reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witam. Krystek zostaje z wujkiem, więc będę mogła na spokojnie zaliczyć wizytę. Wczoraj częstował Krystek swojego braciszka wafelkiem :-D, najpierw on ugryzł kawałek i go jadł, a potem dawał Radkowi, żeby też kawałek sobie ugryzł.
Wieczorem Krystek wcale nie chciał się położyć spać i dopiero po 23 poszedł spać a marudny był strasznie.

dzieeeeeń doooobryyyy :D
Seba ma za sobą 12 godzin snu :D ja co prawda 6, ale nie jest źle ;) i wstał w dobrym humorze, a bałam się, że będzie powtórka z wczoraj.. do tego mój niemlekopijca zjadł miseczkę mleka z płatkami :D tak więc dzień rozpoczęty nieźle :D

Elo Dziunie;))):-):-DDiety powysyłałam :) Życzę powodzenia:)Powiem tylko że jak ja to przeczytałam to odrazu zachciało mi się odchudzania:)))Fakt teraz mam kryzys:baffled:Wczoraj o 22.00m pączek poszedł w ruch:)Ale już zbieram się do następnego odchudzania i mam nadzieje że znów strace następne kg. Zuza śpi ,Ja juz z rana zrobilam zupke szczawiową a na drugie kotlety z kurczaka.We wrocku niby ładnie ale zdradliwa pogoda.Próbowałam Zuzi wytrzymałość ostatnio żeby usneła bez cycka.Wyła godz. i kombinowała jak się dokopac ale nie dałam jej.Efek : Usneła ale o 22.30! dopiero.Leżałam z nią godz!Hmmm nie wiem jak ja ją odstawie:no:Aha Marcin zdał Prawko na C :-) Udało się!Teraz musi zrobic kurs na przewóż rzeczy który kosztuje...UWAGA 3000zł!!!!OO masz i ta juz mamamam woła achhh
pózniej bedę

Witajcie dziewczynki.
Ja dziś o dziwo dobrze się czuję. Wzięłam się w końcu za pranie ubranek bo już czas torbę pakować a ja daleko w lesie:baffled::confused:

Witam. Moje skarby śpią, więc zaglądam. Dziś zaliczyłam bank i pozapłacałam rachunki, a później mieliśmy wizytę z Radkiem w poradni i niestety 23 listopada czeka nas kolejna, a jutro mam szczepienie Radka, ale chyba nie będzie szczepiony bo ma mały katarek ale idę bo muszę skierowanie wziąźć i może zważy mi i zmierzy moją kruszynkę i się zastanawiam czy brać Krystka ze sobą czy też poprosić brata żeby z nim został w domu.
Agapa: Ale to zleciało , już niebawem będziesz tulić swoje maleństwo:tak:
Ano zleciało. Mi się teraz nie spieszy do porodu, ale chciałabym urodzić chociaż jeden dzień wcześniej, ale to tylko z powodu nerwów jakie towarzyszą przy końcówce.

Hejka

MOTYLKA widze ze Krystianek dobrze opiekuje sie braciszkiem,i juz potrafi Radka nakarmic zdolny chlopak :-D

EDZIA no to super ze maz zdal,no nie moglo byc inaczej :-p co do odstawiania postapilas prawidlowo,czyli nie poddalas i o to chodzi,trzymam kciuki aby sie udalo...
Dzieki za priv

AGAPKO dobrze ze dobre samopoczucie wrocilo,i masz racje pakuj torbe poki masz czas ;-)

Ja dzisiaj tez mam kotleciki z piersi ,ziemniaczki i buraczki.Maly spi,mam nadzieje ze obudzi sie na obiad ...
Bylam dzisiaj w sklepie i kupilam chlopakom ksiazki i pelno duperelek,a teraz zmykam bo dzieciaczki mialcza ze sa glodni :baffled:

Witam.Pranie nastawiłam i już się kończy prać, a Krystek właśnie biega od pokoju do pokoju a Radek już mnie wzywa ze swojego łóżeczka więc muszę iść do niego.
.Próbowałam Zuzi wytrzymałość ostatnio żeby usneła bez cycka.Wyła godz. i kombinowała jak się dokopac ale nie dałam jej.Efek : Usneła ale o 22.30! dopiero.Leżałam z nią godz!Hmmm nie wiem jak ja ją odstawie:no:
Na pewno dasz radę:tak:
Aha Marcin zdał Prawko na C :-) Udało się!Teraz musi zrobic kurs na przewóż rzeczy który kosztuje...UWAGA 3000zł!!!!OO masz i ta juz mamamam woła achhh
pózniej bedę
Gratulacje

No i juz po obiadku,Natan jeszcze spi a ja sie relaxuje przed lapkiem z kawa,no i chyba skusze sie na kawalek ciasta :oo:

MOTYLKO jak mozesz to wstaw zdjecia dzieciaczkow,bo ich chyba nie widzialam,albo widzialam a nie pamietam jak wygladaja :zawstydzona/y:

Motylko u nas Kinga już karmiła brata biszkoptem, paluszkiem, dawała mu ze swojej butelki wodę a raz nawet cini minis (to ostatnie tak wprawnie że mama musiała wyciągać z buzi Kubusia kwadracik cynamonowy). A zazwyczaj jak sama coś dobrego według niej je to przylatuje i dzieli sie ze mną. A jak brat w pobliżu to też próbuje z nim. Nie będzie z niej snobek ;)

reklama
Hej Kobitki:-)
ale ten czas ucieka strasznie:szok: ale jestem , jestem...
Agapa dobrze, ze juz dobrze;-)
Edytka a ja sie wybieram na takie zakupy juz od tamtego tygodnia i niemam kiedy:crazy:
Edzia najpierw gratuluje i teraz dziekuje za dietke:-):-). Musisz byc konsekwentna z cycem i zobaczysz, ze sie uda. Moja jeszcze nieraz lapie mnie i wola "tutisie":-Dale jej tlumacze, ze juz duza dziewczynka jest i niemoze juz cycac:tak:
Motylku fajnie musialo wygladac to dokarmianie Radka:-D
Tygrynko moja uwielbia platki z mlekiem:-)
Anisen dawaj nam tu foty maluchow:tak:

Mam nadzieje, ze spicie dobrze:-p

Do góry