reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dzien dobry :-)

Przepraszam ze przez dwa dni malo tu bywalam ale w poniedzialek Alan skonczyl 10 lat a wczoraj byla nasza rocznica

slubu,wiec spedzilismy ten dzien bez odpalania lapka :-p znajomi wpadli wieczorkiem z winkiem,ja zrobilam salatke i tak

sobie posiedzielismy,nawet ja wypilam lampke :szok: oczywiscie od meza dostalam kwiaty i perfumy a ja sprezentowalam

mezowi karnet na silownie :-p

Dzisiaj dzieciaki maja wolne bo nauczyciele strajkuja :sorry:chyba wybierzemy sie na spacerek bo u nas slonko swieci,a na

obiad zrobie rosolek ...

Milego dnia

My juz po spacerku,obiadek sie gotuje...i moze maly zaraz zasnie wiec bedzie mozna troche posiedziec na BB :-p w piatek zadzwonie do przychodni aby dowiedziec sie czy maja juz wyniki ...

Wracac dziewczynki bo nie mam z kim pisac :-D

Tak dla info dla kazdego...prosze odpowiednie posty w odpowiednich watkach pisac - np: ogloszenia wszelkie w "Ogloszeniach" oraz wszelkie prosby o kliki w watku konkursowym...No niema lekko:-p

Edytko no kochana to gratuluje i zostaje Ci przebaczona nieobecnosc na forum...czego niemoge o innych powiedziec:-D
U ans okidoki...Troche glowa mnie boli ale ogolnie dobrze mala spi a ja sie czepiam:-p

MONIKASIU witaj cos watek zaczyna sie sypac :sorry: kiedys tetnil zyciem a teraz ????

Trzeba cos z tym zrobic :-D tylko co?? :eek:

Co do reklam i tych innych masz racje,ja nie lubie jak ktos wpada tylko na watek aby cos oglosic :wściekła/y: dobrze zrobilas :-p

Ciekawe co u AGAPKI i reszty dziewczyn ...

Jestem, jestem:-) i to nadal 2w1.
U nas pech nie odpuszcza. Maja się rozchorowała, ma gorączkę, kaszel, katar, a jakby tego było mało to jeszcze zapalenie spojówek ze nie moze na oczka patrzec

Jestem, jestem:-) i to nadal 2w1.
U nas pech nie odpuszcza. Maja się rozchorowała, ma gorączkę, kaszel, katar, a jakby tego było mało to jeszcze zapalenie spojówek ze nie moze na oczka patrzec

Kurcze mam nadzieje ze Maja szybko wyzdrowieje,a bylas z mala u lekarza ?? Biedna nie dosc ze oslabiona przez chorubsko to jeszcze na oczka nie moze patrzec... prosze ucalowac Majcie :*

A Ty AGAPKO jak sie czujesz ? masz juz jakies zwiastuny zblizajacego sie porodu ??? :-p

Ale co pisać? Dzień jak co dzień. Mała kochana, znalazłam fajną stronę do wspierania nauki angielskiego moich chłopaków, przyszła pocztówka z Chin (bardzo ładna), kupiłam fajne drewniane tacki i pudełka na różne Malwiśki edukacyjne bzdurki, mąż mi jutro odbierze ze sklepu (kupiłam przez neta). I zdałam wewnętrzny test na prawo jazdy, może jeszcze w grudniu przystąpię do egzaminu. I rozwaliłam strasznie palca. I w sumie tyle - nic ciekawego.
An

U mnie tez nic ciekawego sie nie dzieje ale zawsze cos skrobne co tam u mnie ,ale jesli ktos nie chce i nie ma co pisac to przeciez ja nikogo do tego nie zmuszam :eek:

Gratuluje zdania egz. wewnetrznego :tak:

Moj maly obudzil sie z popoludniowej drzemki o 17:15 i teraz pewnie pojdzie spac dopiero kolo polnocy,ale co tam ja tez tak chodze spac a nawet i pozniej...wiec towarzystwo jak najbardziej wskazane :-DWlasnie zajadam sezamki i sie zastanawiam jak wykapac malego bez wstawania z lozka :-p

reklama
E, no Edyta, nie o to mi chodzi, że ktoś zmusza czy nie. Tylko jakoś tak jest mi nijako pisać o niczym, trzeba by może zarzucić jakiś temat do gadania? Coś konkretnego. Wtedy każdy, kto zajrzy, to coś skrobnie. A tak? Nie ma o czym.
O, już wiem. Co kupujecie maluszkom na Mikołajki/pod choinkę? Ja mam sporo książeczek, o z tej serii: Dzień malucha Obrazki dla maluchów i jeszcze warzywa/owoce/desery z Ikei, i serwis dla lalek. A na urodzinki też już mam prezent, bo była okazja i kupiłam kuchenkę dla lalek - drewnianą. A moja siostra "serwis" obiadowy dla lalek (też już na urodziny) kupiła - wszystko leży i czeka. I właściwie wszystkie prezenty już mam, jedynie dla mojego męża mi czegoś brakuje, ale sama nie wiem, co kupić.
An

Do góry