reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzien dobry,jestem w szoku taka godzina a ja jestem pierwsza :szok:

Wczoraj bylam u kolezanki ma 4 letnia coreczke i 3 miesiecznego syneczka,jakie to slodziaczki,az mi teskno za takim maluszkiem,chcialabym miec juz wynik cytologii aby moc zaczac starac sie o fasolke ;-)

Dzisiaj na obiad robie kurczaka z ziemniakami i do tego jakas salatka,a teraz siedze i szukam w necie przepisu na jakies slodkosci z wykorzystaniem ciasta francuskiego :-p

Dziewczynki odezwijcie sie ...

reklama
Witam. Ja już z rana zaliczyłam z moimi szkrabami bank, sklep i dwa place zabaw oraz przychodnie bo Krystek się smarka i zaczął pokasływać ale na szczęście to nic poważnego tylko przeziębienie. Dostaliśmy syropek i mam psikać mu do noska roztwór soli morskiej bo taki mam w domu. Oby nie przeszły na Radka te zarazki.

witajcie. Ja choruję (rotawirus). Wczoraj myślałam że zejdę z tego świata. Dzieci pilnowały mi Majki a ja przeleżałam cały dzień:szok: Wiem, wstyd że dzieci pilnują dzieci, ale ja zwijałam się z bólu, goniło mnie na dwa fronty, do tego doszła temperatura i cały dzień nic nie jadłam. Dziś jest lepiej, ale jeszcze mnie trochę goni, boli brzuch i spadło mi ciśnienie.Jestem osłabiona i z chęcią bym sobie jeszcze dziś tak poleżała.

Witam. Moje maluchy śpią, a ja sobie siedzę na bb i piję kawę inkę z mlekiem. Za oknem ładna pogoda, więc jak wstaną chłopaki to wyjdziemy na dworek:-)
witajcie. Ja choruję (rotawirus). Wczoraj myślałam że zejdę z tego świata. Dzieci pilnowały mi Majki a ja przeleżałam cały dzień:szok: Wiem, wstyd że dzieci pilnują dzieci, ale ja zwijałam się z bólu, goniło mnie na dwa fronty, do tego doszła temperatura i cały dzień nic nie jadłam. Dziś jest lepiej, ale jeszcze mnie trochę goni, boli brzuch i spadło mi ciśnienie.Jestem osłabiona i z chęcią bym sobie jeszcze dziś tak poleżała.
Oj to nie dobrze, zdrówka podsyłam

Hej!Dziś przepiękna pogoda była we Wrocławiu:-)Po 11.00 wyruszyłysmy na spotkanie ze znajomą ze szpitala i jej dziećmi (bliźniakami) Bawilismy sie w parku. Było tyleee liści że mozna by było się zakopać w nich:-DPotem poszłyśmy do knajpki dla mam z dziećmi.My kawke a dzieci bawiły sie w takiej małej antresoli zabawkami.Po 14.00 wyszłysmy bo juz spanie ich męczyło.Zuziek usnoł mi w wózku, przeszłam do domu a ona dalej chciała spać:szok:Dałam cycka i poszła dalej spać i tak spi do tej pory. Ale muszę ją obudzić bo potem będzie szalała.
Zjadłam Żurek mniam mniam.A potem spagetti zrobie bo dawno nie jadłam.
Tygrynko fajnie że jestes:)
Agapko zdróka życzę i niech to cholerstwo sie odczepi od Ciebie.

Z tymi obiadami to szału dostaję!!!To mój odwieczny problem!Co na obiad???!!!!
Miłego wieczorku.

Edytko no wlasnie w tym sosie chyba cala tajemnica:-D dzieki.
Agapciu zdrowka zycze i sie niemartw, ze dzieci pilnuja dzieci - takie sytuacje sie zdarzaja (choroba itp) a dla dzieci tylko na korzysc wychodzi bo ucza sie odpowiedzialnosci:tak: Odpoczywaj.
Edzia ja od jakiegos czasu tez mam problem z obiadami...moj M to maruda straszna:-p:-D
Motylku ty to masz zaciecie- dwojka dzieciaczkow i zaliczone place zabaw, tylko podziwiac:tak:

My bylismy dzisiaj w Ikea, lubie te wypady:-) maz mniej przy kasie:-D
Ostatnio mniej sie udzielam bo mala nieznosna, juz mi siedzi prawie na klawiaturze:wściekła/y:

oj Agapa zdrówka!! nie martw się dziećmi, na pewno się super zajęli Majką, dumni, że mogą pomóc mamie :) fajnie, że mozesz na nich polegać :) odpoczywaj!
Edzia26 podziwiam z karmieniem, ja po półtora roku miałam serdecznie dość :D

ja jednak zostaję jeszcze na Mazurach u rodziców, tak mi tu dobrze :D

Hej. :)

ANNE: dzięki za artykuł zaraz zabieram się za jego czytanie . Na spiralę zdecydowałam się gdyż nie chcę pprzyjmować tabletek bo boję się , że przytyje a i tak ważę za dużo ;) a co do spirali to miałam ją założoną na 1,5 roku ze wzg. na to , że może zechcę mieć drugie dziecko no ale póki co nie planuje więc za miesiąc gin założy mi spiralę na 3 lata.

Agapko : Dużo zdrówkaa!! rotawirus wykańcza organizm :(
Edyta01: Podziwiam cię , ze chcesz starać się o kolejnego skarba. Ja mam jednego i czasami mam dość :))))

Ostatnia edycja:
AGAPKO zycze zdrowka,a to ze dziewczynki pomogly i zajely sie Maja to przeciez nic zlego ;-)

EDZIA widze ze mialas udany dzien :tak: a tak swoja droga masz na imie tak jak ja ???Twoj nick nie daje mi spokoju :-p

MARTYNA powiem Ci ze przy wiekszej ilosci dzieciaczkow jest latwiej,bynamniej ja tak uwazam :-D

TYGRYNKA masz racje korzystaj ile sie da z urokow Mazur ;-)

Chcialam wejsc wczesniej i cos napisac ale co sie zalogowalam to musialam odejsc,jak nie telefon,to spacer,pozniej odebralam dzieci ze szkoly dalam im obiad no i musialam jechac po buty dla Alana bo powiedzial ze mu przesiakaja no a teraz zrobilam dzieciom kolacje,wypkapalam Natana i dopiero usiadlam ufff :zawstydzona/y:nawet kawe pilam dzisiaj zimna :szok:
Niedlugo wroci mezuek trzeba bedzie kolacyjke jakas zrobic i sie wyprysznicowac,aaaa i kupilam sobie 2 pary jeansow bo mi wpadly w oko no i bluze z Nexta ,w koncu mi sie nalezy :-p

reklama
Edyta no pewnie że się należy!! ja zostałam dzisiaj szczęśliwą posiadaczką pięknych i co najważniejsze - bardzo wygodnych szpilek i naprawdę już nic więcej mi do szczęścia nie brakuje :D chociaż jeansy też by się przydały :p a do sklepu Nexta to chętnie bym zajrzała, nigdy nie byłam..

Do góry