reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Najeli powodzenia na studiach!
Monikasia to ja życzę Wam żeby się trafiło i to do końca szczęśliwe ;) :) a jeśli jednak nie to wiesz przecież że już masz cudowną dwójkę :) też bym chciała schudnąć.. zresztą powinnam, za dwa lata bierzemy ślub kościelny...
Rosi wychodź z dołka szybko!! po co będziesz tam sama siedfzieć ;) na pewno w końcu znajdziesz pracę, nie poddawaj się! a Ewuni też daj chwilę, na pewno się rozkręci mówieniem i jeszcze Cię zadziwi :) niektóre dzieci nic dlugo nie mówią a jak ruszają to całymi zdaniami :) a skoro rozumie i wykonuje to znaczy ze wszystko ok :)
Martyna18 ze Szczytna spod Olsztyna :) Suwałki to już normalnie Syberia ;) raz byłam przejazdem, wciąż się wybieram pozwiedzać te rejony i nigdy mi nie pasuje :D a Tobie jak się tam mieszka?
my dzisiaj na zakupach w Olsztynie, znowu się obkupiłam ale strasznie szczęśliwa latałam z mamą po sklepach a tata latał mi z młodym.. tak to można zakupy robić, inaczej nigdy nie mam do niczego głowy.. a i tak pielucha była zmieniana w przymierzalni :D

reklama
Dzien dobry :-)

MONIKASIU bardzo mi przykro wiesz z jakiego powodu,dopiero doczytalam :-( buziam

MARTYNA a kiedy planujesz zaczac staranka o bobaska ???

TYGRYNKO ale Ci dobrze,ile ja bym dala abym mogla chodzic z mama po sklepach,a co kupilas ???

wiem Edytko, wiem, pamiętam Twoją historię :* a kupiłam sobie w końcu stanik :D zmalał mi biust, bo trochę schudłam (a wiadomo co leci pierwsze :/) i musiałam już od dawna zakupić nowy, ale nigdy nie było czasu.. trafiłam na swietną kobietę, która tak mi doradziła że wyglądam o 2kg mniej :D do tego dwie bluzki i sweterek, w ogóle moja mama strasznie mnie zaskoczyła - naoglądała się programów typu Trinny i Susannah czy inne Goki i doradzała mi jak prawdziwa stylistka!! a zawsze to ja lepiej od niej wiedziałam co i jak :D chyba czas się wziąć za siebie, skoro mama mnie wyprzedza w nowościach :D

Dziekuje Kochane za mile slowa:-)
Wlasnie sie dzisiaj dowiedzialam, ze moja kumpela urodzila coreczeke w nocy bedzie miala na imie Selena-Emma, to juz czwarty jej szkrab;-)

No ja tez musze schudnac jakies 20kg:baffled: Kurcze...niewiem jak to zrobie...Narazie przestalam jesc zolty ser, a jadlam go naprawde duuuzo:sorry2: A Goka strasznie lubie :D
Musze sie poruszac na rowerku troche. A pijecie moze czerwona herbatke?

TYGRYNKO to widze ze udane zakupy byly ;-)

MONIKASIU a co to za czerwona herbata ??? na odchudzanie ??? bo ja nie bardzo sie orientuje,w tych tematach :-p

AGAPKO co tam u Ciebie ????

U nas swieto fajerwerkow,strzelaja juz dobrych kilka godzin...oczywiscie z przerwami,ale i tak oszalec mozna,wczoraj tez tak bylo nawet o polnocy puszczali fajer :wściekła/y: dobrze ze moj maly ma mocny sen,bo inaczej nie wiem co by bylo :zawstydzona/y:

Dzisia byla u mnie kolezanka i powiedzial ze niedlugo bedzie starac sie o dzidziusia,umowilysmy sie ze bedziemy starac sie w tym samym czasie,i zobaczymy ktora pierwsza zaciazy :-D tylko ona chce miec blizniaki :szok: a co wyjdzie to zobaczymy :-p

A i bym zapomniala moj maly juz 5 noc przespal bez budzenia sie na mleko az nie moge w to uwierzyc...nawet nie wiecie jak sie ciesze :tak::tak: do tej pory budzil sie co 3h na meko a tu nagle taka niespodzianka :szok: moj maly mezczyzna,duma mnie rozpiera :blink:

Hej Dziewczynki.Niedziela zapowiada się ładnie.za moim oknem już drzewka nie maja lisci -szkoda bo były przepiękne.

Monikasiu : Mi równierz przykro;(((Ale zawsze mozna próbować. Co do diet....ja mam fajowa diete.Nie trzeba się wyrzekać aż tak. Ja schudłam 3kg przez 9 dni.teraz mam przerwe bo straciłam zapał a do tego okres mam:/ Jak chcesz to wyśle Ci na maila;)A herbatke pije zielona z aloesem :)

Tygrynko : Ja tez uwielbiam Goka i Trinny i Susannah ale kompletnie nie umiem zastosować ich propozycji. Ta gruszka , ta jabłko ta klapsydra :shocked2:Kim Ja jestem???zawsze mam problem.Ktos by mi tez musiał pomóc z tym.Moze Twoja mama też by mi doradziła hahahah:):-):-):-)

Wczoraj byłam u znajomych maja synka 2 latka i jest zbuntowany na maxa. Może macie ta książke "Język dwólatka na e-book" ??? Bardzo bym prosiła jesli ktos ma.
Tymczasem znikam i zyczę udanej niedzieliiii!!!!!;-)

Hej

EDZIA to ja poprosze o przeslanie dietki na e-maila wysle ci priv ;-)fajny avatarek :-) co do ksiazki nie posiadam ,ale moze inne dziewczyny maja...

U nas tez jest piekna pogoda,wiec niedlugo mykamy na dworek,pozniej trzeba bedzie wykombinowac jakis obiadek,i chyba bedzie to losos bo mam ochote na rybke :-pdzisiaj mezus ma wolne wiec zmykam do moich facecikow.Pozniej wpadnie kolezanka z mezem ale to dopiero o 18-tej,wiec jak mi sie uda to pozniej wpadne.

Milej niedzieli

No i jestem a tu jeszcze nikogo nie bylo :eek:

My juz po obiadku jednak zwyciezyl schaboszczak :-p u nas niby sloneczko jest ale jest ostre i mrozne powietrze wiec zrezygnowalismy ze spacerku :sorry:

A no i zapomnialam EDZIA jak egzamin meza ???

Zmykam bo i tak Was nie ma...

reklama
Jestem, jestem:-) Dzisiaj jakas ospala jestem, wiec drzemeczke zaliczylam i pieklam potem racuchy, bo taka mialam ochote. Edytko a jak robisz lososia?
Czerwona herbatka podobno niezle spala tluszczyk. Kiedys jak sie odchudzalam, to bardzo mi pomogla:tak:
ja ogolnie bardzo malo herbaty pije ostatnio i musze wam powiedziec, ze cera mi sie bardzo poprawila z czego bardzo sie ciesze;-)
Edzia ja poprosze o dietke - moj e-mail na priv. Dziekuje:-) Ksiazki niestety niemam ale moze Izulka posiada, tyle, ze jej niema:-(
Agapa jak sie czujesz?

Fajnie, ze watek ozyl - buziaki dla Was:-)

Do góry