reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ale mi sie humor poprawił... :D:D
Właśnie dzwoniła do mnie Pani z przychodni chirurgicznej i operacja bedzie 15 kwietnia..... oh cały miesiąc do przodu jestesmy :):):)

reklama
Czytam was, czytam a nie mam czasu odpisać , nie będę się rozpisywać bo lecę zaraz spać ,jestem wykończona.
Cieszę się bardzo , że Kubuś szybciej wróci do zdrowia niż w maju, do tej pory już będzie wszystko w porządku i na podwóreczku będzie sobie biegał. Widzę, że każdy z nas ma problemy ale mam nadzieje , że wkrótce każdy maluch będzie zdrowy , mamusie wypoczęte , i problemy związane z pracą i domem szybko się ułożą , a ja tym czasem uczę się na barmankę , może kiedyś zaserwuje wam drinka...
Pozdrawiamy ! ;-) i miłej nocki życzę

Izulka no to ładnie zarobiłaś :) ja wciąż sie nie mogę zabrać za sprzedanie ciuszków :/ ale udało nam się sprzedać wózek, fotelik i leżaczek więc tyle do przodu :))

Patrycja cieszę się bardzo że macie szybszy termin!! to trzymamy kciuki nadal, może przyśpieszą jeszcze bardziej :)))

Martyna a caipirinha już umiesz? ;) to poproszę, bo to mój ulubiony!

Monikasia to zapraszam na kawkę i koziołki :p to kiedy wpadacie?? w sumie Twojego męża i Krzysia już tak jakby poznałam :p

mój mąż zrobił mi dzisiaj piękną niespodziankę na rocznicę poznania się (mamy w piątek) i teraz chodze cała w skowronkach :D

dobrej nocki dziewczynki!

Anyolki
Ja w tamtym tygodniu na allegro zarobiłam 400zł na samych ciuchach dziecięcych:)
teraz sprzedaję fotelik Hani

Hej,
kurczę, jak Ci się to udało? Wystawiam ciuchy po młodej już który tydzień i nic! Jak w końcu sprzedałam te najmniejsze, to dziewczynie z forum, wielką pakę za grosze w sumie, ale już chciałam się pozbyć. Teraz mam cudne sukieneczki i nie umiem ich popchnąć. Ani od 1zł nie poszły, ani za kup teraz. Jedyne co sprzedałam to kosz na pieluchy. Poradź mi, jak to zrobić, żeby poszło... Sprzedajesz pojedynczo czy w zestawach? Fotelik też muszę sprzedać.
Moje dziecko o 5 ogłosiło pobudkę, teraz już jesteśmy po śniadaniu (no, młoda w trakcie). Kurczę, ta infekcja co męczyła dzieci chyba wreszcie mnie dopadła. Paskudnie się czuję.
Pozdrawiam
An

Ostatnia edycja:
Hej,
:wściekła/y: witajcie u nas leje deszcz. Hania też ostatnio wstaje wcześniej koło 6, 6.30 ale spi ładnie ewentualnie z 1 pobudką. W nagrodę rano dostaje cycusia:-D

Ja tez posprzedawałam leżaczki, maty, karuzele i powiem Wam, ze właściwie za taką samą cenę co kupiłam. Teraz mam na tapecie ciuchy Zuzi. Hankowe rzeczy poszły wszystkie:-) Ja tak cały czas kręcę, sprzedaję a potem kupuję dzieciakom i mam cały czas co robić na allegro:-)

Anyolki, ja zauważyłam, że kiedy ubrałam lalkę w ciuchy Hani, dałam jakąś maskotkę do zdjęcia, zrobiłam takiego psedo-dzidziusia , to ciuszki zaraz mi poszły:tak:. Jakoś psychologicznie to działa. Paczki dawałam od 50 zł a szły po 100-150zł . jak mam zestaw , to ostatnio biorę opcję płatną 12zł i moje rzeczy są zawsze na pierwszej stronie. To się i tak opłaca.
Czasami robię zestawik kolorystyczny z 3-4 rzeczy , wystawiam np. za początkową 10-15. I jakoś się udaje. Pamiętaj też o godzinach wystawiania, żeby były popołudniowe, kiedy ludzie są w domu i mogą przeglądać.
Teraz wystawiłam fotelik Hani za 100zł i po 2 dniach było 10 obserwujących, zobaczymy za ile sie sprzeda:)
Powodzenia Anyolki i duzo zdrowia

Izulka dobre rady, dzięki! a z tą lalką to pewnie też lepiej widać jak ciuszek wygląda, ja zawsze wolałam na kimś, nawet na zabawce zobaczyć niż leżące na ziemi :)
kurczę, tylko my nie mamy lalek :p

dzień dobry :)
mój mąż ma dzisiaj urodziny, jutro mamy rocznicę poznania się, więc wpadam tylko życzyć miłego dnia i spadam :)

reklama
Do góry