reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Jestem, jestem:-) Dzisiaj jakas ospala jestem, wiec drzemeczke zaliczylam i pieklam potem racuchy, bo taka mialam ochote. Edytko a jak robisz lososia?
Czerwona herbatka podobno niezle spala tluszczyk. Kiedys jak sie odchudzalam, to bardzo mi pomogla:tak:
ja ogolnie bardzo malo herbaty pije ostatnio i musze wam powiedziec, ze cera mi sie bardzo poprawila z czego bardzo sie ciesze;-)
Edzia ja poprosze o dietke - moj e-mail na priv. Dziekuje:-) Ksiazki niestety niemam ale moze Izulka posiada, tyle, ze jej niema:-(
Agapa jak sie czujesz?

Fajnie, ze watek ozyl - buziaki dla Was:-)

Dziękuję, jakoś leci. Jest ciężko bo to w końcu końcówka. Mam mały problem z niskim ciśnieniem, które potrafi mi płatać figla i jeszcze bardziej nagle spadać i takie tam właśnie różne atrakcje końca ciąży:-D

reklama
Rosi a ja mam dwójke dzieci które IDENTYCZNIE wychowuje i rozwijają sie całkiem róznie, aga mówi lala, mama, tata, baba i reszta to bełkot, darek tylko kólko, mama, tata, baba, a reszta to tylko yyyyyyyy, z czego aga rozumie wszytsko co sie mówi, darek NIC :-)

I ja sie witam wieczorowa pora :-p

AGAPKO no to masz przeboje z cisnieniem,ale na pocieszenie powiem ze juz niedlugo .... ;-)

LUCKAA witaj

MONIKASIU ja przewaznie kupuje lososia w dzwonkach,myje,sole,obtaczam je w jajku, panierce i smaze,kiedys zrobilam na parze ale nie smakowalo nam :confused2:ogolnie nie lubie nic robionego na parze :no:

Agapa to duzo sil Ci zycze. Juz niedlugo....;-)
Luckaa a ja myslalam, ze jak blizniaki, to jednak w jednakowym tempie sie rozwijaja:-)
Edytko na parze mi tez nic niesmakuje
ja dzisiaj placki ziemniaczane po wegiersku robie:tak: no i jak tu schudnac

Witam. Moje skarby śpią, więc zaglądam. Dziś zaliczyłam bank i pozapłacałam rachunki, a później mieliśmy wizytę z Radkiem w poradni i niestety 23 listopada czeka nas kolejna, a jutro mam szczepienie Radka, ale chyba nie będzie szczepiony bo ma mały katarek ale idę bo muszę skierowanie wziąźć i może zważy mi i zmierzy moją kruszynkę i się zastanawiam czy brać Krystka ze sobą czy też poprosić brata żeby z nim został w domu.
Agapa: Ale to zleciało , już niebawem będziesz tulić swoje maleństwo:tak:

Witajcie

MOTYLKO jesli masz mozliwosc to ja na twoim miejscu zostawilabym Krystianka z bratem ;-)

MONIKASIU ja dzisiaj tez myslalam nad zrobieniem plackow ale mi sie odechcialo,i bedzie pizza :-p

Maly spi,ja juz ogarnelam domek i niedlugo wychodze po dzieci,u nas jest tak zimno ze nosa za drzwi nie chce sie wystawiac brrrr

Motylku lepiej zostaw z bratem:tak:
Edytko pizza zawsze szybciej, jeszcze jak mrozona:-p Ja juz sos zrobilam wczesniej tylko jak maz z pracy wroci to szybko zetre ziemniaki i bede smazyc.

U nas nawet nie jest zimno ale wilgotno. Siedzimy w domku, aj tylko zakupki szybko zrobilam. Mala spi wiec smigam po necie troche:-p

My juz w domku,pizza w piekarniku, Natan szama wafelki ja mu pomagam i pije kawe :-pi jak tu trzymac sie jakiejkolwiek diety????jak mnie ciagnie do slodkosci... :szok:

W sobote ide na spotkanie z innymi mamami z moich okolic,tym razem beda i tatusiowie a moj ma wolne wiec sie ciesze ze pojedzie razem z nami :-) ostatnio tez byl z nami tylko jechalismy na dwa samochody,maz wzial nasze dzieciaczki a ja kolezanke z jej pociechami, tym razem pojedziemy jednym :blink:

reklama
to ja też tak mam... chociaż mi cola za wszystkie słodkości starcza ;)
zaglądałam do Was dzisiaj ale jakoś weny brakowało do pisania.. młody miał maruda, bolał go brzuszek po winogronach które uwielbia i na które woła "jaja" :D wstał o 6:50 miał tylko 30min drzemki w ciągu dnia więc padł o 20:15 :D ciekawe o której jutro wstanie...

Do góry