kurczę, za dużo do nadrabiania to nie miałam
no ale weekend był to wiadomo że pustki większe;-)
dzięki za życzenia zdrówka dla Seby! troche lepiej, ale katar nadal jest
no ale na szczęście kaszel się skończył
Elizzzz daj znać jak u Was!! był zabieg??
Izulka15 zdrówka! i gratulacje dla Hani za kolejnego ząbka! 11?? wow
nieźle
my nadal tylko 6;-)
Monikasia a wyślij mi na pocztę tą prezentację ok? (tgrynka@wp.pl) dobrze że z kocurkiem już ok, nie ma co się dziwić Twoim nerwom - przecież to już członek rodziny
Moja ewa tez wymusza wszystko krzykiem i placzem.Myslalam ze to ja mam takie histeryczne dziecko a tu prosze.Ja nie umiem jej odmowic,jak tak placze ze czegos chce i zawsze ma tak jak ona sobie zażyczy.Nie wiem co robic w takich sytuacjach.
No i troche sie martwie ze jeszcze nie zaczela chodzic.Staje na nozki przy meblach i tylko wtedy kiedy sama chce.Gdy biore ja zaraczki i ucze chodzenia to zaraz siada i nie ma zamiaru nawet postac.Martwi mnie to.
co do pierwszej sprawy - tutaj sprawdza się tylko konsekwencja o którą często trudno w napadach histerii
co do drugiej sprawy - tak jak dziewczyny pisały: cierpliwości! na pewno niedługo zacznie chodzić jak już stoi przy meblach
u nas to była kwestia 2,3 tygodni
Ja mam tyle roboty, że nie wiem za co się zabrać. Mam taki moment, że mnie łapie jakby paraliż i nic nie umiem zacząć.
Moja córcia dostała dziś zabawkę (spóźnioną urodzinową) i jest super, super, drewniana, ściągałam ją ze Stanów, ale gość mi dał dwie takie same (miały być walce i prostopadłościany, a są 2x walce). Chyba sprzedam tę drugą na Allegro.
a co to za zabawka? a z robotą dasz radę, nie paraliżuj się mamuśka;-)
hej u nas piekna wiosenna pogoda...
byliśmy u lekarza dziś... na 15 maja mamy termin operacji....:-
baffled:
czyli późno tak? czy skąd ta minka? trzymaj się ciepło!
ja wczoraj byłam z forumowymi koleżankami na (jak to nazwałyśmy) gołodupcach
fajnie było, chłopacy przystojni mimo że za bardzo tańczyć nie umieli
ale wybawiłyśmy się super, taka odskocznia od domu i dzieci;-)
miłego dnia!