reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hej wpadam na chwilkę, jutro wracam do domu, więc małe zamieszanie
Edytko strasznie się cieszę że takie dobre wieści masz :)) doprowadź się szybciutko do normy i czekamy na dzidziusia :D
Agapa oj a na Twojego dzidziusia to czekamy już bardzo :D lada moment i będzie!
dobrej nocki dziewczyny!

reklama
PATI to moze idz do innego lekarza,powiesz ze twoj lekarz jest na urlopie itd moze cie zbada ;-)

MOTYLKO ide poogladac :-)

A ja Musialm podjechac do kolezanki,wiec zapakowalam Natka do samochodu i wiecie co sie stalo ??? w czasie jazdy moj maly zaczal wolac mamamama :szok: i to swiadomnie bo patrzyl sie na mnie i wolal :-) jaka jestem szczesliwa moja mala niemowa zaczela cos mowic hehe,a jak wrocilam to z mezem poszlismy na spacerek,u nas jest dosc cieplo,wiec trzeba bylo skorzystac :-p

Niedawno dostalam wynik cytologii,i jestem happy poniewaz napisali iz wynik mam w normie i na dzien dzisiejszy male prawdopodobienstwo zachorowania na raka :-) i napisali jeszcze ze jak pojawi sie krwawienie po stosunku lub miedzymiesiaczkowe to mam natychmiast zglosic sie do GP a nastepne badanie bede miala w 2014 roku,ale kamien spadl mi z serca,to teraz zostaje mi isc do GP aby przebadal hormony bo najwidoczniej przez nie mam plamienia :sorry2: no a jak wroci wszystko do normy bedziemy starac sie o dzidziusia :-D:-D
Jak wracalam ze szkoly to starszy pan wywrocil sie i pomoglam mu wstac ale skaleczyl sie i z palca leciala krew,to pobieglam do sam , wzielam apteczke i zrobilam mu opatrunek,a Kuba na to... mamo trzeba zglosic Cie do programu zwykly bohater,hahaha niezly agencik z niego :-D
Edyta ja jestem bardzo nieufna co do lekarzy... a do tej kobietki miałam 100% zaufanie....od wczoraj myśle co zrobić i chyba jednak nie bede miała wyjścia jak zmienić lekarza przynajmniej do czasu aż ona wróci.... super że wyniki masz w normie :)::)
witam się wieczornie.
Mamy już pierwszą rozpakowaną grudniówkę i to podwójną. Zaczęło się to teraz już pewnie poleci.
U mnie pojawiły się znowu skurcze
No na Ciebie też niedługo przyjdzie czas :)

Ja w porównaniu do wczoraj dzisiaj czuje sie dużo lepiej.... co prawda w nocy "odpłynełam" kilka razy ale najważniejsze że już moge na tyłku usiąść. :) Strasznie obfity znów ten @ :crazy:

Hej

TYGRYNKO pewnie cieszysz sie ze wracasz do domku,ja lubie jezdzic w rozne miejsca ale po paru dniach tesknie za domkiem :tak:taka ze mnie domatorka

PATI mysle ze masz racje po co czekac tyle czasu na lekarza,jak inny moze wykonac badanko no a pozniej wrocisz do wlasciwej lekarki ;-)
Ja kiedys mdlalam z bolu w czasie @ cale szczesie przeszlo mi to,czasem zdarzy sie bolesna ale to jest pikus przy tym co bylo :-pa tobie naprawde wspolczuje bo wiem jak to potrafi wykonczyc...tule *

Moje dziecko zaczelo maraton z grajaca zabka :sorry2: i karmi ja chipsami .Tom chce jechac do sklepu z komputerami aby wymienic dzieciakom kompa,juz sobie upatrzyl model :zawstydzona/y:a no i dzisiaj kolezanka ma przyjechac na kawke i ciacho wiec ide sie szykowac bo nigdy nie wiadomo kiedy ktos zapuka do drzwi a ja w rozsypce :-D

Witam. Muszę w końcu zadzwonić i się umówić do gina ale zawsze coś wypadnie i tego nie robię. Krystek śpi u nas w łóżku bez pieluchy a Radek leży w nosidle i już mnie wzywa.
Niedawno dostalam wynik cytologii,i jestem happy poniewaz napisali iz wynik mam w normie i na dzien dzisiejszy male prawdopodobienstwo zachorowania na raka :-) i napisali jeszcze ze jak pojawi sie krwawienie po stosunku lub miedzymiesiaczkowe to mam natychmiast zglosic sie do GP a nastepne badanie bede miala w 2014 roku,ale kamien spadl mi z serca,to teraz zostaje mi isc do GP aby przebadal hormony bo najwidoczniej przez nie mam plamienia :sorry2: no a jak wroci wszystko do normy bedziemy starac sie o dzidziusia :-D:-D
Jak wracalam ze szkoly to starszy pan wywrocil sie i pomoglam mu wstac ale skaleczyl sie i z palca leciala krew,to pobieglam do sam , wzielam apteczke i zrobilam mu opatrunek,a Kuba na to... mamo trzeba zglosic Cie do programu zwykly bohater,hahaha niezly agencik z niego :-D
To super że masz dobre wyniki:tak:

Hej Kobitki:-)
Cos mi forum szwankuje, bo od dwoch dni probuje cos napisac i niemoge i dopiero teraz...:wściekła/y:
Edytka ciesze sie, ze badanka w normie:-)
Pati wspoplczuje tej @, ja na szczescie po, wiec ufff;-)

Ale mam nerwice straszna niewiem, czy to przesilenie czy jak:angry:?
Mala taka nieznosna sie zrobila i ciagle drze sie i wystawia jezor, starszy tez dokazuje - hormony daja sie we znaki chyba:no:
Nieeee, no poprostu zwariuje...

