reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Hej
u mnie awantura z rana z Zuzią. Zajmuje się jakimiś rzeczami a ważnych nie robi. Jest zupełnie rozkojarzona i tak cały dzień. Nie ma czasu rano żeby zjeść śniadanie bo np. się bawiła w pokoju lub ubierała 40:szok:minut. I dzisiaj się postawiłam . I musiała zjeść.( Idzie bez jedzenia, zaraz w szkole boli ją brzuch i wciąż lata do pielęgniarki.)W związku z czym nie pojechała ze Stasiem do szkoły i będzie musiała zrobić to sama o 9.30. Oczywiście była wściekłość i zły. Ale się nie ugięłam . I jestem teraz zadowolona z tego.Choć było trudno, ufff. Powtarza się to wciąż jej, że nie zdąży, nie pojedzie itd. może zadziała jak raz pokazało się, ze nie wyjdzie bez jedzenia.
Teraz sprzata swoją szafę z butami w korytarzu, nie ma lekko;-)

Jeszcze leje deszcz.
Pozdrawiam

reklama
Izulka no to niezle skomplikowane, ale z tego image...się zdjęcia na stronie wyświetlają?? Sama rozpracowałam program handlowy na firmie więc chyba z tym też sobie poradze. :tak:
Wydaje mi sie że dobrze sobie radzisz z dziećmi, ja mam chrześniaczke czasami pod opieką, zdarzy sie że psuje moje zasady zastawiając sie swoją mamą, ale ogólnie idzie nam dobrze. Też ma problemy z jedzeniem, a u mnie zjada wszytsko i dużo. :-)

Hej dziewczyny....
u mnie wczoraj był dzień bez lapka.. heh R go zabrał do pracy bo testy mieli :) no i jestem z niego dumna bo zdał ten test najlepiej z wszystkich :):)
U nas z Kubulem nie najlepiej bardzo często sie budzi w nocy w dzień marudzi strasznie.... no ale juz miesiąć... i bedzie po wszystkim....
Elizz jak czytałam to co napisałaś zastanowiłam sie jak ja sie zachować jak Kube beda zabierać... na pewno bedzie płakał bo on strasznie sie boi obcych ludzi :(:( ale dobrze że Twój Kubus ma to już za soba.....

Hej!
Izulka, natchnęłaś mnie, znalazłam jakąś lalę po mojej siostrze (Malwiś na razie ma laleczki i raczej szmacianki), ubieram i focę. Zdradź mi jeszcze tajemnicę, czy wystawiasz od 1zł, czy od jakiejś kwoty? Lepiej zestaw czy pojedynczo? I jeszcze: jeśli od małej kwoty, to czy dajesz kwotę minimum? Z tymi zdjęciami wklejanymi z fotosika itp. też właśnie wyczaiłam dopiero teraz. Może to jakoś pójdzie, idę dalej robić zdjęcia.
An

Hej :-)
No witam sie i ja wkoncu. Ale fajnie sie Was czyta:tak: Wczoraj pol godzinki przed przyjsciem znajomych zasiadlam, zeby zobaczyc co u Was slychac i... dzwonek:-)
Wiec wylaczylam lapka:-(
Napisze tak ogolnie moze...
Ja rowniez sprzedaje rzeczy po Emisi. Ale nie na ebayu - niemam nerwow do tego.
Foce rzeczy i wystawiam na taka strone jak Quoka i jak narazie udaje mi sie ladnie sprzedac. Moze nie szybko ale jednak. Pozbylam sie kolyski (jeszcze niezle zarobilam;-)), lezaczka, fotelika, wanienki ze stojakiem (na tym tez niezle przybilam:-D) itp. Ciuszkow nie sprzedaje tylko podarowalam czesc kolezance, ktora lada moment urodzi corcie a czesc takich neutralnych bardziej, zostawialm sobie - bo to nigdy niewiadomo:-D:szok:
A co do fanaberii powiedzmy nastolatkowych:angry:to wczoraj tez mialam zaprawe z moim pierworodnym...Niestety nieobeszlo sie bez darcia - oczywiscie mojego:zawstydzona/y:Balagan w jego pokoju jest poprostu nie do przejscia - wszedzie ciuchy i czesci zabawkowych (na szczescie) samochodow. Mlody ma po tatusiu talent mechanika:wściekła/y:

A dzisiaj ladna pogoda u nas i moze polecimy na spacer.
Pozdrawiam Was goraco i bede pewnie poznym wieczorkiem:*

Ja wszystko póki co zostawiam po Kubusiu..... część rozdałam teraz cału worek leży po wczorajszych porządkach.....
Monikasiu mam nadzieje ze Krzysiu już posprzątał hahaha... mnie to dopiero czeka :):)

Heh... zmierzyłam Filipkowi stópkę dziś i ma 13cm... jaki to polski rozmiar???

Pandorko witaj:-) No to chyba będzie 21 lub 22-tzn jak by miał 12,9cm to się dodaje luz na paluszki 1cm i kupuje bucik21,a gdyby miał 13,5cm to luz na paluszki 1,5cm i bucik kupujemy 22-ja to według tabelki takiej polskiej rozmiarówki wzięłam,nie było tam rozmiaru równo 13 :-)

Monikasiu mam nadzieje ze Krzysiu już posprzątał hahaha...
No, posprzatal ale ile mnie to nerwow kosztowalo uuuuuu.....

A my jeszcze nie spimy, bo pokaz mody Emisia zrobila naszym chlopakom i teraz niechce zdjac rozowych bucikow :D Kurcze z ilu sukieneczek juz wyrosla...
A ja sie ciesze, ze wkoncu troszke mi ubylo i mieszcze sie w 3 spodnice, ktoere kupilam "na zas" jak schudne:))
Dziewczyny, zapraszam na blog Kalinki :((((( Link w jej watku.

Dobreju nocki i do juterka:D

reklama
Do góry