
Gratulacje:-)

Jestem, jestem:-) i to nadal 2w1.
U nas pech nie odpuszcza. Maja się rozchorowała, ma gorączkę, kaszel, katar, a jakby tego było mało to jeszcze zapalenie spojówek ze nie moze na oczka patrzec
Zdrówka podsyłam

reklama
ANN ja to nie mam juz pomyslu co kupowac dzieciom :zawstydzona/y: pokonczyly mi sie pomysly :rolleyes2:

Bo ksiazek,gier,ubran itd maja na peczki :dry:

Aczkolwiek mysle ze ksiazki jako prezent to dobra inwestycja,moj maly bardzo lubi ksiazki i roznego rodzaju gazety... bardzo dlugo przyglada sie obrazkom ale na literki tez zwraca uwage,przewija strony , ale czasami wyrywa kartki :zawstydzona/y:

MOTYLKO no to super ze badanko bedzie wczesniej,a czy juz tego samego dnia bedziesz miala wyniki ???

Ostatnia edycja:
Chyba tak, Radek będzie mieć podłączone elektrody i jak będzie grzecznie spał to wszystko sprawnie pójdzie z badaniem i powinniśmy wiedzieć co i jak.

MOTYLKO napweno badanko wyjdzie pomyslnie ;-)
A moje dziecie jeszcze nie spi :szok: dorzymuje mi towarzystwa ,a rano sie dziwie dlaczego moje dziecko spi do 9 lub 10 :-D

No nic ide... moze uda mi sie go uspac :zawstydzona/y:

Dobranoc

witajcie
no właśnie z tymi prezentami to co kupujecie swoim maluszkom. Bo ja się ciągle zastanawiam. Zaczełam kupować malutkiej książeczki z serii akademia dwulatka i zadania dla dwulatka - ładnie rozwiązuje, a jaki książki polecacie dla dzieci?

w sumie urodziny niedługo po gwiazdce więc też chcę kupić już dwa prezenty, jeden niech czeka do lutego.

Hej Kobietki:-)
no i watek ozyl:-D, ze az mi szczena opadla:-D Fajnie, fajnie...:tak:
Ja nic moim dzieciom an swieta wszelakie i urodziny nie kupuje z prostego powodu - nieobchodzimy- i niepytac dlaczego bo na forum niepowiem:-p:-D
Aleee, zeby niebylo ze wyrodna matka jestem, to prezenty bezokazyjne dostaja a jakze...:-)Mloda szczegolnie ksiazki i jakies ukladanki, duze puzzle no i oczywiscie lale ma ich chyba z 5:szok:ale jak wklada do wozka to wszystkie:-D taka mamunia koffana;-)
Syn juz "menio" wiekszy wiec i wieksze wymagania - ostatnio telefon, jakies karty itp no i oczywiscie "oryginalne":angry::wściekła/y: ciuchy choc tych duzo niema...rodzice sie buntuja...:-p
Aaaa, bo ja jeszcze kote mam:tak: ona tez dostaje prezenty, czesciej smakolyki jakies ale do zabawy rowniez. Wiec dbam o moje dzieci:-D
Agapa duzo zdrowka jejjj juz niedlugo:tak:

Ale mnie dzis glowa boli, juz niewiem co robic, 2 kawe pije....:eek:
Sprzatam, piore firanki ( mam tylko w 2 pokojach:-p) wiec narobie sie dzisiaj hehe.
Milego dzionka:*

Hej

MONIKASIU my swiat i innych takich tez nie obchodzimy,nawet dzieci nie chrzcilismy :-p a jak da sie zauwazyc prezenty kupuje bardzo czesto ,i tak jak piszesz bez okazjii :tak:co do prezentow pomysly mi sie pokonczyly i nie wiem juz co mam moim dzieciaczkom kupowac :sorry:

Moje dziecko poszlo spac o polnocy,zjadl cieplutkie mleczko i dopiero to go zmoglo,no a za to dzisiaj wstal o 10:30 :-D

Zmykam umyc glowe,a pozniej zrobie pranie bo sie nazbieralo ;-)

Edytko ja moich tez nie chrzcilam.

Sluchajcie jade na drugi weekend do PL i wybieram sie do kosmetyczki, jak zwykle z tym, ze chialabym malej przebic uszka:tak: co Wy na to?

Po drugie, chce w PL kupic hmmm, jakas taka okleine na dzwi, bo moje sa straszne, tzn mi sie niepodobaja. Myslalam o jakiejs "drewnianej" okleinie - mozecie cos polecic?

MONIKASIU chyba mamy podobne poglady :-p co do kolczykow to nie wiem czy przebija jej uszka,moja znajoma jak chciala to zrobic swojej coreczce to sie nie zgodzili powiedzieli ze jest to niebezpieczne, ale wtedy jej niunia miala roczek :eek:

A ja juz umylam glowe,wysuszylam ,na obiad mam jeszcze rosol z wczoraj wiec nic nie gotuje,no a pralke wstawie jak bede wychodzic po dzieci do szkoly,powyglupialam sie z malym i Tomem a teraz pije zasluzona kawe :-D

reklama
Mnie powiedziala moja kosmetyczka, ze dobrze bedzie, gdy mala bedzei juz siedziec - wiec to mam z glowy juz;-) Tylko sie boje, ze moze czapka bedzie ja uwierac...:baffled:
Tak ogolnie, to Misie strasznie kreca kolczyki:-)

Do góry