reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ja cos nie kumam z tymi konkursami....wytlumaczcie lopatologicznie mi tu prosze - ja jestem na fb:tak

No jest tak. Mam stronę. Firma mi zaproponowała przesłanie 5 sztuk książek w zamian za recenzję. Książkę przeczytam, zrecenzuję, recenzję im wyślę. Zostaje mi 5 książek, które chcę wykorzystać do promocji strony. Mogę je dać losowo (np. 10, 50 i 100 mamie z fb :p) a mogę zrobić jakiś konkurs. I chyba chcę konkurs, ale sama nie wiem jaki. Bo wysyłanie zdjęć mnie wkurza. Pisanie elaboratów też. Chciałabym coś łatwego i przyjemnego dla biorących udział. Dlatego pytam - w jakim konkursie chętnie wzięłybyście udział?

reklama
Witajcie.
Agapka-współczuję,ale też mam nadzieję,że już jest lepiej.Wiem jak to jest,bo mój syn tak miał,on w ogóle dużo chorował na zapal.oskrzeli-ale takie alergiczne i wtedy też się dusił,dostawał leki na astmę,przeciw dusznościom-encorton i inne. Krtań u takich małych dzieci to wielkie niebezpieczeństwo-a czy Majka jest uczulona na białko może? bo najczęściej to jest przyczyną,choć też alergeny wziewne,u nas od razu u syna zostało wyeliminowane mleko -wszelkie,jedynie sojowe jadł do 3-ch lat,kolejne dzieci to samo-mleko sojowe,a teraz Michałek bebilon pepti-też białka mleka tam są rozbite na drobne cząsteczki,by wyeliminować ryzyko alergii,ale już od miesiąca zajada zwykły bebilon najpierw 2 a teraz już 3 wprowadzamy-no i jest ok.
Pogoda bardzo zimowa-nie da się wyjsć z małym na spacer.Ja trochę przybita-jak zwykle przed @ no i nerwowa-pełny zespół PMS-jeszcze tak ze dwa,trzy dni to potrwa,aż przyjdzie @-wtedy wszystko wróci do normy
Dobrej nocki :)

Hej, mam 2 biszkopty upieczone, 3 ciasto-karpatka też gotowe, warzywa na sałatki ugotowane , jutro będę mieszać i doprawiać. Gości mam na 2 tury jutro szwagierka z synem bo w niedzielę pracuje(pielęgniarka). I jutro będą rodzice :) a chrzestni dołączą w niedzielę. Jeszcze dzisiaj machnę masę truskawkową i koniec atrakcji. O nie jeszcze muszę przygotować śpiewy na Mszę i pogadać o tym z mężem , za godzinę wróci z pracy. I chyba jeszcze przećwiczymy bo jutro idzie znów do pracy i nie będzie kiedy. Dobrej nocy:)

Witajcie dziewczyny:-)
u nas nocka taka, ze byl bolacy brzuszek i spanko u mamuni w lozku i przespana nocka;-)
Pogoda zimowa - ta wiosna chyba nigdy nie przyjdzie:wściekła/y:
Agapko jak Majeczka dzisiaj sie czuje?:happy2:
Tygri ja tez niemam pomyslu ale czekamy moze na An;-)

Cześć.
Ja dziś ledwo żyję.

Witajcie.
Agapka-współczuję,ale też mam nadzieję,że już jest lepiej.Wiem jak to jest,bo mój syn tak miał,on w ogóle dużo chorował na zapal.oskrzeli-ale takie alergiczne i wtedy też się dusił,dostawał leki na astmę,przeciw dusznościom-encorton i inne. Krtań u takich małych dzieci to wielkie niebezpieczeństwo-a czy Majka jest uczulona na białko może? bo najczęściej to jest przyczyną,choć też alergeny wziewne,u nas od razu u syna zostało wyeliminowane mleko -wszelkie,jedynie sojowe jadł do 3-ch lat,kolejne dzieci to samo-mleko sojowe,a teraz Michałek bebilon pepti-też białka mleka tam są rozbite na drobne cząsteczki,by wyeliminować ryzyko alergii,ale już od miesiąca zajada zwykły bebilon najpierw 2 a teraz już 3 wprowadzamy-no i jest ok.
Pogoda bardzo zimowa-nie da się wyjsć z małym na spacer.Ja trochę przybita-jak zwykle przed @ no i nerwowa-pełny zespół PMS-jeszcze tak ze dwa,trzy dni to potrwa,aż przyjdzie @-wtedy wszystko wróci do normy
Dobrej nocki :)
Maję uratowało to że ja mam doświadczenie z astmą i pierwsze co to zrobiłam jej inhalację z pulmicortu. Uczulona to chyba nie jest, bo już od dawna pije mleko krowie. Tylko na brodzie ma ciągle taką jakby sama nie wiem jak to nazwać taką czerwoną bródkę i troszkę jej się skórka łuszczy ale podejrzewam że to od tego jak pije z butli i jej leci po brodzie.

Hej, mam 2 biszkopty upieczone, 3 ciasto-karpatka też gotowe, warzywa na sałatki ugotowane , jutro będę mieszać i doprawiać. Gości mam na 2 tury jutro szwagierka z synem bo w niedzielę pracuje(pielęgniarka). I jutro będą rodzice :) a chrzestni dołączą w niedzielę. Jeszcze dzisiaj machnę masę truskawkową i koniec atrakcji. O nie jeszcze muszę przygotować śpiewy na Mszę i pogadać o tym z mężem , za godzinę wróci z pracy. I chyba jeszcze przećwiczymy bo jutro idzie znów do pracy i nie będzie kiedy. Dobrej nocy:)
Ale mi smaka narobiłaś:-D

Witajcie dziewczyny:-)
u nas nocka taka, ze byl bolacy brzuszek i spanko u mamuni w lozku i przespana nocka;-)
Pogoda zimowa - ta wiosna chyba nigdy nie przyjdzie:wściekła/y:
Agapko jak Majeczka dzisiaj sie czuje?:happy2:
Tygri ja tez niemam pomyslu ale czekamy moze na An;-)

Kochana z Mają kiepsko. Wczoraj po południu zaczęła dostawać wysokiej gorączki a o 22.00 miała prawie 40st. Nie spałam pół nocy. Miała jakieś zwidy i coś jakby drgawki. Dopiero ok. 3.00 jak jej temp. spadła do 37,8 to spokojnie poszłam spać. A rano o 7.00 znowu ją brało bo miała 38.8 i od razu dostała czopek. Tak bardzo się o nią boję. Pół nocy przepłakałam, modliłam się...

Mam do was prośbę. Nie odwiedzajcie mnie teraz bo jestem tak wyczerpana po tym tygodniu że nawet nie mam siły w domu posprzątać:-D, ale w następny weekend już zapraszam, mam nadzieję ze będzie dużo lepiej:-)

Dziękuję wam wszystkim za troskę i słowa otuchy :*

Agapciu to ja kochana wstape do Ciebie, ugotuje i posprzatam:-D
Ale teraz serio - to rzeczywiscie nieciekawa sprawa:-( jej, wspolczuje naprawde...
Pomodle sie o zdrowko dla Twojej corci:* Sciskam Was obie:*

reklama
Do góry