reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Hej, my na chwilkę
wczoraj Hania skończyła rok:-D. Od soboty byli goście, wczoraj Msza na której Hania "śpiewała" z mężem i ze mną ;) i wszystko dobrze się udało. niestety nie było mojego Taty bo lezy chory w domu. A moja Mama przyjechała na antybiotyku z 38,5:szok:.
Pozdrawiamy Wszystkich.

No myślałam, ale nic nie wymyśliłam. I szczerze mówiąc, nie chce mi się myśleć intensywniej, póki nie będę miała książek w ręce i jakichś ustaleń z nimi (znaczy tą firmą) - na razie wszystko jest takie płynne... Sama nie wiem. Czekam.
A moja mała (pochwalę się, a co!) mówi pierwsze słowo (oprócz jakichś tam mniej lub bardziej rozpoznawalnych da, mama, dada). Mówi GAGAN - jest to w pełni świadome określenie czegoś, kto zgadnie czego, dostanie wirtualne piwo ;-)
A co, pokonkursujmy się tak :-)
An

Witajcie dziewczyny:)
jestem pierwsza dzisiaj - co sie dzieje???:D
Izulko to sie rozimprezowaliscie na maxa hehe. Fajnie, ze sie odezwalas.
An Ty wiesz, ze ja niemam pojecia ale mysle tak sobie, ze moze tak na ktoregos z braci mowi, cio?;)

My dzisiaj wyspane jestesmy. Pogoda znow do kitu.
Tygrynko jak dzisiaj Sebastianek? Daj znac prosze.
Patimam nadzieje, ze dzisiaj samopoczucie juz lepiej.
Motylku a jak Ty sie czujesz kochana?
Elizzz czy juz mieliscie zabieg?

A poza tym to ja sie zapytowywuje;) gdzie sie podziewaja:Zabeczka,Slono_slodka, Edzia26 ,Martyna, Kasia5110, Luckaa, Rosi...i co porabiaja, jak dzieciaczki? Dziewczyny mam nadzieje, ze wszystko ok u Was...

Ostatnia edycja:
No ja was poczytuję ale nie mam czasu zbytnio aby coś napisać gdyż : do wczoraj miałam popsutą klawiaturę (fabianek wyrwał)
a dziś zaczynam kurs kelner -barman w końcu ;))
Życzę dużo zdrówkaa dla naszych lutowych chorowiek , idzie wiosna czas wracać do zdrowia . U nas od wczoraj bardzo ładna pogoda , byiliśmy na długim spacerze. No i musze sie pochwalić , że wczoraj Fabainek po raz pierwsza zasną bez cyca. Oczywiście tylko zasną bo w nocy budzi się nadal :(

Martyno fajnie, ze sie odezwalas:) W takim razie zycze Tobie powodzenia na kursie. Wiesz od czegos Fabianek musial zaczac hehe a potem to juz sie nie bedzie budzil. Najwazniejsze, ze zrobil pierwszy krok;)

Kinia, Madzia84, Kalemeon co u Was???

Ostatnia edycja:
A poza tym to ja sie zapytowywuje;) gdzie sie podziewaja:Zabeczka,Slono_slodka, Edzia26 ,Martyna, Kasia5110, Luckaa, Rosi...i co porabiaja, jak dzieciaczki? Dziewczyny mam nadzieje, ze wszystko ok u Was...

I jeszcze Edyta01?

Monikasia gagan to banan. Oraz każda inna żółta rzecz nadająca się do jedzenia. Na przykład żółty ser, pieczywo tostowe. Ale banan przede wszystkim. Patrzy na nie (stoją w misce naprzeciwko krzesełka) i drze się: da gagan! No i ja się zastanawiam jaki jest sens bobomigów, jeśli dziecko używa ich około roku. I wtedy też używa pojedynczych sylab, którymi się komunikuje z rodzicami...
Zmykam coś porobić, pa!
An

Dobre, dobre:D Dzieci maja pomysly i to super!

Nad nieobecnosciami dziewczyn juz myslimy z Agapka...;) Wpisujcie te osoby ktorych Wam brak i ktore sie nie odzywaja, szkoda by bylo, zeby tak fajny watek umarl...

No walsnieEdyta01 haloooo, gdzie jestes???
mami co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki jestem :-) dzieki za zainteresowanie buzka *

U nas dobrze,dzieci poszly dzisiaj pierwszy dzien do szkoly po tygodniowej przerwie,maz zmienil prace tzn zalozyl swoja firme i ma bardzo duzo pracy,jak wczoraj wyszedl o 4:00 to wrocil po 19:00 wiec malo sie widujemy,ale jutro i czwartek ma wolne wiec pobedziemy ze soba...

Zaczelismy staranka o dzidzie i czekamy na efekty :-p

17-tego ide z Natkiem na ostatnia szczepionke wiec jeszcze troche i bedziemy miec to za soba :-)

reklama
Fajnie Edyta, ze jesteś. Staracie się... mmm... miłych starań :-) Zawszeć to przygotowania najmilsze ;-)
Ech, z tymi szczepieniami. Też powinnam iść, ale organizacja tego... tłumy w ośrodku... postanowiłam poczekać miesiąc. Najwyżej mnie w ośrodku zrugają.

Do góry