reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Rosi ciesze sie, ze jestes:))
To Twoja Ewunia juz duzo potrafi:szok: moja tylko pokazuje gdzie ma ucho:-) np.
Fajnie, ze saloooony macie, wiecej miejsca to odrazu lepiej i moze Ewcia sie rozpedzi na nozkach:-D
Wszystkiego dobrego i zagladaj czesciej:)

reklama
Moja agatka też sporo potrafi, ona jest aniołeczkiem, jak ona juz taka porządnisia zostanie to zwariuje, o cokolwiek poprosze to poda, sprząta po darku, wszystko mu oddaje, potrafi klaskać od jakis 2mscy, robic cacy, ciągle chce dawać buziaki, generalnie jest bardzo rozumna, a darek...darek nie potrafi zrobić nic na zawołanie :no:jest takim łobuzem że głowa mała, boje się troche co to będzie w przyszłości.

Bede wpadac czesciej obiecuje :-)

T wrocil dzisiaj po 17-tej,dalam mu obiad,porozmawialismy troszke z tesciami na skype,wykapalismy Natanka,pobawilismy sie z nim,zjadl mleczko i w ciagu minuty zasnal,taki byl zmeczony :-D

Luccka mezus ma firme transportowa jezdzi duzymi ciezarowkami,jest tzw podwykonawca,robi zlecenia dla naszej oczyszczalni,rozwozi naturalny nawoz na farmy :-)

jak tam wieczorek? zaglądam w przerwie na Usta usta, pewnie niejedna z Was teraz ogląda :D
młody śpi, ja już spokojniej do dzisiejszej nocy podchodzę ;)

Luckaa a teraz gdzie twoj maz pracuje ?? na ciezarowkach jest ciezko ale moj jest zawodowym kierowca i powiedzial mi ze nie wyobraza sobie zycia bez prowadzenia duzych sprzetow :-D

Tygri witaj ja czasami zerkne na ten serial ale mnie niczym nie ujal :no:

Monikasia miło, dziękuje za pamięć
Czytam na bieżąco, u nas mianowicie:
nieobyło się bez zaziębień, ale juz jest coraz lepiej, czekamy aż całkowicie przejdzie bo szczepienie na nas czeka :tak:
Narazie ciesze się życiem, bo zaliczyłam semetr na czwórki i piątki, a łatwo nie było, jeszcze jeden semestr i dyplom w ręku :-)
W sobote idziemy na bal, przebierańców :szok:
Edytka no to fajnie macie, a jaką firme m założył?? :eek:
No to ogromne gratulacje, przy dwójce dzieci taki prymus z ciebie? Jestem pełna podziwu. Nie martw się że Daruś taki niesforny to wszystko się zmieni. Moja najstarsza córka była taka mądra. Szybko znała kolory, gadała, czytała książeczki a teraz... niby nieźle się uczy ale jest tak leniwa i gapiowata że boję się co będzie w IVkl bo ona od I kl nienawidzi wręcz szkoły.

Moja agatka też sporo potrafi, ona jest aniołeczkiem, jak ona juz taka porządnisia zostanie to zwariuje, o cokolwiek poprosze to poda, sprząta po darku, wszystko mu oddaje, potrafi klaskać od jakis 2mscy, robic cacy, ciągle chce dawać buziaki, generalnie jest bardzo rozumna, a darek...darek nie potrafi zrobić nic na zawołanie :no:jest takim łobuzem że głowa mała, boje się troche co to będzie w przyszłości.

O odpisałam ci wyżej, gapa jestem :-D

Nawet nie wiecie jak bardzo sie cieszę że tyle osób powraca. To dzięki monikasi:-):tak: Dziewczyny wiem że brak czasu ale wpadajcie do nas i chociaż się przywitajcie i czasem napiszcie co u was. Jak macie problemy to sprubujemy je razem rozwiązać. Bedzie fajnie zobaczycie:-):sorry:

Tzn ona taka delikatniusia, widać od razu ze to dziewczynka, ostatnio zaczęłam uczyc ją samoobrony, wiem że to nieetyczne itd, ale jak ona widzi tylko że darek na nią ,,idzie" to wyrzuca zabawki i stoi bezbronnie ze smutną miną, a on taki tyran na nic nie patrzy, nie chce żeby pózniej z niej taka sierotka wyrosła :-D
Mój teściu zawsze się śmieje ,,bój swój swoejgo żeby obcy się bał", właśnie teraz jedziła autkiem, darek podszedł, zepchnął ją, ona bez oporów zeszła i musiała odejść :-(

reklama
Witam się:-)
U nas bez zmian,trochę mam mniej czasu by tu bywać.Ale jak mąż wyjedzie,to znów wieczory będą wolne,teraz cieszę się jego obecnością i nie wypada mi zostawiać go i siedzieć przy komputerze.
Miałam wstawić zdjęcia z roczku,ale też nie miałam jeszcze nawet czasu ich zgrać z telefonu,w wolnej chwili na pewno to zrobię.A Wasze maluchy już chodzą?-te które dopiero na dniach roczek skończyły?-bo te starsze to pewnie tak.Mój Michałek jeszcze sam nie chodzi,jedynie za rączkę i też się boi,upadł ze dwa razy przy próbie samodzielnego chodzenia,nabił sobie guza na czole,potem na główce z tyłu i widzę,że bardzo się boi-pamięta jednak te upadki,trochę się martwię kiedy mu ten strach minie,żeby go tak na dłużej nie przyblokowało. :sorry:

Do góry