reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Agapko to bedzie facecik super... a imie juz macie ?

Jutro na 10:00 ide na cytologie mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ...
Mąż wybrał, bo ja tym razem nie mam nic do powiedzenia i ma być Fryderyk.

Jeśli jeszcze nie głosowałyście to bardzo was o to proszę. https://www.babyboom.pl/forum/first-bike-forum-o-rowerkach-biegowych-f424/glosowanie-konkurs-wygraj-rowerek-biegowy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/
h
asło:biegiem na rowerze tylko z First Bike

Poproscie o głosy swoich znajomych. Rejestracja jest naprawdę szybka, a to tylko 1 głos. Z jednego IP może głosować tylko 1 osoba.

reklama
Czesc ja juz mam za soba badanie,teraz czekam na wynik i zobaczymy,pielegniarka ktora robila mi cyt to bardzo fajna babeczka,jak robila szczepionki Natankowi to on nawet nie zdazyl zaplakac tak szybko to robila :-) .Badanko trwalo chwilke,mam czekac na wynik od 2-6ciu tyg...powiedziala ze moje plamienia moga byc z nieuregulowania jakiegos hormonu i najlepiej jakbym zapisala sie do GP,wiec tak zrobie ale jak juz bede miala wynik :tak:

Agapko to super ze imie juz macie,pewnie maz zadowolony ze bedzie synek,no a juz niedlugo zobaczycie synka w realu ;-)

Agapa moze tez z synka pianista wyrosnie:tak:

Ja jutro a raczej juz dzisiaj mam gosci:-)Salatki zrobione, ciacho upieczone jeszcze tylko miesko zamarynuje i ide spac.
Czy Wasze pociechy tez domagaja sie "kukekow":baffled: (czyt:cukierkow)

No bardzo się cieszymy z synka, ale mąż tego jakoś nie okazuje albo się nie cieszy sama nie wiem. Ja to się śmieję że teraz szybko urodzę, bo będę chciała jak najszybciej zobaczyć mojego królewicza:-D Nie mogę sobie wyobrazić jak będzie wyglądać, bo to chłopak. No i są obawy czy przy przebieraniu, kąpieli itp nie zrobię mu jakiejś krzywdy, bo nie mam doświadczenia w opiece i pielęgnacji chłopca. Ale ja nie dam rady, muszę dać :-D:-D:-D

A ja was jeszcze raz proszę o głosiki. Wiem że większość już głosowała, ale w tej chwili brakuje mi 17 głosów do prowadzącej. Może poproscie swoich znajomych (każda po 1 osobie) i może uda mi się wygrać. Hasło: Biegiem na rowerze tylko z First Bike. https://www.babyboom.pl/forum/first-bike-forum-o-rowerkach-biegowych-f424/glosowanie-konkurs-wygraj-rowerek-biegowy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

J
eszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za pomoc :*:*:*

Czesc

Monikasiu moj maly nie ma parcia na cukierki,moze dlatego ze u nas w domu przewazaja owoce,a cukierki bywaja sporadycznie.

Agapko wydaje mi sie ze pielegnacja chlopca jest latwiejsza od pielegnacjii dziewczynki,ale moze mi sie tak wydaje bo mam chlopcow ??:zawstydzona/y:
Ale niech wypowie sie na ten temat Monikasia lub inna mamusia ktora ma parke :-p

Ja na obiad robie krupnik,bo dawno nie robilam,a na drugie zrobie nalesniczki bo chodza za mna,no i dzieciaczki sie uciesza bo za nimi przepadaja :tak:tylko ze musze jechac do sklepu a nie chce mi sie wychodzic z domku,ale jak mus to mus ...

Milego dnia

cześc Kobietki :))

Ja mam dziś woną chatę, tzn zostaliśmy z Kubusiem sami bo mąż w Krakowie z Kingusią. U nas dobrze. Kuba rośnie ślicznie, dalej cycowy terrorysta ;) potrafi być głodny nawet co pól godziny. Ale przybiera na wadze ładnie więc mam sie nie przejmować tym ze je co chwilka ;) widocznie taka jego uroda ;)
Za tydzień mamy chrzest to powoli szykuję sie do tego.
Kinga szaleje. Kochana jest , ale też lobuzica. I gada coraz więcej - potrafi powtarzać całe zdania typu: gdzie jest kaczuszka, gdzie jest kotek, albo sama mówi tatuś jest tam i pokazuje na drzwi bo tatuś tam znika jak idzie do pracy ;). Rozbiera notorycznie brata, ściąga z niego śpioszki, koszulkę, skarpetki ;) jak Kuba śpi to ściąga kocyk , nie daje jej żeby brat był przykryty i zazwyczaj jak go uśpie to ona przydrepcze i zaczyna go ciągnąć i wołać do niego - chodź , no chodź. a też karmi braciszka, chrupki, biszkopt a ostatnio cini minis ;) oczy dookoła głowy.
Ale kocha braciszka bo go tuli, jak Kuba płacze to mnie do niego ciągnie i mówi dzidzi albo Kubuś płacze. A jak mówie kochasz Kubusia to ona go całuje :) . Taki ten mój szkrabik kochany

Zagłosowałam :) fajny ten tekst :))

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki a co tu taak pusto ??? No tak ja zaczelam pisac to wszystkie poznikaly,chyba musze przestac pisac :-D haha zart...

Caly czas mysle o wynikach i chyba dopiero sie uspokoje jak juz je bede miala w reku,oczywiscie z dobrymi wiesciami...bo chce miec jeszcze jedna dzidzie,a jesli wynik bedzie zly no to staranka bedzie trzeba przelozyc albo sobie odpuscic :-( no zobaczymy jak to bedzie,wazne ze jestem ubezpieczona jeszcze przez 17lal :-p

Wlasnie Czekam na kolezanke,maly spi juz ponad godzinke wiec niedlugo sie obudzi,my juz po obiadku mielismy fasolke po bretonsku z chlebkiem bo nie chcialo mi sie stac przy garach...mezus bedzie w domku ok 16-tej,wiec luzzzzik ;-)

Caluje wszystkie razem i kazda z osobna....oo tesciowa jest dostepna na skype wiec pewnie zaraz zadzwoni

Milego dnia

Agapko : Gratuluje synka ;) Będzie rodzyneczek , to siostrzyczki nieźle go wypieszczą ;)

A my z Fabianem wróciliśmy w sobotę ze szpitala . Miał zapalenie krtani. Dodam , że przed szpitalem dostawała przez 7 dni zastrzyki a potem antybiotyk ;/ W szpitalu po zrobieniu wyników lekarze powiedzieli , że był to wirus a faszerowanie go antybiotykami były w zupełności i nie potrzebne ;(

Ja byłam u ginekologa dwa tyg. temu na wyjęciu spirali i pobraniu cytologii.
Teraz czekam na wyniki . No i okazało sie , że mam niewielką nadżerkę ale powiedział żeby na razie poczekać może sama się wchłonie bo zabieg spowoduje , że mogę nie mieć dzieci. Ale czy w takim razie nie powinien mi jej zamrozić? (bo też słyszałam o czymś takim?)

reklama
Witam. Od wczoraj się wzięłam za ćwiczenia na brzuch, Krystek też uczestniczy przy moich ćwiczeniach pokładając się na mnie albo zabierając matę na której ćwiczę. No i dziś też ćwiczę może uda mi się za nim wstaną z drzemki.

Do góry