reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Agapko to bedzie facecik super... a imie juz macie ?

Jutro na 10:00 ide na cytologie mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ...
Mąż wybrał, bo ja tym razem nie mam nic do powiedzenia i ma być Fryderyk.

Jeśli jeszcze nie głosowałyście to bardzo was o to proszę. https://www.babyboom.pl/forum/first-bike-forum-o-rowerkach-biegowych-f424/glosowanie-konkurs-wygraj-rowerek-biegowy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/
h
asło:biegiem na rowerze tylko z First Bike

Poproscie o głosy swoich znajomych. Rejestracja jest naprawdę szybka, a to tylko 1 głos. Z jednego IP może głosować tylko 1 osoba.

reklama
Czesc ja juz mam za soba badanie,teraz czekam na wynik i zobaczymy,pielegniarka ktora robila mi cyt to bardzo fajna babeczka,jak robila szczepionki Natankowi to on nawet nie zdazyl zaplakac tak szybko to robila :-) .Badanko trwalo chwilke,mam czekac na wynik od 2-6ciu tyg...powiedziala ze moje plamienia moga byc z nieuregulowania jakiegos hormonu i najlepiej jakbym zapisala sie do GP,wiec tak zrobie ale jak juz bede miala wynik :tak:

Agapko to super ze imie juz macie,pewnie maz zadowolony ze bedzie synek,no a juz niedlugo zobaczycie synka w realu ;-)

Agapa moze tez z synka pianista wyrosnie:tak:

Ja jutro a raczej juz dzisiaj mam gosci:-)Salatki zrobione, ciacho upieczone jeszcze tylko miesko zamarynuje i ide spac.
Czy Wasze pociechy tez domagaja sie "kukekow":baffled: (czyt:cukierkow)

No bardzo się cieszymy z synka, ale mąż tego jakoś nie okazuje albo się nie cieszy sama nie wiem. Ja to się śmieję że teraz szybko urodzę, bo będę chciała jak najszybciej zobaczyć mojego królewicza:-D Nie mogę sobie wyobrazić jak będzie wyglądać, bo to chłopak. No i są obawy czy przy przebieraniu, kąpieli itp nie zrobię mu jakiejś krzywdy, bo nie mam doświadczenia w opiece i pielęgnacji chłopca. Ale ja nie dam rady, muszę dać :-D:-D:-D

A ja was jeszcze raz proszę o głosiki. Wiem że większość już głosowała, ale w tej chwili brakuje mi 17 głosów do prowadzącej. Może poproscie swoich znajomych (każda po 1 osobie) i może uda mi się wygrać. Hasło: Biegiem na rowerze tylko z First Bike. https://www.babyboom.pl/forum/first-bike-forum-o-rowerkach-biegowych-f424/glosowanie-konkurs-wygraj-rowerek-biegowy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

J
eszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za pomoc :*:*:*

Czesc

Monikasiu moj maly nie ma parcia na cukierki,moze dlatego ze u nas w domu przewazaja owoce,a cukierki bywaja sporadycznie.

Agapko wydaje mi sie ze pielegnacja chlopca jest latwiejsza od pielegnacjii dziewczynki,ale moze mi sie tak wydaje bo mam chlopcow ??:zawstydzona/y:
Ale niech wypowie sie na ten temat Monikasia lub inna mamusia ktora ma parke :-p

Ja na obiad robie krupnik,bo dawno nie robilam,a na drugie zrobie nalesniczki bo chodza za mna,no i dzieciaczki sie uciesza bo za nimi przepadaja :tak:tylko ze musze jechac do sklepu a nie chce mi sie wychodzic z domku,ale jak mus to mus ...

Milego dnia

cześc Kobietki :))

Ja mam dziś woną chatę, tzn zostaliśmy z Kubusiem sami bo mąż w Krakowie z Kingusią. U nas dobrze. Kuba rośnie ślicznie, dalej cycowy terrorysta ;) potrafi być głodny nawet co pól godziny. Ale przybiera na wadze ładnie więc mam sie nie przejmować tym ze je co chwilka ;) widocznie taka jego uroda ;)
Za tydzień mamy chrzest to powoli szykuję sie do tego.
Kinga szaleje. Kochana jest , ale też lobuzica. I gada coraz więcej - potrafi powtarzać całe zdania typu: gdzie jest kaczuszka, gdzie jest kotek, albo sama mówi tatuś jest tam i pokazuje na drzwi bo tatuś tam znika jak idzie do pracy ;). Rozbiera notorycznie brata, ściąga z niego śpioszki, koszulkę, skarpetki ;) jak Kuba śpi to ściąga kocyk , nie daje jej żeby brat był przykryty i zazwyczaj jak go uśpie to ona przydrepcze i zaczyna go ciągnąć i wołać do niego - chodź , no chodź. a też karmi braciszka, chrupki, biszkopt a ostatnio cini minis ;) oczy dookoła głowy.
Ale kocha braciszka bo go tuli, jak Kuba płacze to mnie do niego ciągnie i mówi dzidzi albo Kubuś płacze. A jak mówie kochasz Kubusia to ona go całuje :) . Taki ten mój szkrabik kochany

Zagłosowałam :) fajny ten tekst :))

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki a co tu taak pusto ??? No tak ja zaczelam pisac to wszystkie poznikaly,chyba musze przestac pisac :-D haha zart...

Caly czas mysle o wynikach i chyba dopiero sie uspokoje jak juz je bede miala w reku,oczywiscie z dobrymi wiesciami...bo chce miec jeszcze jedna dzidzie,a jesli wynik bedzie zly no to staranka bedzie trzeba przelozyc albo sobie odpuscic :-( no zobaczymy jak to bedzie,wazne ze jestem ubezpieczona jeszcze przez 17lal :-p

Wlasnie Czekam na kolezanke,maly spi juz ponad godzinke wiec niedlugo sie obudzi,my juz po obiadku mielismy fasolke po bretonsku z chlebkiem bo nie chcialo mi sie stac przy garach...mezus bedzie w domku ok 16-tej,wiec luzzzzik ;-)

Caluje wszystkie razem i kazda z osobna....oo tesciowa jest dostepna na skype wiec pewnie zaraz zadzwoni

Milego dnia

Agapko : Gratuluje synka ;) Będzie rodzyneczek , to siostrzyczki nieźle go wypieszczą ;)

A my z Fabianem wróciliśmy w sobotę ze szpitala . Miał zapalenie krtani. Dodam , że przed szpitalem dostawała przez 7 dni zastrzyki a potem antybiotyk ;/ W szpitalu po zrobieniu wyników lekarze powiedzieli , że był to wirus a faszerowanie go antybiotykami były w zupełności i nie potrzebne ;(

Ja byłam u ginekologa dwa tyg. temu na wyjęciu spirali i pobraniu cytologii.
Teraz czekam na wyniki . No i okazało sie , że mam niewielką nadżerkę ale powiedział żeby na razie poczekać może sama się wchłonie bo zabieg spowoduje , że mogę nie mieć dzieci. Ale czy w takim razie nie powinien mi jej zamrozić? (bo też słyszałam o czymś takim?)

reklama
Witam. Od wczoraj się wzięłam za ćwiczenia na brzuch, Krystek też uczestniczy przy moich ćwiczeniach pokładając się na mnie albo zabierając matę na której ćwiczę. No i dziś też ćwiczę może uda mi się za nim wstaną z drzemki.

Do góry