reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

teraz tak czytałam na necie o ciąży urojonej i aż nie wierzę własnym oczom-test ciążowy może w takim wypadku wyjść pozytywny

reklama
W wypadku poważnie posuniętych urojeń związanych z ciążą, psychoterapia werbalna jest mało skuteczna, więc zaleca się farmakologiczne leczenie psychiatryczne, przy ścisłej współpracy psychiatry i nieustannej kontroli ginekologa. Należy pamiętać o tym, że test ciążowy może, w przypadku ciąży rzekomej, również dać wynik pozytywny. Stąd konieczność wizyty u lekarza specjalisty, który opierając się o szczegółowe badania jest w stanie podać właściwą diagnozę co przyczynia się do stosunkowo szybkiego powrotu kobiety do zdrowia psychicznego.-to znalazłam-dlatego ja uparłabym się żeby mi badania zrobili na poziom hormonów

tak czy siak,współczuje jej,bo wiem jak chce miec 2 dziecko.a tych lekarzy to bym.....BRAK SŁÓW

Ostatnia edycja:
Witam:)

Nocka ok o 24.30 na mleko sie przebudził i spalismy do 6.30,ale polezelismy do 7 tzn ja,bo Bartus fikał i wstawał łózeczku Bartus spi zasnoł dopiero o 12.30 pewnie bedzie jedna drzemka.

Ciesze sie ze Barti robi takie postepy teraz nie lubi długo siedziec tylko chce wstawac,pełzac,albo ma próby raczkowania.Super:biggrin2:

Pogoda pod psem siedzim w domu.
Dobrego dnia:)

witam i ja
Badanie wyszło dobrze:-)
U nas nocki już ok, do wytrzymania , budzimy się ok. 2x
pogoda do d... więc siedzimy w domku, ale od poniedziałku spacerki:-D
Dobrej nocki wam życzę

Witajcie.Nie było mnie z tydzień,źle się czułam,ale już jestem-przynajmniej dziś na chwilkę,a jutro to się zobaczy.
Michałek w porządku,sam wreszcie drepta po całym mieszkaniu i przestał się bać wyruszać na dłuższe wędrówki,chodzi całymi dniami,a wieczorem jak ok.20tej padnie ,to śpi do 6tej-oby tak dalej.
Ja w trochę gorszym nastroju,jakies smutki mnie dopadają chwilami,do tego ZNP-lub PMS -jak kto woli,mnie męczy i pomęczy jeszcze zanim @ przyjdzie-zawsze tak mam.We wtorek będę dzwoniła do mojego gin w sprawie moich wyników-troszkę tez się martwię,choć nie powinnam zawczasu,no ,ale jak wiecie przez @ wszystko się widzi w czarnych kolorach-jak się ma PMS.
Ale potem będzie już lepiej-mam nadzieję.
Pozdrawiam Was kochane. madzia84-jakoś często myślę o Twoim Bartusiu kochanym i trzymam mocno kciuki za jego rehabilitację i żeby przynosiła szybkie efekty.
Dobrej nocki

Kasia ta historia jest aż niemożliwa!!! PIsz koniecznie jak się to wszystko potoczy..

Mnie łapie jakieś przeziębienie i walczę wszelkimi sposobami.

Kubuś ostatnio ciągle chce jeść, cały czas woła mniam mniam :) Apetyt nieposkromiony.
Kupiliśmy mu nocnik ale narazie się nim oswaja.
No i odezwała się w Kubie dusza artysty ;) mamy już porysowane krzesło w kuchni i podłogę.

Madzia gratulujemy Bartusiowi postępów i trzymamy kciuki za dalsze!!

Witam w ten zimowy dzien,biało jest na dworzu.Bartus wstał dzisiaj o 6 ,ale spał całą noc.Teraz drzemke sobie ucina.Mieszkanko posprzątane prawie tylko podłogi zmyc.Planów na dzisiaj nie mam siedzimy w domku.

Kochane dziekujemy za kciuki napewno sie przydadzą:)

Chorowitkom duzo zdróweczka zycze!!!

Miłej soboty;)

reklama
hej...
u mnie szpital domowy..
dzieci i ja chorzy jesteśmy...
oh nie mam na nic sił... Kuba znów strasznie gorączkuje. Wczoraj temp doszła do 39,7 stopni. :(:(
Oby im szybko przeszło. :(
Spokojnego weekendu zycze Kochane i chorowitkom zdrówka :)

Do góry