MOTYLKO ja to mojego przed kapaniem zostawiam bez pampera ale jeszcze nie czai o co chodzi bo zawsze podloga jest mokra :-p

MONIKASIU witaj brakowalo tu Ciebie,a u syna to taki wiek buntowniczy,az sie boje co to bedzie u mnie chociaz czasami Alan tez dokazuje ale da sie wytrzymac :-)

Kolezanka miala wpasc na kawke ale przelozyla wizyte na jutro,wiec ja wzielam sie za sprzatanko bo maly spal i moglam co nieco porobic.

A wiecie moze co dzieje sie z ANNE bo cos dawno jej nie bylo i troche sie martwie czy u nie wszystko w porzadku :sorry2:

OOo, a co tutaj tak pusto dzisiaj? Ja sie pokazalam i teraz cisza;-)
Edytko no ten wiek to jest przes...sprawa poprostu:no:
Ja juz mam dosc gosci w tym tyg:zawstydzona/y:od 2 dni mam bol glowy i niemoge wytrzymac:baffled:a do neurologa mam dopiero na 6 grudnia:crazy:
Dzisiaj zrobilam imbirowke dla meza - on ja bardzo lubi:-)a ja nieznosze imbiru poprostu.
Tygri przybylas juz do domu swego?:happy2:

MONIKASIU Witaj ja bylam dzisiaj pare razy ale bylo pusto wiec tez nic nie pislam :-p

U mnie dzien jak codzien,rano wstalam wyszykowalam dzieci do szkoly,zdecydowalismy ze dzieciaki beda chodzic same do szkoly,a ja ich bede tylko odbierac i powiem szczerze ze taki uklad mi pasuje :-)
Na obiad byly krokiety z kapusta i grzybami a do popicia barszcz czerwony,a na jutro nie mam pomyslu :sorry2:

Jutro mialam jechac na spotkanie ale zostalo przelozone na przyszly tydzien, mi to nawet pasuje,bo jutro maz w pracy a za tydzien ma wolne :-D

MONIKASIU co do zdjecia to wykasowalam,bo nie chce aby ktos je skopiowal a pozniej wykorzystal do wlasnych celow :-p

A co to jest imbirowka ??? pierwszy raz slysze o czyms takim chyba jestem zacofana :szok:

Ostatnia edycja:
Witam. Wczoraj pojechaliśmy do teściów, Krystek się bawił samochodami z dziadkiem a Radek grzecznie sobie leżał na łóżku. Teściowa zdziwiona że nie płacze tylko się rozgląda. Wczoraj bym zapomniała poćwiczyć ale sobie przypomniałam i po 22 ćwiczyłam z Krystkiem bo jakoś nie miał zamiaru tak wcześnie kłaść się spać ale w końcu go zmogło bo prawie na macie zasnął , odłożyłam go do łóżeczka i nawet minuta nie minęła a on już spał.
Edyta01
: Wiem ,że Krystek załapał o co chodzi z sikaniem ale zauważyłam, że jak ma W. wolne i jest w domu to Krystek sika na podłogę ,a jak jesteśmy sami to mój szkrab często sam siada na nocnik i robi do niego. Ja próbuje też go pilnować żeby zrobił, a mój W. trochę to olewa ,a mnie to wkurza. Albo Krystek robi to na złość to sikanie gdzie popadnie:confused:

reklama
Hej Kobitki:-)
Cos mi forum szwankuje, bo od dwoch dni probuje cos napisac i niemoge i dopiero teraz...:wściekła/y:
Edytka ciesze sie, ze badanka w normie:-)
Pati wspoplczuje tej @, ja na szczescie po, wiec ufff;-)

Ale mam nerwice straszna niewiem, czy to przesilenie czy jak:angry:?
Mala taka nieznosna sie zrobila i ciagle drze sie i wystawia jezor, starszy tez dokazuje - hormony daja sie we znaki chyba:no:
Nieeee, no poprostu zwariuje...
Monia no już w sumie od wczoraj jest w porządku...w czwartek myślałam że mnie wywiozą bo kilka razy dosłownie odpłynełam i robiło mi sie słabo.... Do tego mama Mariusza odebrała go dużo później bo musiała zostać dłużej w pracy :baffled: Dzisiaj też nie czuje sie najlepiej bo całą noc miałam bardzo intensywne rozmowy z kibelkiem i dziś rano już też... strułam sie czymś i mój żołądek już zwykłej wody nie przyjmuje... wszystko zwracam. Musze dac mu odpocząc ale głodna jak wilk jestem :crazy:
Monia Kuba też jest czasami nie do zniesienia ale chyba każde dziecko to przechodzi:)
Edyta dziekuję za zaproszenie :*:*:*:*

Do góry