reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie:-D

Przeprasza, że tak Was zaniedbałam, ale od dziś się poprawiam i będę u Was codziennie (albo prawie codziennie:-)):happy:

Co tam u Was słychać kochane:-D???

reklama
Hello:)
Ja sie witam, choc juz tak pooozno jest;)
Bylismy dzisiaj na rocznicy slubu u naszych przyjaciol i bylo tak wesolo i milo, ze nawet sie nieobejrzalam a czas tak zlecial...Emisia byla baaardzo grzeczna, zaczepiala kotka, ktorego maja i tak sobie pomyslalam, ze nie moglismy lepiej trafic jesli chodzi o rase, bo brytyjskie sa tak cierpliwe do dzieci, ze jestem w szoku a na tego u znajomych musialam uwazac, nie zeby byl agresywny ale takie mial "konskie" lapy:D

Pati sie ciesze kochana, ze sie zrelaksowalas;)) Czekam na jutrzejsze wiesci- mysle o Was:*
Izulko no pusto cos u nas znowu sie zrobilo ale to pewnie przez weekend. A Tobie kochana duzo zdrowka zycze:*
Motylla fajnie, ze sie odezwalas:) i , ze moglas sie pobawic na weselu bez dzidziolka, wiadomo to nie taka znow zabawa jak trzeba ciagle uwazac. A malenstwo w brzuszku jeszcze nie tak "dokuczliwe":))
Kiniu jak samopoczucie? Wymysliliscie cos?
Agapa wzywam Cie:D:D

Ja uciekam do spanka i bede jutro. Piszcie dziewczynki co u Was:)

Hej witam

Mąż odwiózł dzieci do szkoły, ma dzisiaj 2 dzień wolnego po nockach:-). My z Hania nastawiłyśmy już pranie( "poranny rytuał", hm, wolałabym jakąś kąpiel w pianie i masaż na rozruch ;-). Mała już wybudowała wielka wieżę z klocków i zaczęła poranny przegląd zabawek- czyli rozwaliła je wszędzie gdzie możliwe. Jeszcze trochę poczekam na ogrzanie powietrza i ruszymy w świat. Z miska prania na podwórko;-)

wszystkiego najlepszego kobietki:-)

kinia ja chyba na twoim miejscu odeszłabym z pracy,napewno nie byłoby łatwo,ale dalibyście radę.Ale decyzja i tak należy do Ciebie.Powodzenia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I ja sie witam kochane:)
Izulko ja tez juz nastawialm pranie wraz z moja mala:D Musze zawsze pilnowac bo kreci mi programatorem...
Kasia:))
Dzisiaj u nas zimno ale slonecznie, mam dzisiaj w planach wielkie sprzatanie...buuu kiedys trzeba to zrobic.

milego dzionka:*

Hej!
Ja mam tyle roboty, że nie wiem za co się zabrać. Mam taki moment, że mnie łapie jakby paraliż i nic nie umiem zacząć.
Moja córcia dostała dziś zabawkę (spóźnioną urodzinową) i jest super, super, drewniana, ściągałam ją ze Stanów, ale gość mi dał dwie takie same (miały być walce i prostopadłościany, a są 2x walce). Chyba sprzedam tę drugą na Allegro.
A i przyszły mi kaszki w zamian za reklamę, od jutra z nią startuję, a tych książek ciągle nie ma :-(
Mimo katarku Misiek sypia coraz lepiej, a dziś to już w ogóle. Chyba z okazji Dnia Kobiet mi takie święto zrobiła.
No właśnie: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETOM I DZIEWCZYNKOM :-)

Cześć dziewczynki,
ostatnio tu nie zaglądałam, przepraszam! Zaraz lecę nadrobić, życzę Wam i naszym forumowym dziewczyneczkom wszystkiego pięknego w Dniu Kobiet :*

kurczę, za dużo do nadrabiania to nie miałam :confused: no ale weekend był to wiadomo że pustki większe;-)
dzięki za życzenia zdrówka dla Seby! troche lepiej, ale katar nadal jest:no: no ale na szczęście kaszel się skończył:tak:

Elizzzz daj znać jak u Was!! był zabieg??

Izulka15 zdrówka! i gratulacje dla Hani za kolejnego ząbka! 11?? wow:szok: nieźle:tak: my nadal tylko 6;-)

Monikasia a wyślij mi na pocztę tą prezentację ok? (tgrynka@wp.pl) dobrze że z kocurkiem już ok, nie ma co się dziwić Twoim nerwom - przecież to już członek rodziny :tak:

Moja ewa tez wymusza wszystko krzykiem i placzem.Myslalam ze to ja mam takie histeryczne dziecko a tu prosze.Ja nie umiem jej odmowic,jak tak placze ze czegos chce i zawsze ma tak jak ona sobie zażyczy.Nie wiem co robic w takich sytuacjach.
No i troche sie martwie ze jeszcze nie zaczela chodzic.Staje na nozki przy meblach i tylko wtedy kiedy sama chce.Gdy biore ja zaraczki i ucze chodzenia to zaraz siada i nie ma zamiaru nawet postac.Martwi mnie to.

co do pierwszej sprawy - tutaj sprawdza się tylko konsekwencja o którą często trudno w napadach histerii:confused:
co do drugiej sprawy - tak jak dziewczyny pisały: cierpliwości! na pewno niedługo zacznie chodzić jak już stoi przy meblach:tak: u nas to była kwestia 2,3 tygodni:tak:

Ja mam tyle roboty, że nie wiem za co się zabrać. Mam taki moment, że mnie łapie jakby paraliż i nic nie umiem zacząć.
Moja córcia dostała dziś zabawkę (spóźnioną urodzinową) i jest super, super, drewniana, ściągałam ją ze Stanów, ale gość mi dał dwie takie same (miały być walce i prostopadłościany, a są 2x walce). Chyba sprzedam tę drugą na Allegro.

a co to za zabawka? a z robotą dasz radę, nie paraliżuj się mamuśka;-):tak:

hej u nas piekna wiosenna pogoda...
byliśmy u lekarza dziś... na 15 maja mamy termin operacji....:-:)baffled:

czyli późno tak? czy skąd ta minka? trzymaj się ciepło!

ja wczoraj byłam z forumowymi koleżankami na (jak to nazwałyśmy) gołodupcach :-p fajnie było, chłopacy przystojni mimo że za bardzo tańczyć nie umieli:-D ale wybawiłyśmy się super, taka odskocznia od domu i dzieci;-)
miłego dnia!

reklama
Do góry