reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ROSI to moze jak ktos z Twojej rodzinki bedzie szedl do lekarza to niech poprosi o przepisanie Furaginu,naprade pomaga,no

i duzo pij najlepiej ok 2 litrow dziennie :tak:

MONIKASIU Twe slowa nie brzmialy jak przechwalki,tylko napisalas jak zachowuje sie Twoja ksiezniczka jak ja wolasz ;-)

A ja jestem juz po kolacji,maz przygotowal smazone krewetki wymieszane z makaronem i polane sosem ostrygowym mmm

pychotka,polecam taki zestaw smakowy jesli ktos lubi krewetki :-p

Ogladam Taniec z Gwiazdami i mam nadzieje ze wygra Kacper bo bardzo go lubie, chociaz Bilguun tez niezle wywija :-D

No nic czekam na koniec ale widze ze procentowo wygrywa Kacper z czego bardzo sie ciesze,bo zalozylam sie z Tomem ze

jak wygra Kacper ktorego obstawilam,on kupi mi prezent wart £60 wiec musze wygrac :laugh2::laugh2:

reklama
Hej!
Monika, tak sobie myślałam, że to może być coś z niemieckiego... Ale niesamowite, jak dzieciaki już kojarzą. Moja potrafi przyjść i tymi swoimi piskami i gestami naskarżyć na brata, dziś, że jej rozpiął guzik :-)
W Ikea było nieźle, kupiłam młodej stolik i krzesełko (niby mieliśmy, ale takie brzydkie i chwiejne, że strach było), bo ona się bardzo garnie do rysowania, więc musi mieć wygodne. A oprócz tego miseczki, kieliszki, pojemniczki... trochę forsy poszło, niestety.
Motylla, oby wszystko wyszło dobrze, ale badanie musicie zrobić, chociaż to męczące jak cholera. Ja swoich chłopaków też ciągam po lekarzach, jak mam obawy. Lepiej dmuchać na zimne.
A jutro do pracy, buuuu
An

Hej...
An.. mam nadzieje że Sebusiowi to szybko minie bo zaczyna to być irytujace :p:p
Motylku mam nadzieje że na badaniu wszystko pójdzie dobrze, Radek miał może jeszcze w uszkach końcówki wód płodowych może dlatego dali go do kontroli....
Rosi kolejny lekarz "z musu" a nie z powołania.... ja bym lekarza zmieniła....
Agapa trzymam kciuki za dzisiejszą i jutrzejsze wizyty :*:*:*:*
Edzia i jak tam zakład?? Nie oglądam TzG dlatego pytam :):)

No ja po weekendzie tak sobie...
Nie wyspałam sie dziś :(
Egzaminy chyba poszły dobrze , mam nadzieje ale dowiem sie najprędzej za 2 tyg ....

Hej

PATI w takim razie trzymamy kciuki za egzaminy :tak:

Co do TZG wygralam :-D tak wiec musze teraz pomyslec, co by mi sie przydalo :-p

Zycze milego dnia

Hej Kobitki:-)
Ja dzisiaj od rana wczesnego na nogach...ale dobrze jest:tak:
An no mowie Ci, ze czasami dzeici potrafia zadziwic i to niezle. Myslalam, ze bede miala problem u malej z mowieniem, bo dziecko dwujezyczne i wogole a tu prosze:-) Wiec poprostu niemam co sie martwic na zapas. Moja tak jak i Twoja uwielbia rysowac i kupilam jej kredki:no:ale taaaakie twarde sa, ze poprostu katastrofa. Musze sie wybrac na poszukiwania jakichs lepszych:tak:
Tygri mam nadzieje, ze nic powaznego sie niedzieje, tylko chwilowa, ze tak powiem niedyspozycja:-(
Pati napewno dobrze poszly Ci egzaminy:tak:
Edi:-p - tak mi krocej - moge??? fajnie, ze wygralas:-) Pochwal sie co dostaniesz koniecznie.

Mala spi a ja buszuje po necie ale juz niedlugo , bo zaraz mezus z pracy wraca i trzeba obiadek szykowac. Pogoda dopisuje naszczescie;-)
Milego dzionka:****

Melduję się w dwupaku i po wizycie z Wikunią.
Sprawa wygląda tak, że przeszczep w większosci się przyjął, ale bardzo cienką warstwą. To był gruby przeszczep skóry i trochę za cienko się przyjął. Szwy ma juz wszsytkie zdjęte, ale szyna została. Strupki zaczynają schodziś wiec więcej będzie można powiedzieć jak juz całkiem zejdą. Dobra wiadomość to taka że rokowania są dobre. Następna wizyta już w czwartek.

Hej!
Agapa, ja myślę, że z czasem, to jej się cała ta skóra złuszczy i wyrośnie nowa. Pewnie nie tak ładna, ale może nie będzie to widoczne. trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie!
Monika, ja kupiłam młodej kredki Koh-i-Noor. Kupiłam takie Szymkowi, jak był mały i były super, ale przy Witku kupowałam Lyrę (grube trójkątne), bo były tańsze. Teraz jednak młodej kupiłam znowu KIN, bo są grube, mają gruby sztyft, który się nie łamie mimo rzucania i spadania, mają soczyste kolory i dobrze się nanoszą. O takie:
W Niemczech są do dostania fajne kredki woskowe w kostkach, firmy Stockmar, też polecam, ja swojej takie zrobię ze starych woskowych.
Pati, na pewno zdasz!
Pozdrawiam
An

reklama
Do góry