reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie

U nas dzisiaj pogoda do dooopki pada caly czas,a rano przed godz 7:00 mielismy pobudke,wlaczyl sie alarm przeciwpozarowy,ktos zapalil sobie papierosa na klatce mimo iz jest to zabronione,starszaki byli juz ubrani bo nauczylam ich ze jak alarm jest dosc dlugo maja sie ubierac aby w razie co mozna bylo wyjsc jak najszybciej :tak:przyjechaly 2 wozy strazackie, cale szczecie Natan sie nie obudzil,bo w nocy mial goraczke przez zabki...teraz tez musialam dac mu czopka bo syropu nie chce juz pic :no: ale widze ze juz tempka mu spadla bo biega po salonie.Narazie zmykam bo mazus zrobil kawke i kupil pierniczki wiec ide sie delektowac papapa

reklama
Witajcie, ja po wizycie. Będzie synek!!! Nawet nie macie pojęcia jak bardzo się cieszę, ale najważniejsze w tym wszystkim że jest zdrowy i ma się dobrze. Waży 2186g i jest ułożony już główką w dół. Te skurcze mogą troszkę przyspieszyć poród ale nie koniecznie.

A teraz prośba. proszę was o głosy w konkursie o rowerek biegowy. Głosujemy jeszcze tylko jutro (chyba) i wystarczy tylko raz zagłosować i będzie ok. https://www.babyboom.pl/forum/first-bike-forum-o-rowerkach-biegowych-f424/glosowanie-konkurs-wygraj-rowerek-biegowy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

G
łosujemy na hasło:Biegiem na rowerze tylko z first bike.

Poproscie o głosy swoich znajomych z innych wątków i zachęćcie ich do głosowania.

Agapka, ale super, pewnie wszyscy sie cieszą, w szczególności małzonek. od kiedy mam syna, wiem jak jest cudownie być matką chłopca, mimo że kiedyś w to nie wierzyła :-)

agapa-gratuluję synka:-):-) ja mam ich dwóch-dużego i tego najmniejszego:-)

edyta01 współczuję tego fałszywego alarmu,ale nieźle wyćwiczyłaś dzieciaki-uznanie dla Ciebie,więc można powiedzieć,dzieciaki miały jakby ćwiczenia przeciwpożarowe.

Ja dziś popołudniu odwiedziłam koleżankę w szpitalu w Rzeszowie,wróciłam późno.Jestem zmęczona,chyba będę spała jak zabita:tak::tak::tak::tak:
Dobranoc Wam;-)

Agapko glosik oddany ;-)

Anne zdrowka dla kolezanki;-)musialam ich wycwiczyc bo u nas czesto mamy akcje pt.zapalili papierosa :sorry2: ale powiem wam ze przez te czeste alarmy dzisiaj rano wiekszosc osob wcale nie zareagowala,nawet nie wyszli na klatke zobaczyc co sie dzieje,obawiam sie tylko ze pewnego dnia, jak bedzie prawdziwy pozar to ludzie beda mysleli ze to zart :dry:.Mamy na klatce kamery CCTV i moim zdaniem powinni zobaczyc kto uruchomil alarm,i obciazyc go kosztami przyjazdu strazy i dodatkowo ta osoba powinna dostac kare pieniezna :tak:

Agapko to bedzie facecik super... a imie juz macie ?

Jutro na 10:00 ide na cytologie mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ...

Edytko-spokojnie,na razie się nie martw na zapas. Ale wiesz,że cytologię najlepiej robić tuż po miesiączce? no i wcześniej nie stosować żadnych leków miejscowych,dzien przed najlepiej nie współżyć.
Na pewno wszystko będzie dobrze.
Dobranoc Wam-pewnie już i tak śpicie.

Anne nie wiedzialam ze najlepiej po miesiaczce,no ale u mnie byloby trudno bo ja zaraz po niej mam plamienia i one ustaja na pare dni przed nastepna ,a oni nie chca pobierac cytologii w czasie jakiegokolwiek krwawienia lub plamienia.A druga sprawa to to ze na wizyte zapisalam sie miesiac wczesniej i dopiero teraz byl wolny termin bo u nas cyt robi pielegniarka a nie lekarz :zawstydzona/y: ale dziekuje za cenne rady ;-)

Dobranoc

reklama
Witam. Wczoraj zaliczyłam urząd pracy, a później z W. pojechaliśmy do ortopedy z Radkiem i jakoś taka zmęczona jakaś byłam po tym wszystkim ,że nie dałam rady tutaj zajrzeć i napisać. A dziś byłam na spotkaniu w sali zabaw z mami z forum, ale tylko pojechałam z Radkiem bo Krystek ma katarek i trochę pokasłuje więc nie chciałam żeby roznosił zarazki na inne dzieci. Miałam wrócić koło 12, a jakoś się tam zasiedziałam i wróciłam koło 14.
Witajcie, ja po wizycie. Będzie synek!!! Nawet nie macie pojęcia jak bardzo się cieszę, ale najważniejsze w tym wszystkim że jest zdrowy i ma się dobrze. Waży 2186g i jest ułożony już główką w dół. Te skurcze mogą troszkę przyspieszyć poród ale nie koniecznie.
Gratulacje :tak:
A teraz prośba. proszę was o głosy w konkursie o rowerek biegowy. Głosujemy jeszcze tylko jutro (chyba) i wystarczy tylko raz zagłosować i będzie ok. https://www.babyboom.pl/forum/first-bike-forum-o-rowerkach-biegowych-f424/glosowanie-konkurs-wygraj-rowerek-biegowy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

G
łosujemy na hasło:Biegiem na rowerze tylko z first bike.

Poproscie o głosy swoich znajomych z innych wątków i zachęćcie ich do głosowania.
zagłosowane

Do góry