reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Anyolki my migamy z Hanią i dobrze to wszystko sie uzupełnia. Tzn. słowo i gest. Mała mówiąc np. nie ma pokazuje. Powiem ci, ze że mówi około 8-9 słów( mama, tata wiadomo ;) baba, dada, daj, tak, nie, n'ma, lala i zia czyli zuzia) a miga no nie wiem ile z 30. no można się z nią fajnie porozumieć. Mnie akurat to podoba się miganie i ułatwia kontakt:) Pozdrawiam

Monikasia miło, dziękuje za pamięć
Czytam na bieżąco, u nas mianowicie:
nieobyło się bez zaziębień, ale juz jest coraz lepiej, czekamy aż całkowicie przejdzie bo szczepienie na nas czeka :tak:
Narazie ciesze się życiem, bo zaliczyłam semetr na czwórki i piątki, a łatwo nie było, jeszcze jeden semestr i dyplom w ręku :-)
W sobote idziemy na bal, przebierańców :szok:
Edytka no to fajnie macie, a jaką firme m założył?? :eek:

hej u nas nocka lepiej, chociaż ja i tak niewyspana bo pilnowałam czy nie będzie powtórki z rozrywki...
Edytko witaj znów :)))
ja jeszcze zapytam o Margę82!
miłego dnia!

margaodezwala sie dzis na "wagowym" watku;)
Fajnie, ze juz lepiej u Was.

Dziewczyny macie zyczenia roczkowe od Kalemeon dla dzieciaczkow:)
Niestety brakuje jej czasu ale pamieta o nas i pozdrawia.

Ostatnia edycja:
reklama
I ja sie witam:-)
Nie pisalam ale podczytywalam was czasami.Nie bylo zbytnio czasu.U mnie wiele sie zmienilo,znalazlam nowe mieszkanie duuuuuuuzo wieksze.A mianowicie 3 pokoje,hehehe.Zaszalalam.No coz tak wyszlo przypadkowo.Wogule miasto zmienilam.

No i teraz ewuś nadziwic sie nie może ze ma tyle miejsca do buszowania.Wczesniej mieszkalismy w 36 m a teraz 60m:-).
Jeszcze nie chodzi a nawet nie probuje ale raczkuje zawziecie.Tak jej sie spodobalo ze nie zamierza chyba stanac na nogi:crazy:.Uwielbia wdrapywac sie na fotel lub wersalke i taka zadowolona siedzi ze nie mam sumienia jej zsadzac.a musze bo szaleje na fotelu i moze spasc.
No i wkoncu doczekala sie tv:-)pierwszy raz widzi i podchodzi blisko i praktycznie buźka w ekranie siedzi i nadziwic sie nie moze ze tam sa ruszajace sie obrazy.Bajek nie lubi ale za to zawziecie oglada reklamy.3 dni dopiero mamy tv a ona juz ma swoje ulubione reklamy:-D

Widzialam watek o "mowieniu".Moja niestety nie mowi prawie:-(.Jak cos chce to tylko paluszkiem pokazuje i kweka ze cos chce.Tylko mama i baba a nawet zdarza sie tata powiedziec i na tym koniec:-(.Ostatnio tylko zaczela po mnie powtarzac -fuj-jak bierze cos brzydkiego do buźki.A nawet zdarza jej sie powiedziec zamiast f to h:-D.Smiechu wtedy co nie miara.
Za to czesci ciala na sobie to juz wszystkie zna,pokazuje zawziecie nawet piete i serduszko gdzie ma:-).No i namietnie "czyta" ksiazeczki,uwielbia je.Karteczki sobie przewraca i ble ble ble slysze.A jak ja jej zaczynam czytac to taka zadowolona grzecznie siada i slucha.Nauczylam ją ze ksiazka to rzecz świeta i nawet nie probuje jej udrzec.Ale gazety to ekspresowa niszczarka,nie maja szans w jej raczkach byc cale:-D

To tyle co u nas.Ale sie rozpisalam,hehehehe.

Moze zaczne jakiejs pracki szukac,chociaz zastanawiam sie czy teraz np. na te swoje "salony"nie wziasc pod opieke drugiego dziecka i dorobic do czynszu.

To ja juz zmykam ,bo moj babelek wlasnie sie obudzil i chce pisu pisu porobic na klawiaturze.

Milego wieczorku życze wszystkim:tak:

Do góry